Известие

Collapse
No announcement yet.

за поредн път... въпрос

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от mordohy
    Уважаеми manolito,

Имате предупреждение от Club Alfa Romeo Bulgaria.

Повод:
    -------
    Обсъждане на работата на администратори/модератори

Май си е съвсем сериозно и по правилата!
    -------

Оригиналната тема:
    http://clubalfaromeo.com/forum_test/node/1019882
    Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщение
    А когато този потребител е цветелин, независимо с чий никнейм се подвизава винаги е виновен!
    Извърташ нещата в друга посока...
    факта Цветелин е друго нещо

дали той или друг човек е писал през въпросния ник е ... друга тема

сега въпроса е за това, че въпросния модератор с дадените му права прави неща за които мисля, че няма обяснение
    има смелоста да лъже целия форум .... както показах по горе

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение

БАН ще получи всеки потребител, който:
    Недоволства публично от модераторите или админите на форума
    крайно несериозно мнение според мен!
    Предупрежденията са предназначени да ви напомнят за правилата на форума, които сте длъжни да знаете и спазвате.

Поздрави,
    Club Alfa Romeo Bulgaria

явно комунизъма е на ниво
    но това вече няма значение ... успех на всички фенове
    езък за хубавите автомобили

моля, темата да бъде заключена!
    мисля, че повече няма какво да се каже!
    Поздрави на всички власт имащи!
    Лек ден!
    Alfa 164 2.0TS Super -ex. Alfa 145 1,6 Boxer- ex.Alfa 155 2.5 V6 - ex.Alfa 156 2.5 V6 24V - ex.
    Alfa 164 2.0 TS Super - ex.
    Alfa 166 2.4 JTD 2003г.

Comment

Не е ли тук това мястото или греша нещо?

2.7 Контакти с модератори и администратори, както и коментари по минали действия на модератори или администратори, пoтребителите извършват изключително по e-mail, с Private Message или само на определено за целта място във форума

А забранено ли е изобщо коментирането на модераторите?
      ALFA 155 1.8 TS 1993 - бивша
      ALFA 156 2.0 1999 - бивша
      ALFA 156 SW 1.9 16V jtd 2005

Comment

Първоначално публикувано от manolito Покажи съобщение
        явно комунизъма е на ниво
        но това вече няма значение ... успех на всички фенове
        езък за хубавите автомобили

моля, темата да бъде заключена!
        мисля, че повече няма какво да се каже!
        Поздрави на всички власт имащи!
        Лек ден!
        Че по комунизма, лошо ли ни беше? На теб на мен, на вашите и на всички останали бе пич?
        Ха..
        Да бъде заключена де
        Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Да!!!

Първоначално публикувано от alfamicin Покажи съобщение
          Не е ли тук това мястото или греша нещо?

2.7 Контакти с модератори и администратори, както и коментари по минали действия на модератори или администратори, пoтребителите извършват изключително по e-mail, с Private Message или само на определено за целта място във форума

А забранено ли е изобщо коментирането на модераторите?
          Ако не ти отговорят в прав текст, значи е забранено!Жалко!
          А ако ти отговорят, бих допълнил:" ...коментиране и на жаргонен език на модераторите"...Пак жалко!!!
          Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Първоначално публикувано от Mapтo Покажи съобщение
            Че по комунизма, лошо ли ни беше? На теб на мен, на вашите и на всички останали бе пич?
            Ха..
            Да бъде заключена де
            Тук вече се оля!
            Кой е пич и кой - пичка не знам, но всеки има право на нормално отношение!
            На Следващото Общо събрание на "Клуб Алфа Ромео България" този въпрос ще бъде остро поставен!
            Винаги съм разбирал модераторите, но не може всеки който не е съгласен с мод. да получава наказание или бан!
            Айде, чакам моето. Поздрави!
            ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
            ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
            ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
            ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
              Тук вече се оля!
              Кой е пич и кой - пичка не знам, но всеки има право на нормално отношение!
              На Следващото Общо събрание на "Клуб Алфа Ромео България" този въпрос ще бъде остро поставен!
              Винаги съм разбирал модераторите, но не може всеки който не е съгласен с мод. да получава наказание или бан!
              Айде, чакам моето. Поздрави!
              Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Преди на започнете поредната битка с/у модовете,няма да е лошо да се сетите,че тези хора крадат от СВОБОДНОТО си време,за да ни е подредено и хубаво на всички тук.
                Правят го абсолютно безвъзмездно.
                Малко уважение имайте към труда на хората!
                Никой не ви е длъжен за абсолютно нищо!
                Много години съм по форумите,и за назание без причина не съм чула
                Чувала съм обаче за отмяна на такива,ако се обсъдят с подходящ(разбирай-добър) тон
                п.п.
                Чудя се,защо не сте активни така и в реалния живот? Щото е по-трудно, нали.
                “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                  Преди на започнете поредната битка с/у модовете,няма да е лошо да се сетите,че тези хора крадат от СВОБОДНОТО си време,за да ни е подредено и хубаво на всички тук.
                  Правят го абсолютно безвъзмездно.
                  Малко уважение имайте към труда на хората!
                  Никой не ви е длъжен за абсолютно нищо!
                  Много години съм по форумите,и за назание без причина не съм чула
                  Чувала съм обаче за отмяна на такива,ако се обсъдят с подходящ(разбирай-добър) тон
                  п.п.
                  Чудя се,защо не сте активни така и в реалния живот? Щото е по-трудно, нали.

Comment

Явно е, че познатата приказка ... "кучето си лае кервана си върви" е пак на лице.

Вече е ясно, че тук се спазват само правилата наложени от модератори към потребители.

Ясно, че никой няма да вземе отношение и да потърси сметка на този господин който нарече с какви ли не епитети даден ПОТРЕБИТЕЛ.

Както и да е. И без това Клуб Алфа Ромео става класически клуб. След 3-4 години тук ще останат само ретро модели

Успех на всички

п.с. Вики, бяхме активни на едно мероприятие. Там ни бяха "приятели" ... после тук във форума на Клуб Алфа Ромео бяха шефове! Не може един човек в очите да ти вика "Приятелю", а после да те нарича с епитети подбони на въпросния Модератор.

Как може с хора от тук да имаме чудесно приятелство и да си помагаме винаги когато можем, а с въпросните началници не можем да излезем на глава.Проблема е, че има хора които живеят в кибер свят техен си, който е далечен от реалноста.

п.с. Вики, да верно е, че никой никого не кара да става модератори и да си гуми "ценното време", но някой да става само и само да се прави на шеф и да избива комплекси .... остави...

г-н mordohy, кажи сериозно- стана ли ти хубаво като ме наказа в стремежа ми да разбера какво е станало и защо никой нищо не казва по въпроса.

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                    ако бях модератор щях да ти онема 47 точки за "оставено мнение без връзка с темата"

Proof?!?

Първоначално публикувано от Mapтo Покажи съобщение
                    RSxracer - Перманентен бан за
                    Повторна регистрация, системен спам, Обида на модератор при изпълнение на служебните му задължения.
                    Last edited by manolito; d.m.y г., 16:33.
                    Alfa 164 2.0TS Super -ex. Alfa 145 1,6 Boxer- ex.Alfa 155 2.5 V6 - ex.Alfa 156 2.5 V6 24V - ex.
                    Alfa 164 2.0 TS Super - ex.
                    Alfa 166 2.4 JTD 2003г.

Comment

Явно е, че познатата приказка ... "кучето си лае кервана си върви" е пак на лице.

Вече е ясно, че тук се спазват само правилата наложени от модератори към потребители.

Ясно, че никой няма да вземе отношение и да потърси сметка на този господин който нарече с какви ли не епитети даден ПОТРЕБИТЕЛ.

Както и да е. И без това Клуб Алфа Ромео става класически клуб. След 3-4 години тук ще останат само ретро модели

Успех на всички

п.с. Вики, бяхме активни на едно мероприятие. Там ни бяха "приятели" ... после тук във форума на Клуб Алфа Ромео бяха шефове! Не може един човек в очите да ти вика "Приятелю", а после да те нарича с епитети подбони на въпросния Модератор.

Как може с хора от тук да имаме чудесно приятелство и да си помагаме винаги когато можем, а с въпросните началници не можем да излезем на глава.Проблема е, че има хора които живеят в кибер свят техен си, който е далечен от реалноста.

п.с. Вики, да верно е, че никой никого не кара да става модератори и да си гуми "ценното време", но някой да става само и само да се прави на шеф и да избива комплекси .... остави...

г-н mordohy, кажи сериозно- стана ли ти хубаво като ме наказа в стремежа ми да разбера какво е станало и защо никой нищо не казва по въпроса.

ако бях модератор щях да ти онема 47 точки за "оставено мнение без връзка с темата"

Proof?!?

Колега! Виждам много мъка в твоето изказване! Съчувствам ти, но освен да изразя това друго не мога! Знам, че знаеш, че модераторите са хора със съответните грешки каквито допуска всеки/както се изрази и viki/, но да се държи по начин,който е меко казано обидно за потребител е направо недопустимо! И аз мисля така! И се надявам някой достоен и честен да бъде арбитър и да прецени по съвест положението, а ако се намери такъв надявам се много хора ще са по-спокойни и честни и реалистични в изказванията си, включително ти и аз! А ако не се намери такъв Човек, и се започне пак едно и също надхващане кой по-... по-... най-..., тежко и горко на "свободния" потребител!

Comment

Разумно изказване. Но няма как да се назначи арбитър.
                        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                        Roosevelt

Comment

Стигаме до кошмарния въпрос за всяка контролна структура - кой ще контролира контролиращите.
                          Подобно мислене е опасно параноично - никога няма достатъчно ниво.

Всъщност решение има, но ако някои иска подобна дискусия нека инициира нова тема одобрена от модераторите, защото пак ще се натоварят техните глави.
                          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Консенсус!!!

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                            ...
                            Всъщност решение има, но ако някои иска подобна дискусия нека инициира нова тема одобрена от модераторите, защото пак ще се натоварят техните глави.
                            "Всичко е добре,когато свършва добре", значи предлагам /за да не товариме главите на модовете/, пълна амнистия за колегите,които са баннати и те ще отворят темата за дискусии! В темата няма да се спори, а само ще се предлага както при "мозъчен щурм"! Надявам се в рамките на няколко седмици ще се обобщят резултатите и ще видите всички ще са доволни, когато се вземе решение всичко "скрито" във взаимоотношенията да излезе на показ! Прозрачноста ще помогне на всеки да разбере, че "пет лъжи не съществуват, когато има една истина"!

Comment

За кои, по-точно, баннати става въпрос?

Comment

Успех на всички

Proof?!?

Д.Г. Манолито!

Би трябвало по устав да ти дам 10 денонощия арест, ама пак няма да ме разбереш!
                                Но останалите ще ме разберат отлично, когато поясня. че не си наказан, а само предупреден.
                                Предупредих те, за да не прекрачиш границата .
                                Вместо това, най-нагло и откровенно лъжеш!
                                Нека останалите преценят кой крив и кой прав!
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X