Какво се случва с форума? Нищо не се случва, колко седмици станаха? На никого не му харесва, труден за четене най вече. Трудно разграничими цветове и икони.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какво се случи с форума?
Collapse
X
-
SEX.....имайте търпение.....българският народ е тъппелив.........ако няма форум, какво става...?....духаме супата и до там......ебати и напрежението........Алфа ще я има...е в формула 1 се завърна....ебати.....
Само ЦСКА...))
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеSEX.....имайте търпение.....българският народ е тъппелив.........ако няма форум, какво става...?....духаме супата и до там......ебати и напрежението........Алфа ще я има...е в формула 1 се завърна....ебати.....
Само ЦСКА...))
Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеПребиваването тук както и да го погледнеш е загуба на време, освен ако не търсиш нещо, което да видиш за кратко. Само си представи, колко свободно време можеше да имаш и да свършиш куп полезни неща, ако не беше тук.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеДа.....но все пак, ако си решил да си губиш времето, ако не тук...ще намериш друго място....той нета е необятен....но с годините тук в форума се опознахме, всикнахме един с друг.....тъпо е да съсипеш нещо, което е градено толкова време.....?
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеАбе мамицата му.... Писах 10мин...без да искам натиснах тая хуйня.. Рестор ауто сейв и всичко замина..... ЕбасиНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеДа, свети нещо от време на време, жълто, ауто сейф, не го натискам, автоматично е.Last edited by undy; d.m.y г., 12:02.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеЕ да.. Но писах разни работи, неволно го цъкнах (седеше долу вляво, под писания от мен текст) и то ми върна някакви изречения дето съм ги писал миналата седмица и не можах да върна написаното до момента и откачих... и приключих, щото си изгубих мисълта.. Хахахаха...
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеСтрелката назад на браузера не те ли върна на страницата отпреди да натиснеш това, което си натиснал неволно?156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеДа.....но все пак, ако си решил да си губиш времето, ако не тук...ще намериш друго място....той нета е необятен....но с годините тук в форума се опознахме, всикнахме един с друг.....тъпо е да съсипеш нещо, което е градено толкова време.....така, че си прави сметка.
Comment
-
Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщениеСкоростта на зареждане не зависи от операционната система, а от вашата интернет връзка. Сиреч, интернет провайдъра. Аз съм на линукс в къщи, в офиса също, но имам и виртуалки на боза 7 и 10. Навсякъде ми зарежда еднакво бързо..
Добре познатият ти лаптоп Тошиба на Линукс, на който сам ти му го инсталира и супер якият ми нов лаптоп на Уиндоус 10 зареждат по един и същи начин. Малко подобрение се наблюдава при Линукса, въпреки добре осраната ситуация, но нещата са такива, каквито са. Хубаво е, ако има някакви подводни камъни да се споделят от всеки препатил. И на мен не ми харесва така, но не мрънкам, понеже нищо не мога да помогна.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеИмай предвид, че липсата на секс води до повишена активност в интернеттака, че си прави сметка.
)
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеЕбати...в последно време май съм станал по сексуално активен, защото по рядко влизам в форума...ти да видиш...)
Comment
Comment