Уважаеми г-н Иванов.
Всъщност нещата са много прости.
Вие само си мислите че можете да си правите безброй регистрации.
А аз знам няколко неща:
1.Вие в този форум няма да пишете повече.
2.Ако продължите с регистрациите просто ще пусна от настройките на форума валидиране на нови потребители от администратор, и преди съм го правил.
Това горното ще доведе до забавяне на регистрацията на нови потребители, щом желаете това да стане - проблеми няма - доста хора ще ви споменават с добро.
3.Дори и да успеете да заобиколите всички ограничения , рано или късно ще бъдете засечен и потребителят ще бъде изтриван директно ведно с всичките му мнения.
4. За да се регистрира нов потребител трябва не малко време, а за да го изтрия аз ми трябват 10 секунди.
Успех ви желая.
п.с Понеже явно няма да се спрете - 3 опита за има няма 15 минути от както съм пуснал това съобщение
гореспоменатата опция е активирана. Предполагам сега всички ще са доволни.
п.п.с В бързината го бях цопнал това мнение в друга тема.
Всъщност нещата са много прости.
Вие само си мислите че можете да си правите безброй регистрации.
А аз знам няколко неща:
1.Вие в този форум няма да пишете повече.
2.Ако продължите с регистрациите просто ще пусна от настройките на форума валидиране на нови потребители от администратор, и преди съм го правил.
Това горното ще доведе до забавяне на регистрацията на нови потребители, щом желаете това да стане - проблеми няма - доста хора ще ви споменават с добро.
3.Дори и да успеете да заобиколите всички ограничения , рано или късно ще бъдете засечен и потребителят ще бъде изтриван директно ведно с всичките му мнения.
4. За да се регистрира нов потребител трябва не малко време, а за да го изтрия аз ми трябват 10 секунди.
Успех ви желая.
п.с Понеже явно няма да се спрете - 3 опита за има няма 15 минути от както съм пуснал това съобщение
гореспоменатата опция е активирана. Предполагам сега всички ще са доволни.
п.п.с В бързината го бях цопнал това мнение в друга тема.
Comment