И още нещо, темите да бъдат заключени след първия достатъчно разяснителен пост включващ стоки, цени и контакти, останалото на лични, телефон или на живо.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Няма ли да се спре вече?!?!?!?!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщениеИ още нещо, темите да бъдат заключени след първия достатъчно разяснителен пост включващ стоки, цени и контакти, останалото на лични, телефон или на живо.
Без отзиви на потребителите е умрела работа.0888515205
Comment
-
Първоначално публикувано от marian Покажи съобщениеПоради заключването на темата спрях да рекламирам вьв VW форума.Нямаше как да знаят хората шибани ли са тия стелки или са си ок.
Без отзиви на потребителите е умрела работа.Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95
Comment
-
Дам и аз съм за мнения в темитеНормално е и винаги всеки може да сподели впечатления доволство/недоволство
То има и тема за + - репутация, ама никой не му се занимава да ходи да рови еди кой си дали работи коректно... Важен е досега с човека
Аз си правя ГО при Влади, защото е точен и ми е приятел... От Марян бих си взел стелки, не само защото рекаламира, а защото и се познаваме и е печен и нещата му са хубавиИ т.н.. и т.н..
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от marian Покажи съобщениеПоради заключването на темата спрях да рекламирам вьв VW форума.Нямаше как да знаят хората шибани ли са тия стелки или са си ок.
Без отзиви на потребителите е умрела работа.
С други думи - купувам от теб стелки, много съм доволен, изпращам имейл/препоръка и т.н., след което ти го закачаш на сайта и гледат всички, не само хората в КАРБИли отделяш отделна секция, в която всеки посочва впечатления. Това е много задължително, ако има интернет търговия, както е при теб.
Представи си, че сега започваш бизнеса и качваш обява в сайта на Мазда, примерно. Хората нямат обратна връзка, защото още никой не се е престрашил. Не влизат в други форуми, защото нямат интерес. И така започваш да разработваш и трупаш репутация тепърва.
В обратната ситуация - виждат на твоя сайт колко много доволни фенове на Алфа, БМВ, Пежо, Рено и т.н., са купували стелки и много бързо ще направят първата стъпка.
Както каза Pent - по-важно е мястото, а не стоката
Помисли върху тази идея, няма да загубиш ако я опиташ
Много клиенти вече обичат да правят положителна и отрицателна реклама, защото искат хората да знаят къде са били доволни и къде не, за да не ходят и пробват останалите
п.с. В този ред на мисли, трябва да намеря време и да дойда, за да си купя стелки за моята белисима, както говорихме по телефона преди нова годинаsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщениеИ още нещо, темите да бъдат заключени след първия достатъчно разяснителен пост включващ стоки, цени и контакти, останалото на лични, телефон или на живо.
Отделянето на отделна тема също, АЗ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН!!!
Нека да добием малко опит как се прави в за мен най-големите и посещаеми форуми АУДИ и бмв, влезте и вижте, платените теми са си в ПРОДАВА там където им и мястото, а защо са платени за да седят отгоре и всеки който влезе да ги види, и защото това струва пари, в отделна тема посещаването ще е малко, лично мнение, даже ми е по-евтино да рекламирам там, но го правя за клуба, въпреки, че условията ми са само за Алфа и Ауди там нямам реклама още.
Искам да знам на кой и какво толкова му пречи сегашното положение в темата "продава"??? Кой и как реши за раздела, има ли гласуване или е така да пробваме само???sigpic
ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Comment
-
Влади просто коментираме!
Когато има МНОГО теми, то не се четат! Това поне е от моя гледна точка, а това мнение изрази и колегата Глиган!
Аз до сега не съм ПРОЧЕЛ НИТО ЕДНА платена реклама в БМВ форума, макар да съм му редовен посетител!
В БМВ форума има ПРЕКАЛЕНО МНОГО реклами! Прекалено! От това губят и потребители и рекламодатели...
И тук ще са прекалено много ако им се увеличи БРОЯ!
Както казах...Идеята за раздел "МАгазин" ми се струва много удачна и го казвам на база моя опит с и-нет и форумите...ГОре също съм изразил едно хубаво и дълго МОЕ мнение
В момента си обсъждаме и разговаряме...Никой няма правата да прави и променя каквото и да е билоAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеВлади просто коментираме!
В момента си обсъждаме и разговаряме...Никой няма правата да прави и променя каквото и да е било
Темата е видима само за платилите, Администратори и модератори...
Ще видим какво и как ще се случи.sigpic
0889 636 093
Comment
-
Това е супер тъпо...
Нали трябва всичко да стане законно на ОС на КЛУБЪТ...
Тая година май с най-голямо удоволствие ще се откажа от тази детелинка над профила ми...Пари на вятъра....Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
by RUBIG service
Comment
-
Тече обсъждане, а не промяна. Не съм очаквал такова преиначаване от теб!
А за структурата на форума не е нужно ОС; нужно е, ако се сменя таксата, което не се планира за момента.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Аз виждам и в двата форума на Ауди въпросните теми да са отделно:
неправилно - http://audibg.com/NEW/ Платения раздел е далеч от "купува/продава" и не е добре за рекламодателя (а и за потребителя)
правилно - http://www.audiemotion.org/forum/ При втория вариант е отделна тема след "купува/продава" и според мен е добре.Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95
Comment
-
Първоначално публикувано от Gligan Покажи съобщениеАз виждам и в двата форума на Ауди въпросните теми да са отделно:
неправилно - http://audibg.com/NEW/ Платения раздел е далеч от "купува/продава" и не е добре за рекламодателя (а и за потребителя)
правилно - http://www.audiemotion.org/forum/ При втория вариант е отделна тема след "купува/продава" и според мен е добре.0888515205
Comment
-
Първоначално публикувано от Gligan Покажи съобщениеАз виждам и в двата форума на Ауди въпросните теми да са отделно:
правилно - http://www.audiemotion.org/forum/ При втория вариант е отделна тема след "купува/продава" и според мен е добре.
Да ти кажа ли и защо има 2 Ауди форума...
В www.audiemotion.org рекламата е БЕЗПЛАТНА, хората не искат да печеллят от това, имат си други начини и всеки може да се пусне тема там, аз дори там не съм писал специалните си условия.sigpic
0889 636 093
Comment
-
Защо откриваме топлата водаЕто сега видях, че и при колегите от фиат орг има този БИЗНЕС раздел за комерсиални обяви и се намира при разделите купува/продава
http://www.fiat-bg.org/forum/viewforum.php?f=31
Всичко е супер практично и изчистено, информация за стоки се намира бързо и удобноAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
by RUBIG service
Comment
-
За съжаление тази моя тема НИЩО НЕ ПРОМЕНИ....
В раздел продава вече няма място за обяви на обикновенните потребители и е толкова пренаселено, че никой не печели, а всички губят...
Пуснаха се 3 нови платени обяви....
Ами какво да кажа...Честито на всички потребителиAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
by RUBIG service
Comment
Comment