На мен не ми харесва с отделните теми и раздели, така аз поне не го чета, да не кажа и, че не влизам вече, имаше логика да се отделят платените теми щом и са видими за нерегистрираните.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Предложение за раздел "Продава"
Collapse
X
-
Ей това дето сте го направили с ПРОДАВА е един от най - оптималните варианти........"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от marian Покажи съобщениеДобре са отделени комерсиалните ояви но....те продьлжават да са невидими за нерегистрираните потребители!!!sigpic
ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Comment
-
Ще има да си почакаме....Григор това го обещаваше още предни не помня колко време, след това си смени мнението...и се направи отделен раздел, който да се вижда...той издържа няколко дни...сега след решение на не се знае кой...има нови промени.
Утре друго и така...sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Ще се оправиии . Хубавите работи стават бавно , не с вълшебна пръчица .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Кратко ще да излезе чакането.
Щом за колегите заплатили за обяви е по-важно да се виждат от нерегистрирани потребители - ще уважим мнението им.
Заемам се.
Просто се натрупаха доста промени наведнъж, всеки дава идеи и предложения, но най-важното е накрая всички да са доволни.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение...всеки дава идеи и предложения, но най-важното е накрая всички да са доволни., но аз казвам така, не може защото някой си решил и иска нещо и хоп промяна, колкото хора толкова и мнения, просто трябва да се помисли как е най-добре и да се направи, не знам колко хора са в управителен съвет или нещо подобно, но се надявам да има светлина и за това, ни вярвам еднолино да се върщат нещата.
sigpic
ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Comment
-
Браво на Прооф за добре свършената работа.sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Първоначално публикувано от KGB Покажи съобщениеБраво на Прооф за добре свършената работа.0888515205
Comment
Comment