На тебе света ти е крив. Никой не държиме на сила тук, изхода знаеш къде е. Хората се опитаха да ти обяснят, а ти продължаваш в стил "ама аз къде съм писъл това, моля ви се" ...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Защо Купува/продава е невидим за нерегистрирани потребители
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от victtorbg Покажи съобщениеЧетем,мислим и пишем-може да си сигурен... бла бла бла... а след като не искаш да ти е платена обявата би трябвало да няма някои екстри-хората си плащат за тях.
Разбира се, че четете мислите и пишете... очеизвадно е!
Първоначално публикувано от victtorbg Покажи съобщениеНе си най-умния във форума
Първоначално публикувано от victtorbg Покажи съобщениеСлед като искаш отговор само от модераторите им пишеш на ЛС.
Първоначално публикувано от victtorbg Покажи съобщениеА темите се отварят за да могат и члленовете на форума да се изкажат.
Първоначално публикувано от victtorbg Покажи съобщениеКато всеки форум и този има свои правила или си съгласен с тях или не.BMW E39 528i
Comment
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениеНа тебе света ти е крив. Никой не държиме на сила тук, изхода знаеш къде е. Хората се опитаха да ти обяснят, а ти продължаваш в стил "ама аз къде съм писъл това, моля ви се" ...
Последен отговор от моя страна в тази тема.
Света ми е прав като пистата в божурище. Не седя във форума на сила, а просто защото се интересувам от автомобилите които Alfa Romeo произвеждат и поради тази причина въпреки, че знам къде е изхода все още нямам намерение да го използвам. Не съм имал нужда от "умните" обяснения на хората в стил "чеша си х** и се чудя с кого да се дракам", а от простичък отговор на простичък въпрос. Зададох простичък въпрос "защо" (с цел да си ъп-на обявата) и някой от вас (модераторите) можеше просто да напише "ами защото колега ние сме се събрали и сме взели общо решение да скрием точно този раздел и това да се счита като екстра при евентуална регистрация"... и толкова. Не съм молил да отваряте такава тема, а просто някой от вас да ми драсне един ред след коментара в обявата... това е. Кое толкова не се разбира
П.П. Благодаря на всички "по-умни" от мен колеги които изказаха (а и ще продължават да изказват) компетентното си мнение по тази приключила (според мен) тема... такива моменти просто трябва да ги има!!! Те (моментите) винаги са ме карали да се гордея с титлата българин...BMW E39 528i
Comment
-
Леле изядохте човека.... та нали точно тва е раздела в който може да попиташ или да предложиш някаква промяна относно форума. Вместо това нападки недомлъвни заплахи за бан от модератори в стил " тва си е нашия форум, стой на страна и не се бъркай - не ти трябва да знаеш кое, как и защо става"
Comment
-
Очаквам скоро някой да излезе с искане за SMS известяване когато има отговор по темите в които е писал .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от BoxerPower Покажи съобщениеАх как мислех да не пиша повече в тази тема, но колега, все пак си модератор и няма как да не те уважа.
Последен отговор от моя страна в тази тема.
Света ми е прав като пистата в божурище. Не седя във форума на сила, а просто защото се интересувам от автомобилите които Alfa Romeo произвеждат и поради тази причина въпреки, че знам къде е изхода все още нямам намерение да го използвам. Не съм имал нужда от "умните" обяснения на хората в стил "чеша си х** и се чудя с кого да се дракам", а от простичък отговор на простичък въпрос. Зададох простичък въпрос "защо" (с цел да си ъп-на обявата) и някой от вас (модераторите) можеше просто да напише "ами защото колега ние сме се събрали и сме взели общо решение да скрием точно този раздел и това да се счита като екстра при евентуална регистрация"... и толкова. Не съм молил да отваряте такава тема, а просто някой от вас да ми драсне един ред след коментара в обявата... това е. Кое толкова не се разбира
П.П. Благодаря на всички "по-умни" от мен колеги които изказаха (а и ще продължават да изказват) компетентното си мнение по тази приключила (според мен) тема... такива моменти просто трябва да ги има!!! Те (моментите) винаги са ме карали да се гордея с титлата българин...
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеОчаквам скоро някой да излезе с искане за SMS известяване когато има отговор по темите в които е писал .Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
Comment