Известие

Collapse
No announcement yet.

при проблеми или въпроси относно новия форум

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• аве логото са подпали бе
    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Немога да получявам лични съобщения защо ?
      Имам 33 писма писмата ми излизат като непрочетени в Проследяване на съобщенията !
      Помагайте гледам опциите 100 пъти вече и всичко уж е точно ама явно не е !
      Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

• Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
        Едно бързо въпросче. Има ли ограничение в броя на абонаментите за теми ?
        Абе какъв е смисълът от тая тема след като никой не я чете ?
        Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
        Fiat Bravo II 1.4 90hp
        sigpic
        Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

• Здравейте,

потребител suscrofa има проблем с достъпа до форума.
          Изписва му грешка "The server is too busy at the moment. Please try again later.",
          като това е независимо кой доставчик използва.

За него не фигурират текущи наказания ( поне според темата ).

Моля за съдействие!
          Last edited by Walker; d.m.y г., 13:51.
          --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
          sigpic

Comment

• Странно нещо наблюдавам от няколко дни. От служебния компютър не се виждат зелените детелинки преди "Член на клуба", а от домашния си ги има. И на двете места съм с Мозила и редовно чистя кукита. Не ми е проблем, просто ми е интересно.
            166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Една питанка - защо най-долу излизат като рожденици хора, които ще празнуват на следващия ден?
              Иначе казано - изписва ги един ден предварително. И май само на моменти става това.
              Last edited by didod; d.m.y г., 15:01.
              Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
              Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Теми без постове в Обш Технически Раздел

Няколко от най-старите теми в Общ Технически раздел могат да бъдат разгледани, но когато разглеждаш темата няма постове в нея, но примерно има номерацията на страниците.
                Темите, за които става дума са следните:
                • Турбина за 156 - 1.6, 120 кс
                • Спортен филтър
                • След смяна на термостата пак седи на 65-70 ?
                • Блъснах си алфата
                • Скърцане на предница от дясно. Алфа 156 1.8 ТС
                • Оценка на тонколони
                • симулатор
                There's always more money to make and more shit to bitch about.
                156 SW 2.4 JTD

Comment

• Да не би да са променяни някакви настройки за време във форума. Обяснявам проблема. Четвъртък и петък по цял ден съм вътре, но ми се налагаше да влизам по 20-ина пъти. Както си минавам от тума в тема и хоп - "разлогнал" съм се. Тия дни имахме проблем с нета и с това си го обяснявах, но преди малко пак ми се случи. Вчера у дома набързо влязох и не мога да кажа дали е от проблем с доставчика (с различни доставчици съм тук - на работа и у дома).
                  166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
                    В темите "ИЗПОВЕДАЛЯ" и "Селски тунинг" ми показва ,че има следваща старница ,но като тракна на нея ми зарежда текущата старница и отново си пише ,че има следваща старница.... !?
                    Забелязах ,че това се получава само когато текущата старница понатрупа повечко постове.

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
                    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                    Fiat Bravo II 1.4 90hp
                    sigpic
                    Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

• http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=35492
                      2 твои мнения са оценени и си получил точки, в зависимост от това, колко точки могат да дават оценяващите.

Comment

• Първоначално публикувано от 156Selespeed
                        Тааа какво е това наказателни 17 или ?
                        Ако са зелени кадратчетата пред темите за които си бил оценен значи са + положителни точки , а когато са отрицателни са с червени квадратчета .
                        А в ето тази тема може да прочетеш повече подробности
                        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=35492
                        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Още един въпрос:
                          При мен за да се покаже нов отговор по някоя тема,или че имам получено лично съобщение,трябва да презаредя сайта наново,докато съм онлайн-може и с часове да е,не се променя нищо?
                          Нормално ли е това?
                          ALFA ROMEO 159 2,4 JTD 210 PSsigpic

Comment

• Да.
                            Браузъра по подразбиране не прави автоматично обновяване на заредените страници.
                            Трябва ръчно да го направиш.
                            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Още един въпрос:
                              Защо гостите във форума са повече от регистрираните(в повечето случаи) и къде е логиката и скритите маркират ли се като гости?
                              ALFA ROMEO 159 2,4 JTD 210 PSsigpic

Comment

• Логиката е, че повечето само влизат за информация.Освен това,като попаднат на някоя добре тема и ни видят как се храниме един друг и им се отщява да се регистрират.За това има регистрирани ,мисля около 9 000 члена,а реално във форума има активни не повече от 200-300 души.Тия по търговския раздел изобщо не ги броя!
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X