If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Това му изказване беше поредното доказателство колко е неадекватен. Очевидно не знаеше, че разрешената максимална скорост на магистрала е 130 км/ч, а не 120 км/ч, чиста демагогия и кеф за простолюдието.
Борисов явно са го повозили по неговите нови участъци и вместо да се прави на гъзар да вземе да оправи и старите настилки, както и да наблегне на обслужването по магистралите.
И без това само с магистрали се занимава - поне да ги направи както трябва.
Момци, не ни е това проблема, имам предвид 130-те км/ч.
И сега си карайте със 140 и няма да имате никакви проблеми със закона. Колко са местата обаче, където може да се кара с тая скорост безопасно?
Рано ни е за такива изхвърляния.
Момци, не ни е това проблема, имам предвид 130-те км/ч.
И сега си карайте със 140 и няма да имате никакви проблеми със закона. Колко са местата обаче, където може да се кара с тая скорост безопасно?
Рано ни е за такива изхвърляния.
е колко па не са ? не знам по наште магистрали място, на което 140 да е прекалено бързо ? 160 дори ...
е ся ако на някой му е заминало окачването, или са му скапани гумите, е друга работа
140 е по-добре от 130...но ограничението 130 все пак не е толкова зле, колкото 90 по останалите извънградски пътища...там едно +10 км за да стане 100 си е крайно необходимо
За мен 160-170 е безопастната скорост, която позволява настилката по нашите магистрали - при такава скорост в завоите усещам, че вседствие на неравностите гумите ходят само по връхчетата на неравностите и стъпват на по-малка площ.
Това му изказване беше поредното доказателство колко е неадекватен. Очевидно не знаеше, че разрешената максимална скорост на магистрала е 130 км/ч, а не 120 км/ч, чиста демагогия и кеф за простолюдието.
Мда, и аз го гледах тва, викам си тоя мърсол не знае ли че е 130......
И на Тракията има места около Пз дето и 120 км са си опасни с тоя нагънат асфалт.....
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Мда, и аз го гледах тва, викам си тоя мърсол не знае ли че е 130......
И на Тракията има места около Пз дето и 120 км са си опасни с тоя нагънат асфалт.....
Със сигурност не знае какво е сегашното ограничение, тъй като никога не го е спазвал......
Comment