Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво се случи с форума?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Какво се случва с форума? Нищо не се случва, колко седмици станаха? На никого не му харесва, труден за четене най вече. Трудно разграничими цветове и икони.
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

SEX.....имайте търпение.....българският народ е тъппелив.........ако няма форум, какво става...?....духаме супата и до там......ебати и напрежението........Алфа ще я има...е в формула 1 се завърна....ебати.....
      Само ЦСКА...))
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
        SEX.....имайте търпение.....българският народ е тъппелив.........ако няма форум, какво става...?....духаме супата и до там......ебати и напрежението........Алфа ще я има...е в формула 1 се завърна....ебати.....
        Само ЦСКА...))
        Пребиваването тук както и да го погледнеш е загуба на време, освен ако не търсиш нещо, което да видиш за кратко. Само си представи, колко свободно време можеше да имаш и да свършиш куп полезни неща, ако не беше тук.

Comment

Я дайте линк към групата в фейсбук, да видя за какво става въпрос, че като напиша clubalfaromeo ми излизат едни "слонове".
          Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
            Пребиваването тук както и да го погледнеш е загуба на време, освен ако не търсиш нещо, което да видиш за кратко. Само си представи, колко свободно време можеше да имаш и да свършиш куп полезни неща, ако не беше тук.
            Да.....но все пак, ако си решил да си губиш времето, ако не тук...ще намериш друго място....той нета е необятен....но с годините тук в форума се опознахме, всикнахме един с друг.....тъпо е да съсипеш нещо, което е градено толкова време.....

Comment

Да.....но все пак, ако си решил да си губиш времето, ако не тук...ще намериш друго място....той нета е необятен....но с годините тук в форума се опознахме, всикнахме един с друг.....тъпо е да съсипеш нещо, което е градено толкова време.....
              Всяко нещо си има край, без нет, преди 15 години като нямаше компютър с какво се забавляваше, никой не ти се правеше на интересен, защото стоеше пред теб и те гледаше в очите и не четеше хорските глупости по цял ден ?

Comment

Абе мамицата му.... Писах 10мин...без да искам натиснах тая хуйня.. Рестор ауто сейв и всичко замина..... Ебаси
                156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                  Абе мамицата му.... Писах 10мин...без да искам натиснах тая хуйня.. Рестор ауто сейв и всичко замина..... Ебаси
                  Да, свети нещо от време на време, жълто, ауто сейф, не го натискам, автоматично е.

Comment

Да, свети нещо от време на време, жълто, ауто сейф, не го натискам, автоматично е.
                    Е да.. Но писах разни работи, неволно го цъкнах (седеше долу вляво, под писания от мен текст) и то ми върна някакви изречения дето съм ги писал миналата седмица и не можах да върна написаното до момента и откачих... и приключих, щото си изгубих мисълта.. Хахахаха...
                    Last edited by undy; d.m.y г., 12:02.

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                      Е да.. Но писах разни работи, неволно го цъкнах (седеше долу вляво, под писания от мен текст) и то ми върна някакви изречения дето съм ги писал миналата седмица и не можах да върна написаното до момента и откачих... и приключих, щото си изгубих мисълта.. Хахахаха...
                      Стрелката назад на браузера не те ли върна на страницата отпреди да натиснеш това, което си натиснал неволно?

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                        Стрелката назад на браузера не те ли върна на страницата отпреди да натиснеш това, което си натиснал неволно?
                        Бях на телефона и след като върнах назад, отиде чак в раздел 159...не знам какво се случва, но не е приятно... Както и да е, нова седмица, нов късмет

Comment

Имай предвид, че липсата на секс води до повишена активност в интернет така, че си прави сметка.

Comment

Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                            Скоростта на зареждане не зависи от операционната система, а от вашата интернет връзка. Сиреч, интернет провайдъра. Аз съм на линукс в къщи, в офиса също, но имам и виртуалки на боза 7 и 10. Навсякъде ми зарежда еднакво бързо..
                            Ти пък какво разбираш от форуми!?
                            Добре познатият ти лаптоп Тошиба на Линукс, на който сам ти му го инсталира и супер якият ми нов лаптоп на Уиндоус 10 зареждат по един и същи начин. Малко подобрение се наблюдава при Линукса, въпреки добре осраната ситуация, но нещата са такива, каквито са. Хубаво е, ако има някакви подводни камъни да се споделят от всеки препатил. И на мен не ми харесва така, но не мрънкам, понеже нищо не мога да помогна.
                            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Имай предвид, че липсата на секс води до повишена активност в интернет така, че си прави сметка.
                              Ебати...в последно време май съм станал по сексуално активен, защото по рядко влизам в форума...ти да видиш...)

Comment

Ебати...в последно време май съм станал по сексуално активен, защото по рядко влизам в форума...ти да видиш...)
                                Да, особено откакто смениха изгледа на форума доста хора станаха активни в тази сфера

Comment

Working...
                                X