If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе защо само на мен не ми се променя ника??? Като гледам колегата е променен ( вегата...)
Колега , имаш много мнения - подобни смени обикновенно се правят в началото.
Все пак говори с Вальо, може да се уреди - примерно на това "Докторче..." коет ти е под ника да се сложи старият ти ник за няколко месеца за да може хората д анаправят връзката или и в подписа да си сложиш.
Но като цяло не се препоръчва тотална смяна на ник за стар потребител.
ОК, ще го преглътна Искам смяна не заради друго, ами на другите потребители на форума им е трудно да ми запомнят и да ми изговарят ника....А той е съкратено от "Дигитъл Ъндърграунд"
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
ОК, ще го преглътна Искам смяна не заради друго, ами на другите потребители на форума им е трудно да ми запомнят и да ми изговарят ника....А той е съкратено от "Дигитъл Ъндърграунд"
Ама верно много гадно да не кажа невъзможно ти се произнася ник-а. Аз примерно ти викам - "дигитал еди кво си"
Колега , имаш много мнения - подобни смени обикновенно се правят в началото.
Все пак говори с Вальо, може да се уреди - примерно на това "Докторче..." коет ти е под ника да се сложи старият ти ник за няколко месеца за да може хората д анаправят връзката или и в подписа да си сложиш.
Но като цяло не се препоръчва тотална смяна на ник за стар потребител.
това не изглежда толкова зле, наистина
ако искаш кажи някакъв никнейм, и поне 3 месеца като ранг ще ти стои това ....дигитал-вхатсоевер
моят въпрос и молба към модераторите на форума е ако е възможно да ми върне предишната регистрация,която преди да бъде хакнат форума беше "iliqn" с имейл "iliqn@dir.bg".След промяната на имейла не получих писмо за активизация и неможех да вляза в ъкаунта си.Ще бъда много благодарен за това.С уважение към модераторите на форума.
активирах ти го, виж дали сега е ок?
ако е ок, ше ти комбинирам двата потребителя в един, който си избереш
Колеги , има една регистрация wallbanger , която е моя , но от нея не можех да поствам . Затова сега съм wallbangerbg . Молбата ми е , ако има вариант да се изтрие регистрация "wallbanger" и впоследствие да ми замените сегашния ник "wallbangerbg" с "wallbanger" . Благодаря ви предварително !!!!
Comment