Почти през ден става така, че някой с телефон на ухото си кара така, какъвто му е разговора. Един явно крещеше на жена си и показа на яве, какво ще и стори. Изтряска тоя пред него. Ако такива ги разстрелват с камерите-добре. Лошото е, че пак ще има избирателност.
Известие
Collapse
No announcement yet.
ВАС изтри мобилните камери на КАТ
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от stu Покажи съобщениеВнимавайте, защото масово започнаха да снимат.В Пловдив почти всяка сутрин са застанали срещу Технополис и снимат идващите от Лаута.Много често снимат и на завоя на метро идващите от кръстовщето на комина.
Comment
-
Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщениеАз видях полицейски коли в засада още средата на Февруари. Но бях без радар детектора за да кажа със сигурност .
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеНе може .....
И престани да ми се правиш на кавалер, защото пред себе си нямаш дами!
капиш?
Идеята е, че те са там за да свършат определена работа, която НЯМА НИЩО ОБЩО с физическата красота (което също е субективно). По твоята логика примерно може да искаме полицайките да имат определени см гръдна обиколка или минимална дължина на косата примерно. Не, благодаря! Достатъчно са ме стригали в училище - хората НЕ СА еднакви! Предпочитам някаква грозновата леличка полицайка да ме спре и да ме респектира с държание и начин на общуване отколкото някоя неуспяла актриса/манекенка/пайнерка да не знае как да ми поиска документите за проверка.
Примера с Москва е показателен именно с начина на държание на въпросните милиционерки, не с това как са изглеждали.
И последно: ако те спре полицай циганин (или ром ако предпочиташ) как би реагирал? Обзалагам се, че поне половината 'шофери' ще го псуват още преди да се е представил....
Ами ако полицаят е негър? Или албинос?
Сигурен съм, че знаеш какво имам предвид - предразсъдъците не помагат166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщениеАз видях полицейски коли в засада още средата на Февруари. Но бях без радар детектора за да кажа със сигурност .Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.
Comment
-
Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщениеВиж сега, нямам ни най-малко намерение да се правя на кавалер - не е като да отворя врата на някоя г-жа/г-ца и да я пусна да мине например...
Идеята е, че те са там за да свършат определена работа, която НЯМА НИЩО ОБЩО с физическата красота (което също е субективно). По твоята логика примерно може да искаме полицайките да имат определени см гръдна обиколка или минимална дължина на косата примерно. Не, благодаря! Достатъчно са ме стригали в училище - хората НЕ СА еднакви! Предпочитам някаква грозновата леличка полицайка да ме спре и да ме респектира с държание и начин на общуване отколкото някоя неуспяла актриса/манекенка/пайнерка да не знае как да ми поиска документите за проверка.
Примера с Москва е показателен именно с начина на държание на въпросните милиционерки, не с това как са изглеждали.
И последно: ако те спре полицай циганин (или ром ако предпочиташ) как би реагирал? Обзалагам се, че поне половината 'шофери' ще го псуват още преди да се е представил....
Ами ако полицаят е негър? Или албинос?
Сигурен съм, че знаеш какво имам предвид - предразсъдъците не помагат
Точно невъзможността им да си свършат работата ме дразни.
Не може момата да е патрава и кривокрака и да може да тича добре. Ясно е, че ще се пльосне на първите десет метра. Не може да е кривогледа и да има добър обзор. Не може да е със спусната дълга коса и да не е уязвима. Не може да си закачи шапката на кобура и да се разчита, че ще отреагира адекватно. Не може да е с диплома 3.13 от основното училище и да си мислиш, че ще има нещо в главата.... не може.......
Вярвай ми, знам за какво става въпрос!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеАз пък знам ....
Говорим за едни и същи неща... ама май на различни езици
Както казва един мой колега - 'всичко е ясно'166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщениеЗа същите неща ми беше думата: колко ще да е кривокрака - важното е да тича 'за норматив' (ако се сещаш преди няколко години Майкъл Джонсън бягаше като патица, ама направи невиждани дотогава времена); за спуснатата коса е ясно, за дипломите... бях писал, че не е лошо да минават нещо като IQ тест примерно
Говорим за едни и същи неща... ама май на различни езици
Както казва един мой колега - 'всичко е ясно'
Резултатът:
Интелигентност значително над средната, което означава, че е труден за контролиране, мисли самостоятелно и има изградена устойчива ценностна система. Следователно може да е корумпиран!( какъв извод само)
За физическите нормативиби трябвало да пишат, че съм в чудесна кондиция, за разлика от медузите, дето едвам завършиха ходом 1.5 километровото трасе) Нищо подобно!
Индивидът показва индивидуализъм и склонност да се самоутвърждава.
Резюме:
Егоист, с високо мнение за себе си, неконтролируем, със свои представи за обществените отношения, склонен към корупция, неподходящ за екипна работа......
П.П Да се уточни, как изобщо е преминал предишните тестове!
Ето това е во кратце решението на алкохолозите на Левски Спартак. Да преминеш, трябва да имаш IQ под 100, по-добре под 80, а най-добре под 60.
Достатъчно е да могат да изпълняват прости команди, като караулните песове.
Освен това и да не са физически добре, защото току-виж засенчили началниците си.
Да уточня, че тогава не съм се кандидатирал за работа, а просто бяха рутинни изпити и прегледи на хора, дето е добре да видиш, дали не са изпаткали.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение...........
Резюме:
Егоист, с високо мнение за себе си, неконтролируем, със свои представи за обществените отношения, склонен към корупция, неподходящ за екипна работа......
П.П Да се уточни, как изобщо е преминал предишните тестове!
.......
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщениеАз видях една патрулка спряла и снимаше а на задните странични стъкла залепени бял лист на който имаше принтирана стилизирана камера и още нещо имаше. Ей това ще е обозначението !...
Comment
-
Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщениеДнес видях още една "маркирана" по този начин.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеОще от първия ден в тоя форум знаех що за стока си, но мисля че преувеличаваш, верно че мордохайското като един истински егоист го пазиш само за себе си, но по отношение на екипната работа съм чувал/аз лично не съм го виждал/че на културни мероприятия свързани с разследването на нечия свинска смърт вземаш дейно участие в екипа специалисти.
Не само на свински погребения взимам участие!
Днеска, около 19.10 след бул. Европа на околовръстното Снупъра изрева на "Лазер"
Не ЛазарНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
-
Тръгват цивилни коли с радари!
http://www.plovdivnews.bg/bulgaria/5...-koli-s-radariНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
Comment