Известие

Collapse
No announcement yet.

Едно питане за изчезнал линк в подписа ми

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
    Платената реклама важи _само_ за "Продава" и подразделите за партньори на клуба в "Общ технически". И не като да не съм го казвал това.
    Ако някой потребител забележи реклама в нечий подпис, е препоръчително да се обади тук, или с лично съобщение към мен.
    Нищо лично но забелязвам нещо в твоя подпис!!!
    0888515205

Comment

Да, има линк. Не реклама.
      I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
      Roosevelt

Comment

Значи и аз мога да си сложа тоо линк, а-а-а?
        http://www.avtostelki.com/index.php?...catalog&page=1
        Не е реклама, просто ме кефи!!!
        sigpic
        Subaru Legacy 3.0 H6
        Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
        0888 511 533 - Бонев

Comment

А си го сложил, а съм те изплющял
          I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
          Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
            А си го сложил, а съм те изплющял
            sigpic
            Subaru Legacy 3.0 H6
            Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
            0888 511 533 - Бонев

Comment

Тъй като рекламата в подписа явно е особено желана и интересна, поемам отговорност да предложа на УС на КАРБ да се разреши официално (евентуално след такса). До вземане на решение, обаче, си остава забранено.
              Roosevelt

Comment

Не се излагай,да ми искаш втори пьт такса за това за което сьм си платил.Смешно е а пьк и за подпис пари НЕ давам!!!
                0888515205

Comment

За последен път: платил си за обява в "Продава" (даже не съвсем, но разчитам).
                  Това, че има направено плащане не ти дава право да правиш каквото си искаш във форума. Има правила, които трябва да се спазват.
                  Roosevelt

Comment

Working...
                  X