Известие

Collapse
No announcement yet.

Защо съм наказан?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

A така включват се всички форумни мрънкала. Кое не е вярно бе, димо?
    Какво значи случайно, разбира се че няма да се върнат случайно, не са баннати случайно не са върнати случайно. Но са върнати. Остана и на случаен принцип да сваляме наказания.
    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

само информативно
      премахнат бан или изтекъл бан?

Comment

Премахнат, имено премахнат след налагането на безсрочен такъв.
        И айде стига дребнави забележчици и мрънканици.

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
          A така включват се всички форумни мрънкала. Кое не е вярно бе, димо?
          Какво значи случайно, разбира се че няма да се върнат случайно, не са баннати случайно не са върнати случайно. Но са върнати. Остана и на случаен принцип да сваляме наказания.
          Наричаш ме форумно мрънкало така ли ?!?
          Как един не застана като мъж да каже ей вярно този път малко попрекалих с еди кое си наказание трябваше да постъпя другояче.
          Last edited by dimo; d.m.y г., 14:10.
          sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Гузен негонен бяга?

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
              Гузен негонен бяга?
              Виждам името си изписано там струва ми се хайде ако обичаш да внимаваш с квалификациите !
              и се придържай към темата, а не нападай всеки чието мнение не ти е угодно
              sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение
                Наричаш ме форумно мрънкало така ли ?!?
                Как един не застана като мъж да каже ей вярно този път малко попрекалих с еди кое си наказание трябваше да постъпя другояче.
                A как пък един не стана да каже - сбърках, вместо да са му виновни модератори, подземния живот на мравките или положението в Сомалия?
                Ама да си признаем грешката ни е трудно у нас ... по-лесно е друг да е виновен.

Или трябва правилата на форума да станат колкото лицензното споразумение на Скайп, та никой да не ги чете и да не разбере как Скайп го ползва за супернод?
                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Не, Димо е прав за нееднаквото отношение. Факт е, че някои могат да показват средни пръсти на модератори, че могат и да ви псуват в прав текст, но ако е нечий човек, му се разминава. Особено покрай определени сервизи. В същото време други някой ги чака да кихнат, за да им го наздрави.
                  Мъчно ми е да го призная, но е така. А има хора, на които лично съм гласувал доверие да се грижат за форума (мога и поименно) и съм силно разочарован от избирателното бездействие.
                  I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                  Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                    лично съм гласувал доверие да се грижат за форума (мога и поименно) и съм силно разочарован
                    Бат Бойко Скуулл

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                      Не, Димо е прав за нееднаквото отношение. Факт е, че някои могат да показват средни пръсти на модератори, че могат и да ви псуват в прав текст, но ако е нечий човек, му се разминава. Особено покрай определени сервизи. В същото време други някой ги чака да кихнат, за да им го наздрави.
                      Мъчно ми е да го призная, но е така. А има хора, на които лично съм гласувал доверие да се грижат за форума (мога и поименно) и съм силно разочарован от избирателното бездействие.
                      Почва да ми се избистря схемата по наказанието ми Определени сервизи кои са да се изясним? Приятели са ми Rubig, Extrime, Ventura и Тони. Тоест 100% от сервизите в София. Другото са знайни и незнайни гаражи, ''самоуки майстори'' и пишман мапери. И кои са определените сервизи от по горе изброените да ми се изясни съвсем картинката.Май имаме конфликт на интереси образно казано и почват да се изясняват нещата. Май имаме някои които се чувства засегнат по един или друг начин от предишни ми постове и сега си търсиме поводи да се наказваме. Има и свестни модератори Pinky лошото е че в момента са против мене само защото скачам срещу техен колега а просто не са запознати с "що съм в целата схема" Форума, клуба и т.н. не се върти около 4-5 човека и ти си един от тях, да не говоря пък се с недомлъвки. Има нужда от промяна "целата схема" но това е друга тема. Плюете срещу Б.Б. но както Нено е написал точно натам отива "целата схема". Това ми е мнението, не ме е страх да го напиша публично и не ми пука дали някои ще се засегне, почувства обиден и т.н.
                      Last edited by thecleaner; d.m.y г., 18:33.
                      Fiat Punto 1.4GT 1996
                      Hyundai Tucson 2.0 2007
                      Renault Clio 1.5 2019

Comment

В конкретния случай наказанието няма нищо общо с всичките тия теории на конспирацията (де го тоя кон да го спрем накрая де).
                        Очевадно е просто, ама явно и цветното обяснение не помага когато човек си е наумил, че е ощетен.

Нито имам нещо общо с изброените сервизи (минал съм през тях, ползвам единия в момента) нито знам какви игрички си играете, спрете с безмислените оправдания и усуквания.

А с тоя среден пръст си просиш мъченичество... много ползотворна позиция няма що

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение

п.с Потребителите които забележат нередност е редно да рапортуват нарушението по установеният начин.
                          да де а какво правят модераторите
                          Reported Post by... А зелен боб де

Comment

Е и, пита за Кобра или старо... разбирам да му бях казал друго име на фирма дето той не го е споменал

Изобщо с тия рекламни истории ставаме за смях и резил...

А зеления боб гледам пак е поникнал

Comment

благодаря за модераторският отговор

Comment

Има и модове, които са си признавали грешките, както и повечето от наказаните, стига да им е обърнато достатъчно внимание и им се разясни, защо са наказани. В повечето случаи поради незнание или непознаване на правилата.
                                Включително и с нетрадиционни формулировки!
                                Все пак не сме съд, а социална група.
                                Всеки има право да квичи пет минути, но когато продължи повече и е постоянно състояние, той се превръща в ракова клетка и организма го изхвърля.
                                Или се социализираш или хващаш пак гората, от където си дошъл!
                                Хубаво е да се поспори, заради самия спор, но когато се търси под вола теле, най-много да намерим празната торба от джингалбелите на вола, безплодна като подобни теми!
                                Дайте да направиме една дискусия за правилата, а не да мрънкаме.
                                Щото и аз можех да се оплача гласно, че са ме наказали и да обяснявам, че съм нарекъл някого идиот, просто защото такъв ми е изказа и да го свържа с куитоса на настроението ми, породено от поредната порция уиски!
                                Да ама в поста ясно си стои "идиот" и никакъв софизъм няма да го промени на нещо друго!
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X