Известие

Collapse
No announcement yet.

Балъците ги наказват,тарикатите не???

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Балъците ги наказват,тарикатите не???

Re: You have received a warning at Club Alfa Romeo Bulgaria
    Първоначално публикувано от Kamen666
    Dear JORDANGT,
    You have received a warning at Club Alfa Romeo Bulgaria.
    Reason:
    -------
    Некоректно поведение в раздела за покупко-продажби

Обявяването на цена е задължително.
    -------
    Original Post:
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=738935

Цитат:
    Имам го.0896651449 или ЛС.

Warnings serve as a reminder to you of the forum's rules, which you are expected to understand and follow.

All the best,
    Club Alfa Romeo Bulgaria

Колега Вие от Варненската мафия нещо ме мразите и не мога да разбера защо?Ако за всяко мнение(имам го...) в раздел КУПУВА правиш такива забележки трябва да седиш по 24ч. на компа.Ползвам форума от 5г. и досега не съм обидил или се заял с никой.До сега си мислех,че малко или много съм бил полезен за форума,но вие Модераторите (с главно М) ме карате да се чувствам нежелан.Правилата са за всички и трябва да се спазват,но недейте да скачате за нещо толкова незначително и то допуснато от мен за първи път.Не съм новобранец.
    ПОЗДРАВИ на Варна

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Колеги недейте да търсите лично отношение във всяко наказание, да не говорим, че в случая е само предупреждение. Прието е правило когато се обявява че дадена част може да се предостави задължително да се посочва и цена. Правилото е относително ново, но имаше достатъчно време да се запознаят потребителите с него. Важи за абсолютно всички и се прилага за всички.
    JORDANGT - не си първият с предупреждение по този пункт, а има и наказани вече.

П.П. А колегите от Купува/Продава заслужават само възхищение за това че успяват "да седят 24часа пред компа", щото аз ей богу не успявам.
    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=46652

Това е.
      Балъци и тарикати няма.
      Първа грешка ( волна или неволна) , получил си предупреждение. Не наказание ,а предупреждение. Идеята му е да ти обърне внимание къде си сгрешил без да бъдеш наказан
      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

А какво общо има 'варненската мафия'? я ги кажи кои са тея мафиоти, че да се паза от тях. Или и аз съм мафиот по подразбиране?
        _______
        146 JTD - ex
        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Айде пак, Варна-та била виновна... Колеги, отворете си по една студена бира и й се наслаждавайте, докато си препрочитате правилата на форума... Току виж, се появило някое ново правило, което го е нямало преди "5 години" ... Поздрави на всички, пийс ... и наздраве

Comment

Той колегата ми написа същия ЛС,но явно търси съжаление и е решил да го направи и публичен...
            А моя отговор защо не копира.
            Правилата за за всеки,още повече че си тук от 5 години и не ги спазваш.
            Ако питаш мен си беше направо за наказание,но виждам,че и от предупреждението не си доволен...
            И пак ти казвам,нямам нищо лично към теб,нито знам някой от "варненската мафия" да има...
            Поздрави и наздраве.
            Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
            Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
            Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
            Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
            Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Колега незнам за "варненската мафия",но аз специално нямам нищо против теб
              Такива са правилата на форума и поне аз винаги като видя някой който не ги спазва,действам както трябва.
              Пак ти казвам,нямам нищо лично против теб,такива са ми задълженията
              Дрънкай като дойдеш да пием по бира
              Въпроса ми беше принципен колеги,но вие май сте се засегнали повече и от мен.Има обяви в които продават примерно двигател,ама то било само блок и 2 биели,кола ама тя била без мотор,врата,калник и т.н..Има и много отговори от сорта -имам го цена на ЛС,но остават ненаказани,а в моята графа пише НАРУШЕНИЕ 1/0 ,а не предупреждение.Ако правиш нещо нередно системно(поне два три пъти) ОК,но за първа грешка не съм съгласен.Можеше в отговора ми някой мод с червени букви да ме предупреди примерно.След като сте станали толкова строги мерете с един аршин за всички тогава.Това ме подразни най-вече.
              А за Варнеската мафия нямам нищо лично,просто до скоро шефовете ми бяха от ТИМ и ни е като майтап в работата.Хайде със здраве и бъдете все така строги и справедливи.Не всеки би се заел с тая неблагодарна работа.

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

Първоначално публикувано от JORDANGT Покажи съобщение
                Колега незнам за "варненската мафия",но аз специално нямам нищо против теб
                Такива са правилата на форума и поне аз винаги като видя някой който не ги спазва,действам както трябва.
                Пак ти казвам,нямам нищо лично против теб,такива са ми задълженията
                Дрънкай като дойдеш да пием по бира
                Въпроса ми беше принципен колеги,но вие май сте се засегнали повече и от мен.Има обяви в които продават примерно двигател,ама то било само блок и 2 биели,кола ама тя била без мотор,врата,калник и т.н..Има и много отговори от сорта -имам го цена на ЛС,но остават ненаказани,а в моята графа пише НАРУШЕНИЕ 1/0 ,а не предупреждение.Ако правиш нещо нередно системно(поне два три пъти) ОК,но за първа грешка не съм съгласен.Можеше в отговора ми някой мод с червени букви да ме предупреди примерно.След като сте станали толкова строги мерете с един аршин за всички тогава.Това ме подразни най-вече.
                А за Варнеската мафия нямам нищо лично,просто до скоро шефовете ми бяха от ТИМ и ни е като майтап в работата.Хайде със здраве и бъдете все така строги и справедливи.Не всеки би се заел с тая неблагодарна работа.
                Колега,незнам за кои други обяви става въпрос.
                Аз лично заставам зад действията си и винаги като видя нередност си действам.
                А това което аз направих си е наистина предупреждение (warning - преведено от англ.=предупреждение )
                Малко е неуместно обвинението ти,че някой са облагодетелствани а други го отнасят веднага.
                Смятам,че с теб сме изяснили въпроса и нека сложим край на споровете с по една бира на феста ?
                Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
                Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
                Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
                Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
                Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Чудесно оака се още една сериозна тема. Успя и форумното мрънкало да се включи... въобще пирфе
                  JORDANGT, заключвам тази тема, ако има още нещо пусни нова или пиши ЛС на мод екипа
                  Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                  ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                  Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Working...
                  X