Имам следния казус- акт за катастрофа. Наказателно постановление за глоба, което не е връчено. Синият талон е в КАТ. При това положение тече ли давност или тя започва да тече от момента да връчването на постановлението. Ако тече давност, какво става със синия талон, когато е изтекла вече?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Давност наказателно постановление
Collapse
X
-
Няма как да си вземеш талона без да си платиш за дяволъка .
П.С. За невръчени снимки има давност , но тогава талона си е в теб .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
-
Колеги имам следното питане: Когато трябва да се отнеме книжката за някакво нарушение, примерно 3 месеца, тези 3 месеца кога започват да текат?
Comment
-
Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщениеОт физическото действие на даването на книжката в ръцете или на гишето на контролният органAlfa Romeo 147 1.9 JTD 8v
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеИмам следния казус- акт за катастрофа. Наказателно постановление за глоба, което не е връчено. Синият талон е в КАТ. При това положение тече ли давност или тя започва да тече от момента да връчването на постановлението. Ако тече давност, какво става със синия талон, когато е изтекла вече?
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеДве годишната давност започва да тече от момента на връчане на НП.
Comment
-
Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщениеВсъщност не... започва да тече от влизането му в сила)
Comment
-
Има да ... за всеки случай има отделна давност....и тя е да се консултираш с адвокат/сервиз/лекар.Когато не ти е добре здравословно пишеш ли във форума ей така ,,само да попитам" или отиваш на лекар и даваш 20-30 лева за консултация и същата е обективна и правилна...ако чакаш на безплатни съвети толкова и ще са ти полезни...Бивша:156 2.4 JTD-140 Distinctive
Настояща: Opel Vectra Caravan 1.9 CDTI- 150 h.p.живички мъркат.
Comment
-
Първоначално публикувано от syfer Покажи съобщениеИма да ... за всеки случай има отделна давност....и тя е да се консултираш с адвокат/сервиз/лекар.Когато не ти е добре здравословно пишеш ли във форума ей така ,,само да попитам" или отиваш на лекар и даваш 20-30 лева за консултация и същата е обективна и правилна...ако чакаш на безплатни съвети толкова и ще са ти полезни...
Практически са ми взели една хартийка а са ми дали друга с която да карам. И така не съм в нарушение и ми е все тая.
Тогава за какво, по дяволите да се консултирам с адвокат?
Ти ходиш ли на лекар, когато те заболи глава?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment