Re: You have received a warning at Club Alfa Romeo Bulgaria
Първоначално публикувано от Kamen666
Dear JORDANGT,
You have received a warning at Club Alfa Romeo Bulgaria.
Reason:
-------
Некоректно поведение в раздела за покупко-продажби
Обявяването на цена е задължително.
-------
Original Post:
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=738935
Цитат:
Имам го.0896651449 или ЛС.
Warnings serve as a reminder to you of the forum's rules, which you are expected to understand and follow.
All the best,
Club Alfa Romeo Bulgaria
Колега Вие от Варненската мафия нещо ме мразите и не мога да разбера защо?Ако за всяко мнение(имам го...) в раздел КУПУВА правиш такива забележки трябва да седиш по 24ч. на компа.Ползвам форума от 5г. и досега не съм обидил или се заял с никой.До сега си мислех,че малко или много съм бил полезен за форума,но вие Модераторите (с главно М) ме карате да се чувствам нежелан.Правилата са за всички и трябва да се спазват,но недейте да скачате за нещо толкова незначително и то допуснато от мен за първи път.Не съм новобранец.
ПОЗДРАВИ на Варна

Първоначално публикувано от Kamen666
Dear JORDANGT,
You have received a warning at Club Alfa Romeo Bulgaria.
Reason:
-------
Некоректно поведение в раздела за покупко-продажби
Обявяването на цена е задължително.
-------
Original Post:
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=738935
Цитат:
Имам го.0896651449 или ЛС.
Warnings serve as a reminder to you of the forum's rules, which you are expected to understand and follow.
All the best,
Club Alfa Romeo Bulgaria
Колега Вие от Варненската мафия нещо ме мразите и не мога да разбера защо?Ако за всяко мнение(имам го...) в раздел КУПУВА правиш такива забележки трябва да седиш по 24ч. на компа.Ползвам форума от 5г. и досега не съм обидил или се заял с никой.До сега си мислех,че малко или много съм бил полезен за форума,но вие Модераторите (с главно М) ме карате да се чувствам нежелан.Правилата са за всички и трябва да се спазват,но недейте да скачате за нещо толкова незначително и то допуснато от мен за първи път.Не съм новобранец.
ПОЗДРАВИ на Варна

Comment