Известие

Collapse
No announcement yet.

Защо Купува/продава е невидим за нерегистрирани потребители

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

На тебе света ти е крив. Никой не държиме на сила тук, изхода знаеш къде е. Хората се опитаха да ти обяснят, а ти продължаваш в стил "ама аз къде съм писъл това, моля ви се" ...
    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от victtorbg Покажи съобщение
      Четем,мислим и пишем-може да си сигурен... бла бла бла... а след като не искаш да ти е платена обявата би трябвало да няма някои екстри-хората си плащат за тях.
      Горе написах: "Дори да си платя за моята това не решава пролема с останалите обяви нали?! Или съвета ти е всички колеги да си направят обявите платени?!"

Разбира се, че четете мислите и пишете... очеизвадно е!

Не си най-умния във форума
      И тук си прав колега! Това, че все още продължавам да обръщам внимание на постовете в тази тема определено не ме кара да се чувствам по-умен от вас.

След като искаш отговор само от модераторите им пишеш на ЛС.
      Ето и една добра идея за следващия път.

А темите се отварят за да могат и члленовете на форума да се изкажат.
      Не съм отварял аз тази тема. Това беше просто коментар, служещ като "ъп" на обявата която съм пуснал, който коментар в последствие беше изместен от модератор и превърнат в тема т.е. заслугата не е моя.

Като всеки форум и този има свои правила или си съгласен с тях или не.
      Не съм оспорвал този факт! Просто като член на форума зададох един най-обикновен въпрос и очаквах един най-обикновен отговор.
      BMW E39 528i

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
        На тебе света ти е крив. Никой не държиме на сила тук, изхода знаеш къде е. Хората се опитаха да ти обяснят, а ти продължаваш в стил "ама аз къде съм писъл това, моля ви се" ...
        Ах как мислех да не пиша повече в тази тема, но колега, все пак си модератор и няма как да не те уважа.

Последен отговор от моя страна в тази тема.

Света ми е прав като пистата в божурище. Не седя във форума на сила, а просто защото се интересувам от автомобилите които Alfa Romeo произвеждат и поради тази причина въпреки, че знам къде е изхода все още нямам намерение да го използвам. Не съм имал нужда от "умните" обяснения на хората в стил "чеша си х** и се чудя с кого да се дракам", а от простичък отговор на простичък въпрос. Зададох простичък въпрос "защо" (с цел да си ъп-на обявата) и някой от вас (модераторите) можеше просто да напише "ами защото колега ние сме се събрали и сме взели общо решение да скрием точно този раздел и това да се счита като екстра при евентуална регистрация"... и толкова. Не съм молил да отваряте такава тема, а просто някой от вас да ми драсне един ред след коментара в обявата... това е. Кое толкова не се разбира

П.П. Благодаря на всички "по-умни" от мен колеги които изказаха (а и ще продължават да изказват) компетентното си мнение по тази приключила (според мен) тема... такива моменти просто трябва да ги има!!! Те (моментите) винаги са ме карали да се гордея с титлата българин...
        BMW E39 528i

Comment

Ако продължаваш да се правиш на остроумен , мога и да те упътя до изхода ... българино
          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Леле изядохте човека.... та нали точно тва е раздела в който може да попиташ или да предложиш някаква промяна относно форума. Вместо това нападки недомлъвни заплахи за бан от модератори в стил " тва си е нашия форум, стой на страна и не се бъркай - не ти трябва да знаеш кое, как и защо става"
            147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
            Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
            156 2.4 JTD - ex

Comment

Много жалко за ТЕБ, щом това си разбрал от цялата тема ...
              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Очаквам скоро някой да излезе с искане за SMS известяване когато има отговор по темите в които е писал .
                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Изясниха ли се нещата ?
                  Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                  ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от BoxerPower Покажи съобщение
                    Ах как мислех да не пиша повече в тази тема, но колега, все пак си модератор и няма как да не те уважа.

Последен отговор от моя страна в тази тема.

Света ми е прав като пистата в божурище. Не седя във форума на сила, а просто защото се интересувам от автомобилите които Alfa Romeo произвеждат и поради тази причина въпреки, че знам къде е изхода все още нямам намерение да го използвам. Не съм имал нужда от "умните" обяснения на хората в стил "чеша си х** и се чудя с кого да се дракам", а от простичък отговор на простичък въпрос. Зададох простичък въпрос "защо" (с цел да си ъп-на обявата) и някой от вас (модераторите) можеше просто да напише "ами защото колега ние сме се събрали и сме взели общо решение да скрием точно този раздел и това да се счита като екстра при евентуална регистрация"... и толкова. Не съм молил да отваряте такава тема, а просто някой от вас да ми драсне един ред след коментара в обявата... това е. Кое толкова не се разбира

П.П. Благодаря на всички "по-умни" от мен колеги които изказаха (а и ще продължават да изказват) компетентното си мнение по тази приключила (според мен) тема... такива моменти просто трябва да ги има!!! Те (моментите) винаги са ме карали да се гордея с титлата българин...
                    Колега що се дразниш за глупости,не виждаш ли че няма смисъл от това?Аз снощи ми трябваше 1на програмка за 1на работа,и си я дръпнах от форум в който си влязох случайно и без рег.и то от не по-маловажен от тоя.Правилца.

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                      Очаквам скоро някой да излезе с искане за SMS известяване когато има отговор по темите в които е писал .
                      Това всъщност е възможно и сега стига да знаеш как да си пращаш имейли до гсм-а като смс.
                      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
                      X