Известие

Collapse
No announcement yet.

СПАМ! До Модераторите.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• СПАМ! До Модераторите.

Здравейте,
    искам да споделя нещо тук,надявайки се и модераторите да го прочетат и обмислят.
    Тъй като разглеждам и други форуми(Този на Мерцедес,БМВ,VW)
    няма как да не ми направи впечатление колко са стриктни правилата относно спаменето в темите на хората,оффтопика,обидите,умишленото скрито и явно оплюване на обявите на хората,коментирането , абе с 2 думи спаменето от всякакъв вид.
    И няма как да ми убегне и факта, че тук , много хора(и се извинявам , но това си е чистата истина) спами с тонове всеки ден , (особено в раздела Купува/Продава) абсолютно безнаказано(като в другите форуми за това нещо се предупреждава , а след това и банва).По тази причина хората пускайки тук обявите си , от "разбирачи" които им мажат в темата колко им струва колата реално в Италия или Германия,колко удара има и пр. не само че не могат да продадат колата си по-лесно, а това се усложнява от десетките безсмислени поустове.
    Примери колкото искаш,мога да говоря и от личен опит.
    Зная че сме тук да си помагаме и че ако знаем за някакво недоразумение в дадена кола , която се продава , трябва да го споделим за да не "изгори" даден колега,
    Но това е прекалено!
    Кола която е видяна само на 2 или 3 снимки почва да се коментира че са и гърмяли ейрбеците,че има 2 удара от "северо-запад" и т.н. и т.н.

Моля ако модераторите , след като прочетат това , мислят че не е вярно, удачно, неколегиално - да го изтрият.
    настояща - BMW 3er
    ex. Alfa Romeo 156 - 2006-2007
    ex. Alfa Romeo 164 - 2000 - 2005

Напълно подкрепям колегата. Драги модератори и админи, абдикирали сте от задълженията си и форума се пълни с боклучави писания.
    Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

Re: СПАМ! До Модераторите.

Първоначално публикувано от Amorphis
      Здравейте,
      искам да споделя нещо тук,надявайки се и модераторите да го прочетат и обмислят.
      Тъй като разглеждам и други форуми(Този на Мерцедес,БМВ,VW)
      няма как да не ми направи впечатление колко са стриктни правилата относно спаменето в темите на хората,оффтопика,обидите,умишленото скрито и явно оплюване на обявите на хората,коментирането , абе с 2 думи спаменето от всякакъв вид.
      И няма как да ми убегне и факта, че тук , много хора(и се извинявам , но това си е чистата истина) спами с тонове всеки ден , (особено в раздела Купува/Продава) абсолютно безнаказано(като в другите форуми за това нещо се предупреждава , а след това и банва).По тази причина хората пускайки тук обявите си , от "разбирачи" които им мажат в темата колко им струва колата реално в Италия или Германия,колко удара има и пр. не само че не могат да продадат колата си по-лесно, а това се усложнява от десетките безсмислени поустове.
      Примери колкото искаш,мога да говоря и от личен опит.
      Зная че сме тук да си помагаме и че ако знаем за някакво недоразумение в дадена кола , която се продава , трябва да го споделим за да не "изгори" даден колега,
      Но това е прекалено!
      Кола която е видяна само на 2 или 3 снимки почва да се коментира че са и гърмяли ейрбеците,че има 2 удара от "северо-запад" и т.н. и т.н.

Моля ако модераторите , след като прочетат това , мислят че не е вярно, удачно, неколегиално - да го изтрият.
      баце, свиркай си
      ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

А стига ве, спам...ми той форума освен че е за взимопомощ е и за кеф, тва че някои други са въвели церберски правила и кво... и ние ли щото там било едикакси, лично аз никога не съм коментирал цени в раздел купува/продава, но истината че някои хора се оливат, да искаш 10 бона на 10 годишен дръгел, когато на пазара тоя дръгел е 6 К, ми извинете ме но тва е перверзия, щото въпросния дръгел бил едикак си гледан или поддържан. Глупости на търкалета, не вярвам нито дума на тва което е написано там и който вярва е идиот. И накрая на някой му избиват чивийте и Ви обяснява как въпросния дръгел не струва толкова и това е "СПАМ".

Даже тва със строгите правила ми мирише на цензура /бррр. мръсна дума/.
        Никакви такива - свобода /но не свободия/на словото
        Преди имаше пак подобни мераци /за цензура/ но Бобо /шапка му свалям/ бързо охлади страстите, дано и сега...

П.П. Аз моя ъгъл си го гледам...
        Mitsubishi Outlander
        Mitsubishi Space Star
        Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
          А стига ве, спам...ми той форума освен че е за взимопомощ е и за кеф, тва че някои други са въвели церберски правила и кво... и ние ли щото там било едикакси, лично аз никога не съм коментирал цени в раздел купува/продава, но истината че някои хора се оливат, да искаш 10 бона на 10 годишен дръгел, когато на пазара тоя дръгел е 6 К, ми извинете ме но тва е перверзия, щото въпросния дръгел бил едикак си гледан или поддържан. Глупости на търкалета, не вярвам нито дума на тва което е написано там и който вярва е идиот. И накрая на някой му избиват чивийте и Ви обяснява как въпросния дръгел не струва толкова и това е "СПАМ".

Даже тва със строгите правила ми мирише на цензура /бррр. мръсна дума/.
          Никакви такива - свобода /но не свободия/на словото
          Преди имаше пак подобни мераци /за цензура/ но Бобо /шапка му свалям/ бързо охлади страстите, дано и сега...

П.П. Аз моя ъгъл си го гледам...
          Колега,
          тук никой не говори за цензура, а за уважаване хората , респективно тяхните обяви , постове и пр.
          Ако пуснеш и алфа 156 за 4000 лв. пак ще се спами защо е толкова евтина, ако я пуснеш 8, защо е толкова скъпа, а ако я пуснеш 6 че по хубави има и в Дупница.Това се прави от неуважение /грубост/простотия.И ако това е колегиалност.....незнам.
          И не се касае само за раздела купувам/продавам.
          Но ако мислиш така - това си е твое мнение и го уважавам.
          А,и идеята не е за кой какво иска в този форум , а за факта този форум да стане по добър с нещо.

Уважавам марката , уважавам форума и хората в него и затова си слагам присърце нещо,което иначе може да бъде подминато с лекота.
          настояща - BMW 3er
          ex. Alfa Romeo 156 - 2006-2007
          ex. Alfa Romeo 164 - 2000 - 2005

Comment

Подкрепям трябва тези празни приказки да бъдат спирани щото нещо много станаха компетентните мнения а има и някой теми дето се разглеждат за 1000000000000000 път
            EX 156 1.6 TS

Comment

Стига с тея правила бе всичко си е ок всеки има право да изкаже мнение в някоя тема стига само да не повтарят някоя глупост по 10ххх пъти. Аз например ако купувам нещо и незнам за кво става въпрос ми е по лесно като прочета мненията на останалите момчета и да си направа сметка дали няма да се набутам с покупката за това сме форум за да си помагаме а не да мълчим и да ни пробутват коли по 10к които струват 6к например както каза момчето по горе.
              landikar
              Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

................

Comment

Има правила за спазване на добрия тон, да не се засягат други потребители, да не се коментират цените, ако няма интерес, но в един момент става така, че ако пожелая мога от всеки 10 мнения да трия 8, защото все ще има за какво да се захвана.

Свободата на сложото е важна и да се спазват поне по-важните правила без да се отклоняваме много от добрия тон.

PS...БМВ форума рядко го дават за пример...
                  www.facebook.com/workshox

Comment

аз пък подкрепям колегата който е пуснал темата

форума отдавна не е технически
                    всеки го използва да гуми време в него
                    на виско отгоре се дават откровено неверни техниески съвете

за коментарите всичко е въпрос на лична култура
                    явно на малко хора(като човека пуснал темата) тя е присъща

Comment

Първоначално публикувано от голямата риба
                      аз пък подкрепям колегата който е пуснал темата

форума отдавна не е технически
                      всеки го използва да гуми време в него
                      на виско отгоре се дават откровено неверни техниески съвете...
                      За съжаление това, че форумът губи своята техническа част и полезност, е в следствие на това, че хора като теб, Бобо и други спряха да пишат поради причини, които вие си знаете. От това губи целия форум и е наистина жалко. Нито модераторски, нито администраторски екип би могъл да поправи това. Ние можем да изчистим всичкия спам във форума,но уви, атмосферата не може да се възстанови току-така. Говоря за тази атмосфера, която помним от преди 2-3-4 години

Нека бъда разбран правилно! Не обвинявам никого. Просто констатирам факти
                      _______
                      146 JTD - ex
                      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Колкото и някой да иска да се върне онова, което беше преди време - е няма да стане.
                        Има много повече хора, има много повече интереси. Защо не опитаме да направим нещо хубаво с това, с което разполагаме сега, а не да гледаме назад и да се чудим как да върнем онова време? То по-хубаво ли е било? Според кого?

Форума е толкова технически, колкото беше и преди, че даже и повече. Информацията си седи тук във форума и никой не я е затрил. Дори се дава и нова и актуална информация. Има достатъчно раздели за всеки модел и ползеността на действие е доста задоволителна според мен.

Още по-хубаво е дори, че напоследък се пускат теми, в които човек да може да си побъбри, защото тук не сме само специалисти, а нормални хора и като гледам има и раздели за нощния живот и хората си стават по-близки. Не е нужно да има само характеристики, съвети за ремонт и т.н. За мен недразнещия офтопик и темите, за интересни и забавни неща са +.

А офтопик ще има винаги. Както казах: всеки модератор може да изтрие всяко второ мнение, защото ще намери нещо нередно в него, но не е това целта.

Разделите са си ОК. Хора рекламират, което значи, че им харесва. Идват и нови хора. А иначе техническия раздел не лежи на Еньо и на Бобо. Това да не пишат си е тяхно решение.
                        www.facebook.com/workshox

Comment

шоко ми дай тогава да направим "поле за изява"
                          разсъжденията ти са жалки

Comment

МрХ се опитваше да ограничава до някъде празнословията, където не са уместни, но разни ощипани госпожици му скочиха
                            Венци също си разчиства неговия раздел
                            не е лесно да си модератор, все на някой си длъжен, все на някой си крив, неудобен, пречиш...
                            а модераторите не взимат заплата да стоят по 24 часа в денонощието, да гледат, кой какви глупости пише
                            предимно самоконтрол и форумна дисциплина си трябва, но за това си трябва и малко акъл в главата, което липсва доста
                            Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                            AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Еньо (голямата риба) ти усещаш ли се как постояно си противоречиш!!!

Искате правила, ама като тръгваме да ги спазваме и ставаме най-лошите....

Или по-точно искате правила за всички други, НО не и вие да ги спазвате...тоест типичната шуро-баджанищина...съвесем по БГрски!!!

Така, че съвсем скоро тази шуро баджанащина ще престане в този форум....
                              sigpic
                              Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                              " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                              "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Working...
                              X