Известие

Collapse
No announcement yet.

при проблеми или въпроси относно новия форум

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Две-три страници по-напред (на 15 стр.) съм обяснил как става изтриването, НО както вече казах не всички имат тази опция
    155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

• Защо не мога да се абонирам за тема без да съм писал в нея. Тракам горе от менюто да се абонирам ,показва ми ,че е ОК ,но не е ?
      Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
      Fiat Bravo II 1.4 90hp
      sigpic
      Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

• Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
        Защо не мога да се абонирам за тема без да съм писал в нея. Тракам горе от менюто да се абонирам ,показва ми ,че е ОК ,но не е ?
        Абе тая тема май никой не я чете ?
        Fiat Bravo II 1.4 90hp
        sigpic

Comment

• От известно време опитвам да изтегля устав и молба за членство в клуба. Нещо не става обаче. При мен ли е проблема?
          Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
          Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Не, не е при теб.

Временно не се приемат нови членове.
            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
            Roosevelt

Comment

• Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
              Защо не мога да се абонирам за тема без да съм писал в нея. Тракам горе от менюто да се абонирам ,показва ми ,че е ОК ,но не е ?
              Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
              Абе тая тема май никой не я чете ?
              Fiat Bravo II 1.4 90hp
              sigpic

Comment

• Я обясни по-подробно. Как е точно в единия случай и в другия случай.
                I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                Roosevelt

Comment

• Малеиййй колко съм зле ,извинявайте не знаех ,че трябва да се даде потвърждение "добави абонамент" чак сега го забелязах тоя бутон
                  Fiat Bravo II 1.4 90hp
                  sigpic

Comment

• Само некой да не каже после, че не решавам бързо проблемите
                    Roosevelt

Comment

• Идея докога ще е така? Без прием?
                      Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
                        Идея докога ще е така? Без прием?
                        Поне до Общото Събрание , което е скоро. А бе , брой го след Нова Година.
                        166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Някой ще може ли да ми каже защо аватара ми не се променя....?Новият ми аватар отговаря на всички критерии и успешно се качва...но когато напиша някой коментар ми излиза стария аватар.На какво може да се дължи това?Благодаря предварително!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщение
                            Някой ще може ли да ми каже защо аватара ми не се променя....?Новият ми аватар отговаря на всички критерии и успешно се качва...но когато напиша някой коментар ми излиза стария аватар.На какво може да се дължи това?Благодаря предварително!
                            Променил си картинката на профила, а на теб ти трябва смяна на аватара. Цъкни на "промени аватара" и ше се смени.
                            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщение
                              Променил си картинката на профила, а на теб ти трябва смяна на аватара. Цъкни на "промени аватара" и ше се смени.
                              Мерси колега живи и здрави...

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Сега ще си се кефя с новия аватар...
                                Last edited by pacho_kardana; d.m.y г., 16:29.

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Working...
                                X