Известие

Collapse
No announcement yet.

СПАМ! До Модераторите.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от голямата риба
    шоко ми дай тогава да направим "поле за изява"
    разсъжденията ти са жалки
    Хахаха
    Знам бе, само ти си прав.
    www.facebook.com/workshox

Comment

Петко понеже гледам пишеш в множествено число
      аз и тия в главата ми отговаряме сами за себе си
      та понеже ставаше на въпрос за спам и правил,
      ще те замоля да ми посочиш къде точно съм спамил
      и кои правила на форума съм нарушил

Comment

Спам? Спам? Спам?

Хубава тема е подхваната! Обаче както някой спомена ограничиш ли свободата на словото- ефекта е обратен!
        Ето сега в тази тема всеки, ако си даде мнението /само по веднъж/ е достатъчно да се разбере на всеки разбирането по въпроса! И ще има някакъв макар и статистически резултат от темата! А то какво се получава, дори и модератори се надпреварват да правят по 2-3 безмислени поста и ето ти и тази тема оспамена дори от началниците Хайде сега някой баш началник да почне да трие
        Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Първоначално публикувано от голямата риба
          Петко понеже гледам пишеш в множествено число
          аз и тия в главата ми отговаряме сами за себе си
          та понеже ставаше на въпрос за спам и правил,
          ще те замоля да ми посочиш къде точно съм спамил
          и кои правила на форума съм нарушил
          Говоря в множествено число, защото се обръщам към доста хора! Не съм писал, че ти си спамер или нещо от сорта, ако така си ме разбрал...извинявай.

Проблема е, че при всеки опит да се вкарат нещата във ред, се започва с двойните стандарти.

Трябва да се направи една комися от няколко човека от форума, коята да се занимава с администрация та му, за да си дойдат нещата по реда им. В момента е един "организиран" хаос.
          sigpic
          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
          " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
          "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

бе какво не му харесвате на форума. идеален си е.
            върви пиши във форума примерно на дата.бг след всеки пост модератора е написал нарушена еди коя си точка затворена тема.
            бахти глупоста. във форума има доста информация и доста свободни теми в който могат да се говорят съвсем други и интересни неща. щом мислите, че се е загубила техническата стойност на форума затворете всички раздели извадете всички теми най важни огоре ключ на всичко останало и няма да има грам спам ... та дори и посетители няма да има.

щом имате нещо против конкретно към разделите купува/продава направете го като в дата.бг форума. като пуснеш тема и никой не може да пише по нея само модераторите. няма да има спам няма да има излишно напрежение и най големия модератор Шокс ша остане без работа.
            другото нещо което вместо само да се чудите за кво да се дракате фанете се и оправете тая търсачка. не само да пишете по темите ползвай търсачка. кво да я ползвам излизат ми 509845 теми коя е тази която търся. или да речем, че след двучасово търсене намирам някъква подобна в която има нящо написано... но не е това което търсиш.

това са само предложения... напрвате нещо да видите какъв ще бъде резултата... не само да си чешете пръстите

ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Първоначално публикувано от Cvetelin
              другото нещо което вместо само да се чудите за кво да се дракате фанете се и оправете тая търсачка. не само да пишете по темите ползвай търсачка. кво да я ползвам излизат ми 509845 теми коя е тази която търся. или да речем, че след двучасово търсене намирам някъква подобна в която има нящо написано... но не е това което търсиш.
              Търсачката си е в ред, просто маркирай втория radio бутон под input полето за keyword, а именно "Търси за всички въведени думи", т.е. така се търси за целия въведен израз, а на за всяка от въведените думи.

Например, при първия вариант и ключва дума "подавам газ" се explode-ват двете думи и се търси за всяка поотделно (и за "подавам", и за "газ"). Затова маркираш "Търси за всички въведени думи" и ще намериш резултати за целия израз "подавам газ"

Comment

Нека да постъпим демократично, да направим анкета, "харесвам ли форума в сегашния му вид" или "желая въвеждането на по-строго спазване на правилата" и нека мнозинството да реши. Според мен колкото повече референдуми, толкова по добре за демокрацията, да направим така че нашите държавници са научат нещо от нас. Ако има воля за подобна анкета, нека някой мод или админ да пусне такава.
                Благодаря!
                Mitsubishi Outlander
                Mitsubishi Space Star
                Daihatsu Terios

Comment

демокрация???
                  Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
                    Нека да постъпим демократично, да направим анкета, "харесвам ли форума в сегашния му вид" или "желая въвеждането на по-строго спазване на правилата" и нека мнозинството да реши. Според мен колкото повече референдуми, толкова по добре за демокрацията, да направим така че нашите държавници са научат нещо от нас. Ако има воля за подобна анкета, нека някой мод или админ да пусне такава.
                    Благодаря!
                    Защо не?
                    Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

Въпреки нежеланието си ще напиша и моята гледна точка.Нека я представя по този начин: Човек решава да си построи къща, старае се да е красива и удобна за ползване, да е достъпна, създава правила и внася ред. След време хората със сходни интереси и не чак толкова научават за нея и решават, че трябва да посетят дадената къща, но още със прекрачването на прага внасят кал на хубавия килим, предупреждават ги , че в къщата пушенето е забранено, но те палят защото трябва да има свобода на волята.След известно време се появява и съпругата на стопанина, готина мацка и един двама гости започват да правят нагли намеци, че е по хубаво ако стопанина им разреши да я оправят защото то не било само за гледане, трябва и консумация.След неколкократни забележки от страна на домакина гостите решават, че кой е той пък да им прави забележки и да им изхвърля фасовете или да разчиства кочинката която са спретнати, а те наглите даже и със саморазправа се заканват.Не след дълго близките приятели спират да ходят на гости на човека поради изтрещялата обстановка и постоянното им нагрубяване, е да няколко са останали защото са малко по-твърдоглави, ноооо демокрация трябва да е инак комунизъм и цензура го наричат гостите!!!

Comment

Интересен и доста образен пример.
                        Като бих вмъкнал и лека корекция- все пак голямата част от новите гости се държат културно и не искат да "опънат домакинята"
                        А може би е грозна

Иначе ако някой има желание и свободно време за губене, защо не си подаде кандидатурата за модератор?
                        Да се види от другата страна на барикадата.
                        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Ако искате мнението на страничен човек добре ако не триите.
                          Според мене положението е сравнително ОК съвсем леко може би има повече спам (в някои раздели). Всички изказват крайни мнения че ако се затегне много положението ще настане цензура и потребителите ще избягат (като такъв потвърждавам че ще избягам) обаче никой не казва че трябва да се въвеждат драконовски мерки, така че не вярвам да се стигне до там. Другите които са срещу демокрацията също са прави. Защото като им пуснеш на потребителите малко фъндък стават нахални, и прекаляват. Моето лично мнение е че малко затягане на положението няма да навреди, малко според мене означава в някои раздели. Тоест в техническите и продава и купува, да няма спам. Безсмислени заяждания също. В общи приказки е по важно да няма обиди все пак общите приказки са си за тая работа.
                          Ако не ви харесва странично мнение триите яко.

Comment

Първоначално публикувано от MrX
                            Въпреки нежеланието си ще напиша и моята гледна точка.Нека я представя по този начин: Човек решава да си построи къща, старае се да е красива и удобна за ползване, да е достъпна, създава правила и внася ред. След време хората със сходни интереси и не чак толкова научават за нея и решават, че трябва да посетят дадената къща, но още със прекрачването на прага внасят кал на хубавия килим, предупреждават ги , че в къщата пушенето е забранено, но те палят защото трябва да има свобода на волята.След известно време се появява и съпругата на стопанина, готина мацка и един двама гости започват да правят нагли намеци, че е по хубаво ако стопанина им разреши да я оправят защото то не било само за гледане, трябва и консумация.След неколкократни забележки от страна на домакина гостите решават, че кой е той пък да им прави забележки и да им изхвърля фасовете или да разчиства кочинката която са спретнати, а те наглите даже и със саморазправа се заканват.Не след дълго близките приятели спират да ходят на гости на човека поради изтрещялата обстановка и постоянното им нагрубяване, е да няколко са останали защото са малко по-твърдоглави, ноооо демокрация трябва да е инак комунизъм и цензура го наричат гостите!!!

sigpic
                            Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                            " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                            "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от MrX
                              ...Не след дълго ...
                              И накрая домакинът или драсва клечката на хубавата си къща или...излиза на квартира.
                              166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Форума си е на 6, обаче раздела Продава е много зле. Според мен потребителите в тоя раздел трябва да могат само да искат допълнителна информация за автомобила и нищо друго. За цени трябва да се говори само на ЛС. Как ще си пусна колата да се продава, като веднага ще има мнения от сорта:
                                - аааааааа тая съм я виждал не знам къде си
                                - ти тая цена сериозно ли я искаш
                                - колега не ми се обиждай ама . . ( тука следва обида по колата)
                                - ти на тая кола не и ли прави незнам си къв ремонт
                                - незнам си кво ми харесва, ама незнам си кво не ми харесва
                                - намали с незнам си колко и може да се замисля . .
                                - ако беше с еди кой си двг щях да я взема и т.н.
                                sigpic
                                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Working...
                                X