Известие

Collapse
No announcement yet.

Защо съм наказан?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Малко да вдигнем темата. Ето ми новото наказание :

Уважаеми thecleaner,

Имате наказание от Club Alfa Romeo Bulgaria.

Повод: Оставено мнение без връзка с текущата тема
    -------
    Емотикона не е мнение!
    -------

Уважаеми господин модератор наложил ми наказанието, благодаря за навременната бърза и адекватна реакция. И след като емитикона не е мнение заповедай
    Дори и обяснението за наказанието не можеш да си формулираш. Ха сега ме баннете за не мнение Най-мразим да ме гонят по устав а па "старшината" да го не знае.
    Last edited by thecleaner; d.m.y г., 20:12.
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
      Малко да вдигнем темата. Ето ми новото наказание :

Уважаеми thecleaner,

Имате наказание от Club Alfa Romeo Bulgaria.

-------
      Емотикона не е мнение!
      -------

Уважаеми господин модератор наложил ми наказанието, благодаря за навременната бърза и адекватна реакция. И след като емитикона не е мнение заповедай
      Дори и обяснението за наказанието не можеш да си формулираш. Ха сега ме баннете за не мнение Най-мразим да ме гонят по устав а па "старшината" да го не знае.
      Интересно как се наказва за мнение което не е мнение.
      Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
      ех.. Малкото КуВе
      sigpic

Comment

Наказан си за спам "Оставено мнение без връзка с текущата тема", действително това което си постнал няма връзка с темата. Детинските емотиконки, които пускаш сега няма да коментирам. А опита ли се да се свържеш първо на ЛС с мода наложил наказанието?
        Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
        ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
        Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
          Наказан си за спам "Оставено мнение без връзка с текущата тема", действително това което си постнал няма връзка с темата. Детинските емотиконки, които пускаш сега няма да коментирам. А опита ли се да се свържеш първо на ЛС с мода наложил наказанието?
          А ти видял ли си някой да му е отменено наказанието. Сега ще изрипне Стефан отнякъде и ще ми обяснява надълго и нашироко защо съм наказан. Не смятам и нямам намерение да се обяснявам с модератора наложил ми наказанието.
          Fiat Punto 1.4GT 1996
          Hyundai Tucson 2.0 2007
          Renault Clio 1.5 2019

Comment

О да има отменяни наказания. Има и реабилитирани след бан потребители.
            Аха не смяташ за нужно да попиташ човешки този който ти е поставил 1 точка наказание, но е далеч по кеф да покажеш среден пръст така че всички да видят. Далеч по мъжко е.

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
              О да има отменяни наказания. Има и реабилитирани след бан потребители.
              Аха не смяташ за нужно да попиташ човешки този който ти е поставил 1 точка наказание, но е далеч по кеф да покажеш среден пръст така че всички да видят. Далеч по мъжко е.
              То това уважаеми не е мнение (средния пръст). Ако не варваш питай "палача" ми.
              Fiat Punto 1.4GT 1996
              Hyundai Tucson 2.0 2007
              Renault Clio 1.5 2019

Comment

Е нали трябва да се оплачи все някъде...ако пише ЛС,никой друг няма да разбере освен него и въпросния мод,откъде тогава ще дойде нужното състрадание... ?
                Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
                Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
                Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
                Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
                Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Ето ме и мен - изрипнах бързо бързо след като
                  до сега съм мил насрания гъз на малкия.....
                  В интерес на истината занятие доста по приятно от това да се занимавам с "псевдопубертетски форумни дивотии"
                  Радо, няма какво много да обяснявам де, та щете разочаровам.

В доста форуми има директна дефиниция че оставено мнение само с емотикони е спам.
                  Тук обаче не е упоменато изрично.
                  Което ще се промени в следващата версия на правилата.

Но така или иначе нЪл съм буквоядец не мога да се сдържа и ще цитирам правилата, мисля че е доста ясно написано.

1.12 Често повтарящи се постове с еднакво съдържание, постове със съдържание далеч от темата или теми със съдържание далеч от раздела, в който са създадени, ще бъдат определяни като SPAM. Такива постове/теми ще бъдат отстранявани, а авторът им ще бъде предупреждаван официално. При доказано наличие на умишлени действия, никът на съответния участник ще бъде деактивиран.

1.13 За да се избегне оффтопик-а ще се трият всички постове съдържащи такъв. За триенето няма да се дава обяснение.

Та толкова от мен.
                  Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                  ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщение
                    Е нали трябва да се оплачи все някъде...ако пише ЛС,никой друг няма да разбере освен него и въпросния мод,откъде тогава ще дойде нужното състрадание... ?
                    Нали това е раздела да се коментират наказания или бъркам? Л.С. си пиша с приятелите във форума(те затова са лични) а въпросния господин не го познавам. И това е форум нали да се коментира, дискутира и така нататък, разбирай и да се оплаквам дори

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                    Ето ме и мен - изрипнах бързо бързо след като
                    до сега съм мил насрания гъз на малкия.....
                    В интерес на истината занятие доста по приятно от това да се занимавам с "псевдопубертетски форумни дивотии"
                    Радо, няма какво много да обяснявам де, та щете разочаровам.

В доста форуми има директна дефиниция че оставено мнение само с емотикони е спам.
                    Тук обаче не е упоменато изрично.
                    Което ще се промени в следващата версия на правилата.
                    Тука съм напълно съгласен с теб и аз свърших по-рано същата работа (за малкия става въпрос).

По същността с наказанието сега да попишем малко.
                    Наказанието ми не е заради спам а по точно:

-------
                    Емотикона не е мнение! (написано от мода)
                    -------
                    Най-малкото ти сам казваш че това не е упоменато в правилата, че емитиконата е спам а още повече мода наложил ми наказанието виждаш за какво ме наказва Е аз не съм "маг София" да зная кой и какво си мисли и как тълкува нещата. Другото което искам да кажа че мод екипа го опреличавам на "Народния съд" след 9ти и правилата всеки си ги тълкува как му е кеф. Сега честно да ти кажа очаквам да се съберете и да ме накажете за средния пръст а то всъщност не е мнение. Повтарям се защото това никои не го изкоментира.
                    Last edited by thecleaner; d.m.y г., 00:00.
                    Fiat Punto 1.4GT 1996
                    Hyundai Tucson 2.0 2007
                    Renault Clio 1.5 2019

Comment

Точка СПАМ в тоя и вид в наказанията няма... СПАМ буквално е термин за вид реклама, не за оффтопик, флейм, флуд и т.н.

Празно (картинно) мнение в техническа тема си е напълно извън темата, празна бройка в брояча на мненията и излишно място в базата данни на форума - полза нулева.

Та точката си е съвсем на мястото според мен...

Проблема е, че ако има изискване модераторите да могат и да се аргументират юридически като вършат нещо или трябва да присъединим и юридическия факултет или да не вършим нищо/да няма модератори.

Та като направите очевадна глупост, не се хващайте за начина по който са ви я формулирали, форума не е съд... санкцията не е акт от КАТ, да се ловим за формулировката.
                      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                        Точка СПАМ в тоя и вид в наказанията няма... СПАМ буквално е термин за вид реклама, не за оффтопик, флейм, флуд и т.н.

Празно (картинно) мнение в техническа тема си е напълно извън темата, празна бройка в брояча на мненията и излишно място в базата данни на форума - полза нулева.

Та точката си е съвсем на мястото според мен...

Проблема е, че ако има изискване модераторите да могат и да се аргументират юридически като вършат нещо или трябва да присъединим и юридическия факултет или да не вършим нищо/да няма модератори.

Та като направите очевадна глупост, не се хващайте за начина по който са ви я формулирали, форума не е съд... санкцията не е акт от КАТ, да се ловим за формулировката.
                        Ти като накажеш някого нали можеш да се аргументираш защо си го наказал? Не наказваш за обида на модератор а в коментара да пишеш че не е обида Ето ви сега казус, сега ще видим колко сте гъвкави и демократични. Средния пръст ако щеш социален експеритент го наречи, но е хубаво и да се подбират хора за такава дейност(модераторство) които имат нормална езикова култура иначе е смях, не е добре и да се прекалява защото имаше и случаи на бивши такива кадри, които гледаха хората като некви неграмотници и ептен се беха самозабравили. Но частен форум, знаеш как е и тях ги хванаха съкращенията, случва се и на най-добрите
                        Last edited by thecleaner; d.m.y г., 00:35.
                        Fiat Punto 1.4GT 1996
                        Hyundai Tucson 2.0 2007
                        Renault Clio 1.5 2019

Comment

Явно не успявам да обясня добре...

-------
                          (Гол) Емотикона не е мнение (по темата)!
                          -------

Така по-ясно ли е?
                          Променя ли с нещо фактите?
                          Не опира нито до езикова култура, нито до изисквания за модераторите, опира до там, да си признаем като сбъркаме и да не търсим дори във форум, начин да изкараме друг виновен, по нашенски.
                          Last edited by morfius; d.m.y г., 01:03.
                          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

"реабилитирани след бан потребители"

хахаха това е забавно, сега ме накажете тука и мен ... ама реших понеже е форум и аз не си крия мнението да споделя какво остана у мен след прочитането на темата до тук....

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                            Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                              "реабилитирани след бан потребители"

хахаха това е забавно, сега ме накажете тука и мен ... ама реших понеже е форум и аз не си крия мнението да споделя какво остана у мен след прочитането на темата до тук....
                              Кое е смешното? Цветелин и Мавруд ми идват на първо време като върнати след бан.

@thecleaner, наказан си за:
                              Оставено мнение без връзка с текущата тема
                              Другия текст е доплънително лично съобщение към теб от модератора.
                              Накзанието си е напълно заслужено.

Comment

Излишно е да се спори защото всичко "мижи да те лъжа " Тъй наречените "правила" не важат еднакво за всички и в това лично се убедих преди време .
                                Нищо от това което се твърди не е вярно за върнати след бан. След бан върнати случайни и случайно не е имало винаги някой по някъкъв начин се е застъпил за тях нееднократно.
                                Пълна демагогия .
                                sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Working...
                                X