If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
така така още малко и стигна до тип "джоб" после ще стигнеш до скиците и приложенията и формулите наклони градуси и тн...
Ако това беше верният път за размисъл, то преди да започнат изучаване на ЗДвП, бъдещите водачи трябва да станат магистри по пътно строителство, архитектура на бордюри и в жабката да имат одобрените и предварително съгласувани планове на съответния пътен участйк, по който ще се движат ако вземат изпита ... надлъжен и напречен профил, справка от БАН за атмосферните условия, архитектурните планове на околните сгради и съоръжения с цел да се знае каква сянка хвърлят върху пътя, техническата спецификация на боята за маркировката, изискванията към пътните знаци като отразителни ефекти и ъгъл спрямо периферното зрение на водача, пълна схема на съществуващите реклами на търговски обекти, осветеност, големина на шрифта и цвят, статистическо изследване относно движението на пешеходци около спирките, техния пол, възраст и образование, хобита и интереси, плановете на водопреносната мрежа под улицата, електропреносната мрежа в близост до обхвата на пътя, справка за магнитните бури за деня и как те се отразяват на останалите водачи и информация от пунктовете за технически прегледи дали имат кръстачки зад седалката... нужни са навигационна система, шивашки метър, транспортир, таблица с тригонометрични функции, каркулатор, слънчеви очила, листа с широки редове и моливи с различна твърдост... просто е
ама батко то не е баница режи па яж,ето сега си се подковал с знания ама предай ги на бъдещото поколение само за хлеб и анфети и телевизия Планета ли ще мислят,ето сега си минал в друг левъл на водачите на МПС мисленето ти е друго знаеш че другите МПС се движат различно от тебе значи си джедай и нека силата бъде с тебе.
ама батко то не е баница режи па яж,ето сега си се подковал с знания ама предай ги на бъдещото поколение само за хлеб и анфети и телевизия Планета ли ще мислят,ето сега си минал в друг левъл на водачите на МПС мисленето ти е друго знаеш че другите МПС се движат различно от тебе значи си джедай и нека силата бъде с тебе.
Пак ти казвам, не се лигави... майтапа си е майтап, но тук говорим за по-сериозни неща, батьовото... то с теб даже и спор не се получава, след като не можеш да отговориш дори на един прост въпрос, а така не е интересно
П.П. къде си учил пътно-строителна техника? ... и другото ?
що не си ли забелезал че на секъде са различни?е чувал съм че у Турция на сфетофара един си дига ръката и другите спират и той минава а си имат сфетофар маркировка кво ти душа сака.
що не си ли забелезал че на секъде са различни?е чувал съм че у Турция на сфетофара един си дига ръката и другите спират и той минава а си имат сфетофар маркировка кво ти душа сака.
Да... а в някой страни стрелят по неправилно изпреварващите... питах само за България, но това явно ти създава затруднения
гледай сега на 5 метра от кръстовище не се спира,да де ама той къде къщтата му е на кръстовище си спира пред тех къде да оди?ако излизаш между блоковете на по-главната улица у квартала тоя къде се движи на главната си мисли че е с предимство да ама ти си му дясно стоящ и идват куките,връщат се гледат за знаци нема указани,единият вика аз съм на главна улица а той излиза от второстепенен път другия вика той ме удари ама аз съм му дясно стоящ?ти как си го тълкуваш?
гледай сега на 5 метра от кръстовище не се спира,да де ама той къде къщтата му е на кръстовище си спира пред тех къде да оди?ако излизаш между блоковете на по-главната улица у квартала тоя къде се движи на главната си мисли че е с предимство да ама ти си му дясно стоящ и идват куките,връщат се гледат за знаци нема указани,единият вика аз съм на главна улица а той излиза от второстепенен път другия вика той ме удари ама аз съм му дясно стоящ?ти как си го тълкуваш?
Ако знаеш какво значи кръстовище на равнозначни пътища, няма да питаш това... иначе за ъгъла - ми ако иска да си спира, но ще е в нарушение...
ако те удари полицейска кола -автомобил с специален режим на движение с включени всичко по него кой е виновен,ти си тръгнал да изкачваш наклон с лека кола ама срещу тебе се пуска камион и ти спираш и му казваш да върне назад защото изкачващия е с предимство той ти вика че е с камион и не може трудно е а от зад зад него има коли задръстил е,вали сняг на наклон на заледен участък ти пускаш и удряш колата пред тебе тя от твоя удар удря пешеходец ти не го удряш директно ама ти си причината за тоя удар кой е виновен,намират двама човека починали колите им в канавките по колите няма драскотина от удар от друга кола колите са на 50 метра една от друга спрели шофьорите са мъртви имало е мъгла и двамата са си показали главите и при разминаване си удрят главите и загиват кой е виновен?
ако те удари полицейска кола -автомобил с специален режим на движение с включени всичко по него кой е виновен,ти си тръгнал да изкачваш наклон с лека кола ама срещу тебе се пуска камион и ти спираш и му казваш да върне назад защото изкачващия е с предимство той ти вика че е с камион и не може трудно е а от зад зад него има коли задръстил е,вали сняг на наклон на заледен участък ти пускаш и удряш колата пред тебе тя от твоя удар удря пешеходец ти не го удряш директно ама ти си причината за тоя удар кой е виновен,намират двама човека починали колите им в канавките по колите няма драскотина от удар от друга кола колите са на 50 метра една от друга спрели шофьорите са мъртви имало е мъгла и двамата са си показали главите и при разминаване си удрят главите и загиват кой е виновен?
Питай врачката-инструктор ... пак ли започна с лиготиите?
Comment