Известие

Collapse
No announcement yet.

Забранете тези нонстоп ъшвания на обяви коли - Идея само!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Идеята е, че като видиш тема в продава с 3-4 страници,
    изобщо няма да я погледнеш.
    Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Мойто предложение е, при ъп на обява потребителят да трябва да си тире предишния ъп има го в много форуми този метод. Така ще може да се избегне тема продавам алфа, която е 3 страници пълна с ъпове и тук таме някое друго мнение. Така ще остават само важните мнения. Не че ми пречи, както е в момента, защото така и така влизам рядко в този раздел, но съм сигурен, че ще е по-приятно за окото да няма теми пълни с емотиконки

Comment

Аз лично не виждам смисъл да е разрешено ъпването на обявите. Продава е разделана на категории и не се налага да търсиш коли сред гуми и часовници. Какъв е смисълът да се ъпва нещо, след като няма промяна в параметрите на обявата? Да стоиш най-отгоре ли? Ми така ощетяваш другите потребители. Когато някой търси нещо ще прегледа обявите или ще ползва търсачката.

И най-важното:
        - когато една обява вече не е актуална, потребителят е задължен да информира модераторите и те да я изтрият. Или направо всяка обява без промяна в параметрите да се трие автоматично на месец и ако трябва ще си я създават наново хората.

Да не се следи за неправилно ъпване под 24 часа, а само за ъпване по принцип и да се трият старите обяви ми се струва по-лесно за изпълнение дори за модераторите, така и те ще намажат и обявите ще са по-прегледни.
        Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
        Mazda 6 2.3 2005
        sigpic

Comment

обяви не се трият, само тия които са в нарушение отиват към коша ... да вметна само
          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
            Мойто предложение е, при ъп на обява потребителят да трябва да си тире предишния ъп има го в много форуми този метод. Така ще може да се избегне тема продавам алфа, която е 3 страници пълна с ъпове и тук таме някое друго мнение. Така ще остават само важните мнения. Не че ми пречи, както е в момента, защото така и така влизам рядко в този раздел, но съм сигурен, че ще е по-приятно за окото да няма теми пълни с емотиконки
            Това е най-умното и рационално мнение в темата,ето идея,човек си изтрелва темата нагоре,предишния ЪП автоматично се сменя с новия,няма 23534534 страници емотки и всички са доволни.Само се чудя защо хора който нямат отношение и просто висят по цял ден по форумите просто да си чешат пръстите,все са недоволни и имат претенций (не визирам лично теб Ники).Фарумна претърпя вече прекалено много дръстични промени,за да се угоди на прищявките на по-малко от 5% от всичките потребители,и после хората се чидят защо незнаят хилядите нови правила и все са наказвани и предупреждавани.Живот и здраве януари месец на ОС се надявам да се поговори и над това как форума работи и да се каже веднъж за винаги че форума е на Клуб Алфа Ромео и членовете трябва да са с по-голями права!
            Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
            Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
            Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
            Mercedes Benz A170 CDI FL '01
            Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

На мен реално ми убягва къде е проблема с ъпването на 24 часа.
              Търсиш кола влизаш в раздела и четеш. Като влизаш за първи път от 1 месец да речем така или иначе ще прочетеш всичко което не е заключено. На другия ден като влезеш ще имаш 2 страници ъпнати теми. От тях 5 ще са затова което търсиш. Еми не е голям зор да ги отвориш.
              Като мод чета абсолютно всички теми в търговските раздели и то подробно гледам за грешки, нарушения, сравнявам датите на последния и предпоследния пост. И въпреки това на ден отделям само за "Автомобили" около 2 или 3 пъти по 10/15 минути. На човек търсещ нещо конкретно ще му отнеме минимално време да си прегледа нещата. Няма смисъл да товарим форума с още и още правила.
              Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
              ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
              Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

РЕД ТРЯБВА ДА ИМА!!!!- в кочината
                0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                Автогаз сервиз-
                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                  Добра идея, и като го направим и не си я чистят хората какво да ги правим ?
                  Нова категория наказание че не си е изчистил темата ?
                  Не звъчи много гот.
                  Модераторите си чистят темите колкото могат.
                  в Фв форум
                  продавача си трие последния ъп и пуска нов.
                  ако станат 2 или 3 ъпа един след друг направо му тряскам темата в коша без обжалване.
                  за безмислен спам в продава му тряскам предупреждение
                  на 3 предупреждения го мятаме в модула отрезвително за 7дни. При 10 предупреждения си казваме сбогом
                  ако много църка си го казваме на момента без обжалване
                  Отделно гониме тези който се занимават с търговия и не си плащат
                  гледам леко са ви поналазили тук

Например в Субару форум не можеш да продаваш нищо друго което не е свързано със Субару и ъпа е на 3/4дни

тук няма много теми в продава и лесно може да се контролира

ае успех на ръководството
                  Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                    На мен реално ми убягва къде е проблема с ъпването на 24 часа.
                    Търсиш кола влизаш в раздела и четеш. Като влизаш за първи път от 1 месец да речем така или иначе ще прочетеш всичко което не е заключено. На другия ден като влезеш ще имаш 2 страници ъпнати теми. От тях 5 ще са затова което търсиш. Еми не е голям зор да ги отвориш.
                    Като мод чета абсолютно всички теми в търговските раздели и то подробно гледам за грешки, нарушения, сравнявам датите на последния и предпоследния пост. И въпреки това на ден отделям само за "Автомобили" около 2 или 3 пъти по 10/15 минути. На човек търсещ нещо конкретно ще му отнеме минимално време да си прегледа нещата. Няма смисъл да товарим форума с още и още правила.
                    Еми прав си.

---------- Post added at 19:48 ---------- Previous post was at 19:42 ----------

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
                    в Фв форум
                    ако станат 2 или 3 ъпа един след друг направо му тряскам темата в коша без обжалване.
                    на 3 предупреждения го мятаме в модула отрезвително за 7дни. При 10 предупреждения си казваме сбогом

Например в Субару форум не можеш да продаваш нищо друго което не е свързано със Субару и ъпа е на 3/4дни

И какво накрая една казарма да си спретнем,сума хора вече се отказаха да влизат в форума и да пишат тук защото не е станал непоносим заради огромния спам,а заради напрегнатата атмосфера,всеки се кара с всеки за глупости,има 1000 нови правила който неможе всеки да ги знае,когато човек се е регистрирал е потвърдил че е съгласен с едно а пък сега ееее малко по друго вече.Ей много хора много хора се намразиха заради щуротиите на други хора!

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
                      в Фв форум

Дайте да не правим Гоуфаджийски работи. Конкретното ми предложение е:
                      Пуска се примерна тема в купува/продава.
                      Човека които е пуснал темата може само да редактира мнението си без да "ъпва". Всички пазарлъци стават на Л.С. или на алтернативни Skype или GSM, задължително обаче да има. След 60 дни темата отива в коша или ако потребителят пожелае сам и по рано. Не си ги измислям аз нещата а ви давам "челен опит" от най-големия купува/продава раздел в България, в които имаше такъв спам че не които не е попадал там няма как да си го представи.
                      Fiat Punto 1.4GT 1996
                      Hyundai Tucson 2.0 2007
                      Renault Clio 1.5 2019

Comment

Лично аз си имам друго мнение.Нека си ъпва,който когато си иска,но всеки ъп да му сваля 100 лева от цената!
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Нз какъв е проблема, лично на мен като ми трябва нещо, търся и претърсвам цялата тема ако живо ме интересува, и не се губи мн време. Просто заглавията на темите трябва да са точни и правилни.
                          sigpic
                          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                            Лично аз си имам друго мнение.Нека си ъпва,който когато си иска,но всеки ъп да му сваля 100 лева от цената!
                            Е това писах и аз още в началото на на темата -така съм свикнал от други форуми и ми изглежда най-логично. По този начин най-отгоре ще е не най-нахалната тема (грубо казано), а най-актуалната. И като видиш първите 2 страници ще си в час с обявите. Ако търсиш нещо специално, ще поровиш и по-назад. Лично мнение!

Comment

Щом една тема се ъп-ва значи е актуална!Има си вече прието правило и то е за 24ч. преди ново ъп-ване.Даже и модераторите ви го казаха че разглеждането на всичките теми подробно отнема 10 тина мин,а ако разглеждате само тези който са предизвикали интерес увас,мисля поне 2/3 по-малко време ще ви отнема,форума изобщо не е толкова голям и задръстен,така че мисля че с тая тема се чешате там кадето неви сърби!

Comment

Нека се направи опция за какъв период се пуска обявата, както е в mobile.bg . Така като изтече този срок обявата ще се изтрива автоматично.
                                Alfa Romeo 155 1.6TS 16V, 1997 | LPG - ex
                                Alfa Romeo 155 1.8TS 8V, 1995 MY95 Sport - ex
                                Alfa Romeo 156 1.9JTD 8V, 2005 Sport - ex

Comment

Working...
                                X