Известие

Collapse
No announcement yet.

Предложение за раздел "Продава"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

На мен не ми харесва с отделните теми и раздели, така аз поне не го чета, да не кажа и, че не влизам вече, имаше логика да се отделят платените теми щом и са видими за нерегистрираните.
    sigpic
    ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
    0889 636 093

Comment

Браво за промените
      Alfa 156 1,6 TS ex
      Alfa 166 2,4 JTD 136 hp ex
      Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

екстра са станали обявите
        Mercedes W202 - 200kompressor 99'
        Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
        Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Ей това дето сте го направили с ПРОДАВА е един от най - оптималните варианти........
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Добре са отделени комерсиалните ояви но....те продьлжават да са невидими за нерегистрираните потребители!!!
            0888515205

Comment

Първоначално публикувано от marian Покажи съобщение
              Добре са отделени комерсиалните ояви но....те продьлжават да са невидими за нерегистрираните потребители!!!
              хора, ако е възможно нека платените обяви са видими за нерегистрираните, направиха се толкова промени, а ние искаме само едно нещо
              sigpic
              0889 636 093

Comment

Ще има да си почакаме....Григор това го обещаваше още предни не помня колко време, след това си смени мнението...и се направи отделен раздел, който да се вижда...той издържа няколко дни...сега след решение на не се знае кой...има нови промени.

Утре друго и така...
                sigpic
                Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Ще се оправиии . Хубавите работи стават бавно , не с вълшебна пръчица .
                  Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                  Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                  Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

И аз мисля,че беше по-добре когато платените обяви бяха отделени и видими за не регистрираните.Така е по прибран раздела,но за платените обяви нищо ново.Не мисля,че е по-добре.

Comment

Кратко ще да излезе чакането.
                      Щом за колегите заплатили за обяви е по-важно да се виждат от нерегистрирани потребители - ще уважим мнението им.
                      Заемам се.
                      Просто се натрупаха доста промени наведнъж, всеки дава идеи и предложения, но най-важното е накрая всички да са доволни.
                      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                        ...всеки дава идеи и предложения, но най-важното е накрая всички да са доволни.
                        Така е и подкрепям Вас защото не Ви е лесно , но аз казвам така, не може защото някой си решил и иска нещо и хоп промяна, колкото хора толкова и мнения, просто трябва да се помисли как е най-добре и да се направи, не знам колко хора са в управителен съвет или нещо подобно, но се надявам да има светлина и за това, ни вярвам еднолино да се върщат нещата.
                        sigpic
                        0889 636 093

Comment

Браво на Прооф за добре свършената работа.
                          sigpic
                          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                          " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                          "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Браво!

Comment

Първоначално публикувано от KGB Покажи съобщение
                              Браво на Прооф за добре свършената работа.
                              0888515205

Comment

Какво ще кажете и за един подраздел "Подаравам"?
                                sigpic
                                Subaru Legacy 3.0 H6
                                Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                                0888 511 533 - Бонев

Comment

Working...
                                X