Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблеми при автоматичното влизане

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблеми при автоматичното влизане

Ами ей на и аз някви ядове имам от няколко дни с форума. По принцип си бях настроил влизането да става автоматично без всеки път да трябва да си въвеждам паролата. Сега не ще. Освен това като си въведа паролата пак не се логвам. Чак на втория път като си въведа усера и паса - влизам. Тази сутрин влязох по този начин, ала не ми даваше кои теми са непрочетени. И сега ? Какво трябва да се модифицира? Казвайте да го почвам
    Alfa Romeo 75 24V

Re: Проблеми при автоматичното влизане

Първоначално публикувано от Venci
    Ами ей на и аз някви ядове имам от няколко дни с форума. По принцип си бях настроил влизането да става автоматично без всеки път да трябва да си въвеждам паролата. Сега не ще. Освен това като си въведа паролата пак не се логвам. Чак на втория път като си въведа усера и паса - влизам. Тази сутрин влязох по този начин, ала не ми даваше кои теми са непрочетени. И сега ?
    и аз съм го имал този проблем и се логвах с усер наме и парола чак когато исках да си проверя Личните съобщения - оправи се от самосебе си, е поне аз не съм правил нищо де......пробвай и ти така Венци
    ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
    ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

При мен е по същия начин и си мислех, че проблема е в моя телевизор
      98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Висока сигурност
        sigpic

Comment

Не мисля да е сигурност нищо не е пипано по настройките. Преди също го имаше един два пъти този проблем, но спря. Вече почвам да се дразня, обаче.
          Alfa Romeo 75 24V

Comment

И аз така отпреди няколко дни, но си реших проблема по тривиалния начин - logout от форума (след като съм успял да се логна от н-тия път), изтриване на кукито, затваряне на браузъра, отваряне, login.

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
            Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Първоначално публикувано от bass
              И аз така отпреди няколко дни, но си реших проблема по тривиалния начин - logout от форума (след като съм успял да се логна от н-тия път), изтриване на кукито, затваряне на браузъра, отваряне, login.

Само дето имам два тъпи въпроса къде се "складираха" куукитата? Иии... аре това другото няма да го питам, че много ще се изложа
              Alfa Romeo 75 24V

Comment

За Explorer:
                Tools > Internet Options > Privacy > Edit (долу вдясно) > Намираш clubalfaromeo.com или alfaromeo-bg.com и триеш.
                Ако не си се "записал" по други форуми или сайтове, направо може профилактично
                Tools > Internet Options > General > Delete Cookies.

За Firefox:
                Tools > Options > Privacy > Cookies > Clear (не знам дали може само Алфовското да се разкара).

Comment

...
                  Last edited by pooh; d.m.y г., 13:16.

Comment

Така стана. Само, че влязох през контрол панел. Тази каша може ли да се предизвика от това че има регистрации в няколко форума?
                    Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от Venci
                      Така стана. Само, че влязох през контрол панел. Тази каша може ли да се предизвика от това че има регистрации в няколко форума?
                      не
                      ИЕ-то си е боза
                      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                        ИЕ-то си е боза
                        Ех, пак обади
                        Ми вкъщи съм с Firefox и ефектът беше същия (както и решението)...
                        Омазването на кукитата може да стане минимум по два начина:
                        1. Упдейт на форума (новите скриптове четат кукитата с някаква минимална разлика в подхода);
                        2. Временно омазан DNS-сървър (валидността на кукитата зависи от домейна и често в скриптовете се добавят модули за повишаване на сигурността, които кой знае как са реализирани...)
                        3. Горните две заедно...

Comment

Първоначално публикувано от bass
                          Ех, пак обади
                          всеки с вкуса си

но ИЕ-то е много по склонно да прави квото си иска за разлика от ФФ-то - справка фаlикон-а
                          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Що ме караш сега да:
                            1. почвам яко офтопик;
                            2. ти анализирам сорса (най-гадното занимание за един програмист)
                            3. давам списък с базови стандарти/RFC, на които творческата самодейност Firefox не отговаря? (което не променя факта, че е все пак най-поносимият алтернативен браузър, както са забелязали вече огромна маса потребители)...?

Comment

а според мен проблема е че инжектопляктора не перефундира дабадаврите
                              '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
                              '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Working...
                              X