Известие

Collapse
No announcement yet.

ВАС изтри мобилните камери на КАТ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Почти през ден става така, че някой с телефон на ухото си кара така, какъвто му е разговора. Един явно крещеше на жена си и показа на яве, какво ще и стори. Изтряска тоя пред него. Ако такива ги разстрелват с камерите-добре. Лошото е, че пак ще има избирателност.
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
      Внимавайте, защото масово започнаха да снимат.В Пловдив почти всяка сутрин са застанали срещу Технополис и снимат идващите от Лаута.Много често снимат и на завоя на метро идващите от кръстовщето на комина.
      Интересно... след като промените в ППЗДвП, които касаят новия знак за обозначаване, влизат в сила 3 м. след обнародването в държавен в-к...

Comment

Аз видях полицейски коли в засада още средата на Февруари. Но бях без радар детектора за да кажа със сигурност .
        ...

Comment

Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
          Аз видях полицейски коли в засада още средата на Февруари. Но бях без радар детектора за да кажа със сигурност .
          И това не е гаранция...

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
            Не може .....
            И престани да ми се правиш на кавалер, защото пред себе си нямаш дами!
            капиш?
            Виж сега, нямам ни най-малко намерение да се правя на кавалер - не е като да отворя врата на някоя г-жа/г-ца и да я пусна да мине например...
            Идеята е, че те са там за да свършат определена работа, която НЯМА НИЩО ОБЩО с физическата красота (което също е субективно). По твоята логика примерно може да искаме полицайките да имат определени см гръдна обиколка или минимална дължина на косата примерно. Не, благодаря! Достатъчно са ме стригали в училище - хората НЕ СА еднакви! Предпочитам някаква грозновата леличка полицайка да ме спре и да ме респектира с държание и начин на общуване отколкото някоя неуспяла актриса/манекенка/пайнерка да не знае как да ми поиска документите за проверка.
            Примера с Москва е показателен именно с начина на държание на въпросните милиционерки, не с това как са изглеждали.
            И последно: ако те спре полицай циганин (или ром ако предпочиташ) как би реагирал? Обзалагам се, че поне половината 'шофери' ще го псуват още преди да се е представил....
            Ами ако полицаят е негър? Или албинос?
            Сигурен съм, че знаеш какво имам предвид - предразсъдъците не помагат
            166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
            x145 1.6 boxer

Comment

Моя съм го монтирал до плафона и изабщо не го махам.Почти винаги когато засека такава кола в засада детектора отчита на Х или Ка, поне километър преди това, освен ако не са спрели някой и изключили радара.
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщение
                Виж сега, нямам ни най-малко намерение да се правя на кавалер - не е като да отворя врата на някоя г-жа/г-ца и да я пусна да мине например...
                Идеята е, че те са там за да свършат определена работа, която НЯМА НИЩО ОБЩО с физическата красота (което също е субективно). По твоята логика примерно може да искаме полицайките да имат определени см гръдна обиколка или минимална дължина на косата примерно. Не, благодаря! Достатъчно са ме стригали в училище - хората НЕ СА еднакви! Предпочитам някаква грозновата леличка полицайка да ме спре и да ме респектира с държание и начин на общуване отколкото някоя неуспяла актриса/манекенка/пайнерка да не знае как да ми поиска документите за проверка.
                Примера с Москва е показателен именно с начина на държание на въпросните милиционерки, не с това как са изглеждали.
                И последно: ако те спре полицай циганин (или ром ако предпочиташ) как би реагирал? Обзалагам се, че поне половината 'шофери' ще го псуват още преди да се е представил....
                Ами ако полицаят е негър? Или албинос?
                Сигурен съм, че знаеш какво имам предвид - предразсъдъците не помагат
                Аз пък знам, че много добре знаеш за какво става въпрос, ама се правиш на ударен.
                Точно невъзможността им да си свършат работата ме дразни.
                Не може момата да е патрава и кривокрака и да може да тича добре. Ясно е, че ще се пльосне на първите десет метра. Не може да е кривогледа и да има добър обзор. Не може да е със спусната дълга коса и да не е уязвима. Не може да си закачи шапката на кобура и да се разчита, че ще отреагира адекватно. Не може да е с диплома 3.13 от основното училище и да си мислиш, че ще има нещо в главата.... не може.......
                Вярвай ми, знам за какво става въпрос!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Аз пък знам ....
                  За същите неща ми беше думата: колко ще да е кривокрака - важното е да тича 'за норматив' (ако се сещаш преди няколко години Майкъл Джонсън бягаше като патица, ама направи невиждани дотогава времена); за спуснатата коса е ясно, за дипломите... бях писал, че не е лошо да минават нещо като IQ тест примерно
                  Говорим за едни и същи неща... ама май на различни езици
                  Както казва един мой колега - 'всичко е ясно'
                  166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                  x145 1.6 boxer

Comment

Миналата седмица патрулка стоеше върху един от надлезите на магистралата и сигурно снимаше от там
                    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщение
                      За същите неща ми беше думата: колко ще да е кривокрака - важното е да тича 'за норматив' (ако се сещаш преди няколко години Майкъл Джонсън бягаше като патица, ама направи невиждани дотогава времена); за спуснатата коса е ясно, за дипломите... бях писал, че не е лошо да минават нещо като IQ тест примерно
                      Говорим за едни и същи неща... ама май на различни езици
                      Както казва един мой колега - 'всичко е ясно'
                      IQ тест се минава. Аз съм го полагал три пъти. Два пъти го взех с отличен, но проблемът е, че бях след 24-часов купон, махмурлия и ми беше все тая , дали ще го взема. Всъщност исках да ме скъсат. Третият бях отпочинал, бодър и в отлична кондиция. На 45 покрих нормативите с отличен за 20-25 годишните. На теста бях също на висота.
                      Резултатът:
                      Интелигентност значително над средната, което означава, че е труден за контролиране, мисли самостоятелно и има изградена устойчива ценностна система. Следователно може да е корумпиран!( какъв извод само)
                      За физическите нормативи би трябвало да пишат, че съм в чудесна кондиция, за разлика от медузите, дето едвам завършиха ходом 1.5 километровото трасе) Нищо подобно!
                      Индивидът показва индивидуализъм и склонност да се самоутвърждава.

Резюме:
                      Егоист, с високо мнение за себе си, неконтролируем, със свои представи за обществените отношения, склонен към корупция, неподходящ за екипна работа......
                      П.П Да се уточни, как изобщо е преминал предишните тестове!

Ето това е во кратце решението на алкохолозите на Левски Спартак. Да преминеш, трябва да имаш IQ под 100, по-добре под 80, а най-добре под 60.
                      Достатъчно е да могат да изпълняват прости команди, като караулните песове.
                      Освен това и да не са физически добре, защото току-виж засенчили началниците си.

Да уточня, че тогава не съм се кандидатирал за работа, а просто бяха рутинни изпити и прегледи на хора, дето е добре да видиш, дали не са изпаткали.

Comment

...........
                        Резюме:
                        Егоист, с високо мнение за себе си, неконтролируем, със свои представи за обществените отношения, склонен към корупция, неподходящ за екипна работа......
                        П.П Да се уточни, как изобщо е преминал предишните тестове!
                        .......

Още от първия ден в тоя форум знаех що за стока си, но мисля че преувеличаваш, верно че мордохайското като един истински егоист го пазиш само за себе си, но по отношение на екипната работа съм чувал/аз лично не съм го виждал/че на културни мероприятия свързани с разследването на нечия свинска смърт вземаш дейно участие в екипа специалисти.
                        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Аз видях една патрулка спряла и снимаше а на задните странични стъкла залепени бял лист на който имаше принтирана стилизирана камера и още нещо имаше. Ей това ще е обозначението !
                          Днес видях още една "маркирана" по този начин.
                          ...

Comment

Днес видях още една "маркирана" по този начин.
                            Да и аз видях. И не знам защо се сетих за моя добър стар приятел - хантирадарът

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                              Още от първия ден в тоя форум знаех що за стока си, но мисля че преувеличаваш, верно че мордохайското като един истински егоист го пазиш само за себе си, но по отношение на екипната работа съм чувал/аз лично не съм го виждал/че на културни мероприятия свързани с разследването на нечия свинска смърт вземаш дейно участие в екипа специалисти.
                              Това е долна инсинуация!

Не само на свински погребения взимам участие!

Днеска, около 19.10 след бул. Европа на околовръстното Снупъра изрева на "Лазер"
                              Не Лазар

Comment

Тръгват цивилни коли с радари!
                                http://www.plovdivnews.bg/bulgaria/5...-koli-s-radari
                                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Working...
                                X