Първоначално публикувано от Susscrofa
Покажи съобщение
При положение че през 500 - 1000 метра в дясната лента има трафик който се налага да изпреварвам, при полажение че голяма част от него са тирове, камиони автобуси и подобни хайвани като тоя чийто коли вдигат изключително много вода във въздуха, при положение че дясната лента там е на два хубави "тирови" коловоза, не виждам никаква логична причина да шаря на зиг - заг по магистралата за да ти е кеф на тебе, и да е по правилник......
И да - толкова убедено казваш че не съм бил с тая скорост дето е спомената, че си мисля че найстина може да съм бил с едни 160 - 180 кмч, дори и като се загледам като ги настигам май увеличавам скороста преди да ми изкочи тоя, вместо да намаля......
Понеже нямам нужното време да си водя безмислени и тъпи спорове с хора чиято храна е убеждаването на опонента ВИНАГИ колко погрешно е това което той прави, провокативния и безмислен дървен философизъм и прочее неща който осмислят пребиваването ти тука, аз мисля да не участвам в дебати с тебе, да не отговарям на твои мнения, цитати и каквито и да било подобни, без да ми пука дали това ще те трогне или впечатли......
Мисля и че доста хора трябва да направят същото тука, макар че за такива който не са свикнали да остават безучастни на евтини провокации ще бъде трудно, но лично аз нямам време за губене.......
Comment