Известие

Collapse
No announcement yet.

led и каране на габарити през деня

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
    Така са се заговорили че не чуват колата.Да им светя къси-дълги и да включвам аварийни мигачи, сини, червени буркани ако имам няма смисъл.Чукнах клаксона да ги подсетя да ми направят път и белким се качат на тротоара.Ефекта беше че се стреснаха и тая която беше отляво хукна надясно а тая отдясно тръгна на ляво и си удариха тиквите.И пак - ама как може така да ни стряскаш!
    Колега, не се прави така - като се попадне на такива мисирки дето вървят по пътя по тоя начин, се прибижаваш по терлици зад тях, изреваваш алфето яката, докато същевременно натискаш клаксона дълго и продължително.......
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Мисля си за едни тромби...на тировете има такива...като корабна сирена.Нещо такова http://www.youtube.com/watch?v=CGxxCGjfUlI ма ще ме бият нейде.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Колеги, пуснах темата като помощ ако някой е имал проблеми с кат заради това че кара на габарити или LED ама.....
        Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
        sprint tropheo
        155/1.8
        156/2.0 Selespeed

Comment

мене максимално ме изкефи заглавието като на цигански звучи лятни жанти фари и галбарити...

Comment

Днес видях поредното безумие на пътя. БМВ с червени дневни светлини или габарити във фаровете. Светеха досущ като нечии задни габарити. Няколко секунди се чудех дали някой кара в насрещното пред мен или кара назад в насрещната лента.
            Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Devil eyes им викат. Спиране от движение за такива.
              AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
              Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
              sigpic

Comment

Сравнително ново БМВ. Сигурно е недосегаем за да ги сложи.
                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Ааа моля моля. За родната милиция няма недосегаеми, просто сега са заети с други операции - скорост-морост...
                  166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

карат ме от сръбско към къщи че съм подпийнал и шафьора вика - абе фаровете нещо не светят.
                    как ве со ксенон съм обаркал си се нещо.
                    Спират ме на сливница караулката - оня гледа отпред, документите за проверка и лек път.
                    Посъбудих се от случката и гледам на габарити съм бил.
                    Да живеят лед габаритите 7вата - добре светят кат за ченгетата
                    ALFA 156 1.9JTD '98
                    ALFA 159 2,4JTDM Q4 2007

Comment

Working...
                    X