Известие

Collapse
No announcement yet.

140 км/час по родните магистрали

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
    Изобщо не си прав тука. Аз преди време се бих на центъра на София с 5-ма селяндури с голф, пак поради засичане (твърдяха, че съм ги засекъл брутално, на тръгването на светофара, забележи!). та както и де е, бихме се там, правихме квото правихме и по живо по здраво се запътих към нас.. Обаче си викам, я да им усложня малко живота и си пуснах една жалба в РПУ-то. Познай сега какво става това ми е любимата част. Излизам аз от РПУ-то и ги гледам тия хубавци отпред. Идват да подават жалба, че съм ги набил.
    А сега кажи, кой е виновен? Аз ли трябваше да седя 72 часа в РПУ-то или те?

В крайна сметка полицията прекрати следствието поради липса на доказателства.. А най- тъпото беше, че на бележката, с която ми го съобщаваше имаше и моя адрес и адреса на един от 5-мата хайвани дето подаде жалба срещу мен.

Та мисълта ми е- не се знае, кой на кого е раздавал шамари и какво точно е станало... Просто хората са склонни да съчувстват на тези, който се изкарват жертви.
    Набил си петима наведнъж? Че ти си цял Чък Норис бре!
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
      Набил си петима наведнъж? Че ти си цял Чък Норис бре!
      Не съм ги набил.. просто си разменихме по няколко удара. А и те бяха пишлямета. Незнам дали ти се е случвало, обаче в уличен бой всичко се развива в рамките на 30 секунди до минута. Ако продължи повече, значи нещо не е наред
      Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
        Не съм ги набил.. просто си разменихме по няколко удара. А и те бяха пишлямета. Незнам дали ти се е случвало, обаче в уличен бой всичко се развива в рамките на 30 секунди до минута. Ако продължи повече, значи нещо не е наред
        Ако те налагат пет човека, както е било в твоя случай, да, боят продължава 30 секунди.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
          =======
          Коментирай моля.....
          http://youtu.be/LosyvT2FKME

П.П - все си мисля че нещо подобно е станало със случая с журналиста.......и е по страшно отколкото се вижда на камерата, аз рядко по принцип натискам клаксон, обикновенно толерирам известна доза нарушения.....
          Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 23:09.
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
            Коментирай моля.....

П.П - все си мисля че нещо подобно е станало със случая с журналиста.......и е по страшно отколкото се вижда на камерата, аз рядко по принцип натискам клаксон, обикновенно толерирам известна доза нарушения.....
            тоя хич не те отрази че идваш... а и клаксон на магистрала не върши работа, само със светлините можеш да му кажеш нещичко...
            Подобни случки имам и аз, неведнъж, но освен с фарове, не ръкомахам и да си играя да обяснявам нещо с ръце...

При мен по-страшното е когато караш в средна лента на сравнително празна магистрала със 130 и на някой от разклоните ти се включи автомобил, директно от детелината с не повече от 60-70км/ч, а понякога и по-малко! Е тогава става голям проблем, особенно ако лявата лента не е свободна.
            Аз придобих този навик, да се местя в лявата, ако е свободна, че не винаги включващия се мисли че влиза на магистрала!
            Last edited by Furious 155; d.m.y г., 23:47.

Даването на газ, води до пристрастяване!
            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Коментирай моля.....

Този определено е за бой!
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

Коментирай моля.....

Ауууууу, ако живееше в Германия да си в панделата вече
                Fiat Punto 1.4GT 1996
                Hyundai Tucson 2.0 2007
                Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                  Ауууууу, ако живееше в Германия да си в панделата вече
                  И в Брюксел, и в Брюксел...

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                    а и клаксон на магистрала не върши работа, само със светлините можеш да му кажеш нещичко...
                    Тва за мен е още едно доказателство че за найстина опасните блейки, няма значение дали денем си с фарове или не - когато не е задължително през деня не пускам къси, но тогава заплющя дъжд и реших че може би трябва.......и къв ефект.....никакъв.....
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                      По-рано в темата беше даден някакъв пример, но аз за всеки случай ще дам друг пример....
                      Аз се движа с моето Пунто в лява лента със 140км/ч
                      ...
                      Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                      Коментирай моля.....
                      ...
                      Ами както някой каза по-нагоре - щом вие не спазвате правилника, не очаквайте някой да си причинява неудобство заради вас ...
                      Защо карате в лентата за изпреварване ?!?
                      146 1.6 TS '00
                      156 2.4 JTD '01

Comment

• При ограничение 140км/ч, всяка скорост под тази е спазване на правилника.
                        Караме в лентата за изпреварване, защото.... изпреварваме
                        Никой не си причинява неудобство, а НИ причинява неудобство!
                        sigpic

Comment

Тва за мен е още едно доказателство че за найстина опасните блейки, няма значение дали денем си с фарове или не - когато не е задължително през деня не пускам къси, но тогава заплющя дъжд и реших че може би трябва.......и къв ефект.....никакъв.....
                          Тук не съм съгласен. Особено при по-тъмните коли е доста важно да са включени фаровете и през деня - виждаш ги по-добре когато идват насреща ти, отколкото ако не са включени.

Comment

• Карането в лентата за изпреварване е не само нарушение, ами и пречи на останалите участници на движението. Точка.
                            146 1.6 TS '00
                            156 2.4 JTD '01

Comment

Коментирай моля.....

Ти нарушаваш правилата, ти не задминаваш, а си периш в лявата и това е причината някой да ти наруши личното пространство, което всъщност не е лично.

Няма да коментирам, че определено караш с несъобразена с пътните условия скорост, което не ме изненадва. Като гледам как се движат линиите от маркировката, бас ловя, че караш с около 160.
                              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                              К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Stefo Покажи съобщение
                                Карането в лентата за изпреварване е не само нарушение, ами и пречи на останалите участници на движението. Точка.
                                "Останалите участници" викаш само изпреварват, а ние да не им пречим...

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                                Ти нарушаваш правилата, ти не задминаваш, а си периш в лявата и това е причината някой да ти наруши личното пространство, което всъщност не е лично.

Няма да коментирам, че определено караш с несъобразена с пътните условия скорост, което не ме изненадва. Като гледам как се движат линиите от маркировката, бас ловя, че караш с около 160.
                                Суско анализа не ти се получава тука...
                                Last edited by Доко; d.m.y г., 16:26.

Comment

Working...
                                X