Известие

Collapse
No announcement yet.

Уважаеми г-н Иванов

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Уважаеми г-н Иванов

Уважаеми г-н Иванов.
    Всъщност нещата са много прости.
    Вие само си мислите че можете да си правите безброй регистрации.
    А аз знам няколко неща:
    1.Вие в този форум няма да пишете повече.
    2.Ако продължите с регистрациите просто ще пусна от настройките на форума валидиране на нови потребители от администратор, и преди съм го правил.
    Това горното ще доведе до забавяне на регистрацията на нови потребители, щом желаете това да стане - проблеми няма - доста хора ще ви споменават с добро.
    3.Дори и да успеете да заобиколите всички ограничения , рано или късно ще бъдете засечен и потребителят ще бъде изтриван директно ведно с всичките му мнения.
    4. За да се регистрира нов потребител трябва не малко време, а за да го изтрия аз ми трябват 10 секунди.

Успех ви желая.

п.с Понеже явно няма да се спрете - 3 опита за има няма 15 минути от както съм пуснал това съобщение
    гореспоменатата опция е активирана. Предполагам сега всички ще са доволни.

п.п.с В бързината го бях цопнал това мнение в друга тема.
    Last edited by pr_00f; d.m.y г., 23:42.
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Благодаря Ви

Уважаеми г-н Иванов,

Доброто ми въСЗпитание ме подтиква към този пост.
    Нямам търпение да изразя своята благодарност за топлите си думи и доброто Ви отношение.
    Съжалявам за забавянето, но Ви уверявам че отговарям при първа възможност.

Ще си позволя да Ви цитирам за да могат и другите колеги да се насладят на Вашето красноречие и богатството на езика Ви.

Sent by: irmscher
    Original Content: Цитат:
    Нали не си забравил като те засека някой ден колко много шамари ще вземеш Да ти пратя някой лев да дойдеш на море дргото лято.. хем да си ти дам обещаните шамари, а и да видиш морето малко... Хайде бе ела застани очи в очи с мене, че ме дразни това женствено поведение да ми седиш зад монитора и да цъкаш само! Нали сам разбра вече, че с проксита с никове ще влизам тука. Хайде размърдай педерасткия си гъз ела и двамата с тебе очи в очи ще застанем да решим спора. Това където ми го показваш тук е женско... женати да седи и да цъка зад монитора ще я разбера, ама ти мъж си уж ... Ама ще те набарам някъде, и тогава ще те тупам и заради това, че се криеш зад монитора! Айде сега отивай да правиш свирки някъде! И не забравяй мъжете застават изправени срещу проблема, а не седят на стола криейки се! Манаф.
    Sent by: irmscher
    Original Content: Цитат:
    Ne mi se pravi na lud,4e ne polu4avash li4ni tuka qvno si propusnal ama kolegite polu4avat.. Verno si manaf ama li4ni polu4avash .. Ei ama samo da te nabaram nqkade ... Shte te ukrasq to4no za 5 minuti Shte te nabaram, vse shte se poqvish iz nqkoia sbirka ,mamaaa ti i pederungel Aideeee pali si dryglivata lanchia i ska4ai nasam ne mi se krii zad monitora i mi spirai nick-ovete , oligofren
    Благодаря за топлата покана, но предпочитам да ходя на море в Гърция, доста по чисто и приятно е.
    Благодаря Ви и за това, че озарихте денят ми с усмивка.
    Поздрави и лек ден.
    С най-дълбоко уважение.
    Стефан.

п.с За да не стават обърквания въпросният потребител "irmscher" е просто поредната регистрация на уважаваният от всички нас г-н Иванов. Аз лично отдавна загубих броя на регистрациите му ( ще да минават 30) но в замяна на това не съм забравил обещанието дадено в тази тема.
    Всеки ваш ник ще бъде деактивиран и за в бъдеще със същото желание от страна на мод екипа.

Та по повод мишкуването и криенето зад монитора,
    Ако г-н Иванов беше влязал , свързал с мод екипа и казал като мъж
    ( И не забравяй мъжете застават изправени срещу проблема, а не седят на стола криейки се!)
    Така и така, дай да да видим какво може да се направи и да решим проблема , може би нещата щяха да имат съвсем друг обрат.
    При подобен подход от негова страна, мисля че нещата са пределно ясни.
    Също така може би е редно и други потребители чиито регистрации са били забавени поради миналите подвизи му да изразят благодарността си към г-н Иванов

п.п.с Запазил съм текста на получените ЛС за което се извинявам предварително.
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Ами сложи и негови координати за да могат да изразят благодарностите Аз имам въпрос кън него като е толкова оборотен защо не доиде той при теб ?

Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007

Comment

Нямам какво да кажа - освен проява на ниска култура - не му прави чест на и излияния, особенколегата да пише подобенно пред човек, който се грижи толкова много за форума и за реда в него.
        Не съм запознат с проблема, но мисля че г-н Иванов е попрекалил малко доста !!!!

Не подкрепям такъв начин на комуникация и изказвания!
        Такива хора нямат място във форума - и в обществото!!!
        Моля колегите да вземат отношение по въпроса!!!
        Last edited by pininfarina; d.m.y г., 15:05.
        sigpic
        Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
        Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

А кой е тоя г-н Иванов
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

Аааа комплексарчето пак се появи....
            Range Rover Vogue 4.4
            Rexton 270 cdi
            Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
            Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Понастоящем г-н Иванов е познат под следните никове.

156Selespeed
              BlazeOfGlory
              ivanivanov
              Ivanov84
              ivanovbs
              ivanovburgas
              Kamenitza

Иначе градивната комуникация продължава.
              Поредното ЛС издържано в типичният за господина стил.

Виж сега бай хуй! Първо като пускаш теми и обсъждаш някой и при това се биеш в женствените си гърди колко си възпитан умен начетен интелигентен, би следвало май и другата страна да каже нещо. Нали не си забравил, че аз имам спор с тебе и не ми намесвай други хора а ти казах като мъж ... идваш, и... Вече как ще си тръгнеш от тука е друг въпрос. Аз имам спор и имам мнение за тебе. Другите хора от форума са си другите хора, и никой не може да си каже мнението защото аз единствено си казвам, че тук има наши и ваши и нашият спор с тебе е от там. Аз с друг спор и проблем нямам. И нямам знаеш ли защо, всичките други модератор и незнам си какви още там казаха по една дума и толкова ама ти нали си герой и започна да се доказваш. Нали ти казах. НЕ МИ ПУКА! Влизам когато си искам във форума, като ми трябва нещо намирам и питам.
              И не ми обръщай задника си! Аз нямам за нищо да говоря с някой друг от т.нар. Ви управителен съвет или както сте се нарекли... Казах ти само между мене и тебе е въпроса и понеже рано или късно ще се видим някъде тогава ще си получиш обещаните шамари. А ти намесвай който си искаш ... с това само ми се доказваш каква жена си по душа. Междудругото има една мацка Ранобудниче... да ти кажа пич, 100 пъти по мъжко държание има от тебе!
              Грубия език си си го заслужил сам! За сега сте само 3ма много възпитани, още поне 10 ще се появят които са гъзолизци и със мераци за пробиване и качване на левел във форума. И на финала всичките се биете в гърдите ...колко сте мъжкари и колко сте възпитани... Идиотска му работа.

Comment

Ау, част от последното ЛС ме хвърли в орекъстъра - пича не знае колко е прав в действителност

Сори, не се сдържах.

И за да не е тотален спам. Абе иванов, що не дойдеш ти да го набиш пруфито? Мога да те заведа до тях при желание.
                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

въпроси, въпроси, въпроси

Господин "Иванов",
                  По леко ли ви става на душата и тялото когато напсувате някого?
                  Повече мъж ли се чувствате когато сипете заплахи?
                  Какъв точно е критерият ви за "пич", "манаф", "педераст" и всякакви други?
                  Давате ли си сметка, че човека когото обвинявате в мижитурстване се обръща към вас с истинското си име а вие се криете зад измислено?

Въпроси, въпроси.... , които едва ли сте си задавали. Не сте нито първият нито ще бъдете последния който си избива комплексите в този форум и които е бил непрекъснато блокиран.
                  Знаете ли че Хитлер, който също си е избивал комплексите като е избивал хора е бил с един тестис?
                  Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                  sprint tropheo
                  155/1.8
                  156/2.0 Selespeed

Comment

Имаше един такъв подобен луд дето звънеше на всички предавания де що имат телефони на живо и ръсеше простотии преди водещите да успеят да реагират
                    Някои хора просто си искат своите няколко минути (секунди) известност
                    P.S. Адаш, като гледам ник-а в личните бележки дето си постнал, пропуснал си да прибавиш irmscher към никовете на героя.
                    146 1.6 TS '00
                    156 2.4 JTD '01

Comment

Иванов, ето ти още едно модераторско мнение: "баннваме" ти всички регистрации не само заради натрупани точки и нарушени правила. Правим най-вече защото си ни неприятен. Това важи за всички 15 000+ потребителя. Не те желаем в нашия форум. Подчертавам нашия. Та форума си е наш и просто не те искаме тук. Не е сложно. Престани вече. Видяхме че влизаш с нови никове, ние пък ги откриваме веднага. Е, и? Ку имаш други порблеми си ги решавай извън форума.
                      Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                      ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                      Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Забавно стана тука. Малко оффф

Не че нещо или че ми е градски човека ама едно време в един форум имаше един човек, то още го има и така пак разни модератори и други юзери му се пулеха а той си им казваше подобни неща та взе и ги изпълни. После тия модератори и юзери взеха да не пишат у форума си. Та според мен е излишно да се стига до такива неща, но пък и от опит знам че рано или късно се стига.... не са впрягайте толкова. Форума е за забавление ей! Гледайте на нещата с усмивка. ТА УМНАТА !!!

П.С. Тва и аз не го вярвам ама да съм миротворец.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Тия от Бургас са Батки и много бият и всичкити ходят с ножки. Падзете се колеги.
                          ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Надпис във видеотеката от едно време:
                            -Екшън със барети и вертолети

Стефчу обещах да ти пратя охрана
                            Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Хубу де, да речем че Пруф ще отнесе пердаха някой ден (хипотетично само), еи..., какво ще промени това....(риторичен въпрос), нищо... А има доста хора тук които си се държат доста сплутено и приятелски, та не ми се мисли ако се реши ответен удар. Тва е крайно неприятно и нежелано, само слабите хора решават проблемите си с бой. Аз лично съм с много добри впечатления от мод екипа, с някой много малки изключения, но то не може всичко да е 6+.

Към Профа, бате ако ходиш към Бургас, пиши в някоя тема, та да дойдем да видим как ще станат горепосочените неща, предполагам доста колеги ще се включат. Напълно ми е ясно че няма да се стигне до там, но просто да си знаеш че има хора които те подкрепят, макар и да няма нужда.
                              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                              Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                              Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Working...
                              X