Хайде да дискутираме с нормален тон и да не квалифицираме другите като гьонове или др. обувни елементи. Никак не е колегиално.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Забранете тези нонстоп ъшвания на обяви коли - Идея само!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
А, сори, не съм визирал никого конкретно и не бих го направил! Не съм имал намерение да бъда груб, а и не се нервя на такива неща. Явно неудачно определение, ама ... Просто имаше мнения, че хората сами ще внимават и няма да "цапат" излишно темите, да си трият ъповете, сами да си намалят цената и пр. Е те тва няма да стане!
Comment
-
Първоначално публикувано от Panchev Покажи съобщениеХа ха! Не ми беше хрумвало, но си има хора за всичко. Не, не смятам да си купувам кола. Поне не и в близката една година. Даже имам една за продаване и в скоро време ще я пусна, даже и тук, въпреки че не е от семейството. А и от това не смятам, че колите ще станат по-евтини. Но в крайна сметка, смятам, че ако няма всекидневен безсмислен ъп, първите страници на раздела биха изглеждали по същия начин, само дето датите на постовете ще са различни. И ако има обяви от по 2-3 страници, в тях ще има какво да се прочете. Трябва да си пълен гьон, за да ъпваш една и съща обява с една и съща цена в продължение на 6 месеца! Няма да давам примери.
И, все пак, това е моето мнение и не се стремя да го налагам на никого. Просто казвам, че има и друг начин.Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
-
Айде сега ..
Айде сега ..моля Ви, ако обичате нали сещате се....
да не ставаме като КАТ ... нон стоп забрани, рестрикции,
увеличаване на времеви интервали и чудеса.
Сега имаме прецедент от един човек недоволен,
чието мнение аз аплодирам, но има и стотици
друго членове на форума, които мислят иначе.
Имам предложение.
Като ще се обсъжда промяна или някое нововъведение,
нека да се въведе анкета, която да се отгласува от
членовете на форума и на края на която да се вземе евентуално решение от модераторите.
Comment
-
Първоначално публикувано от vesk0
Това обида ли е за да ми сваляте точка от репутацията?!?! Аз му давам приятелски съвет да не коментира мнения без да е вникнал в смисъла им като причина за това предполагам е, че не си е починал добре.
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=35492
Comment
-
Първоначално публикувано от deadairplane Покажи съобщениеЗа твое съжаление модераторите не могат да махат от репутацията. Ето как работи системата:
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=35492Alfa Romeo 155 1.6TS 16V, 1997 | LPG - ex
Alfa Romeo 155 1.8TS 8V, 1995 MY95 Sport - ex
Alfa Romeo 156 1.9JTD 8V, 2005 Sport - ex
Comment
Comment