Първоначално публикувано от fnt
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Никнейм
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от junior Покажи съобщениеАз ще мога ли да си сменя ника от juhier на junior, защото като се регистрирах без да искам сам писал juhier и е бая грешно. Моля ако има възможност да се смени.'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Ще съм много благодарен,ако промените и моя ник от rumen4e1977 na rumenti77.Защото в началото когато ме регистрира една позната не ме попита как да ме пише и ме регистрира с тоя гаден ник.Много ви благодаря предварително.ALFA ROMEO 155 1.8 TS 8V -ex.
sigpicALFA ROMEO 155 2.0 TS 8V-настояща
0898463130-Румен
Comment
-
Първоначално публикувано от rumenti77 Покажи съобщениеЩе съм много благодарен,ако промените и моя ник от rumen4e1977 na rumenti77.Защото в началото когато ме регистрира една позната не ме попита как да ме пише и ме регистрира с тоя гаден ник.Много ви благодаря предварително.'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Ще може ли да си сменя ника, просто ще изглежда по-добре ако м-то е голямо --> oт ma7e4k0 на Ma7e4k0 ! Благодаря ПРЕДВАРИТЕЛНОПросто като се регистрирах не помислих ...
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщениеИзвини ме за невежеството ми, ама как се чете твоя ник. Масечко ли си ...какво си?Извинен си
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment
-
моят въпрос и молба към модераторите на форума е ако е възможно да ми върне предишната регистрация,която преди да бъде хакнат форума беше "iliqn" с имейл "iliqn@dir.bg".След промяната на имейла не получих писмо за активизация и неможех да вляза в ъкаунта си.Ще бъда много благодарен за това.С уважение към модераторите на форума.
Comment
Comment