Известие

Collapse
No announcement yet.

Колко време трябва да чакам за публикация

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
    Никой не твърди че сте един и същ човек.
    Но по никакъв начин не можете да дадете гаранция , че просто не правиш услуга на колега/приятел.
    Т.е да продаваш неговите неща , след като той не е получил одобрение.
    Това е.
    Да разбира се, както и никой не може да го докаже...само дето тука при вас не важи принципа невинен до доказване на противното а точно обратното! И каква гаранция бих могъл да дам, документ за собственост нямам...освен да ги снимам моделите как са ми накичени по секцията, друго не се сещам....
    ОК, разбрах ви идеята - не може значи не може, ясно! Както кажете, аз не мога да направя нищо, то се знае.
    Предлагам да се заключи и тая тема, за да не се изнервяме едни други, от което никой не печели. Спирам да пиша и ще си търся варианти на друго място
    Хубав ден
    Огнян Стойнев - Сватбен фотограф

Comment

To като на световното малко.
      Съдията свири пък сгрешил, не сгрешил няма значение
      145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от ogi100 Покажи съобщение
        ...принципа невинен до доказване на противното ...
        това важи само когато модератор се бори за него

Comment

ааа... преди 2 дни вече пуснах обява, но явно още не е одобрена... интересното е че в този раздел - "подава авточасти и аксесоари", продължават да се появяват нови теми... ако има проблем с обявата, свържете се с мен, моля!
          Last edited by Furious 155; d.m.y г., 19:42.

Даването на газ, води до пристрастяване!
          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Мерси!

Даването на газ, води до пристрастяване!
            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
              ааа... преди 2 дни вече пуснах обява, но явно още не е одобрена... интересното е че в този раздел - "подава авточасти и аксесоари", продължават да се появяват нови теми... ако има проблем с обявата, свържете се с мен, моля!
              Здравейте и аз искам да знам има ли точно определен срок и ако има нещо което не е на ред някой уведомява ли те или не
              155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от marian Покажи съобщение
                2,3 часа е малкоАз чаках 2 дни
                Аз пък чакам вече трети ден,и би трябвало ако има някакъв проблем,или не съм изпълнил някакъв стереотип,да бъда предупреден.Всъщност,в раздел "други",има ли някакъв модел за пускане на обява,аз мисля че няма,значи не е в това проблема,а чакам вече 3-ти ден
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                  Аз пък чакам вече трети ден,и би трябвало ако има някакъв проблем,или не съм изпълнил някакъв стереотип,да бъда предупреден.Всъщност,в раздел "други",има ли някакъв модел за пускане на обява,аз мисля че няма,значи не е в това проблема,а чакам вече 3-ти ден
                  Mury, нямаш снимки на телефона, а те са задължителни за всички раздели.
                  Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                  ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                  Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                    Mury, нямаш снимки на телефона, а те са задължителни за всички раздели.
                    А не смяташ ли че трябваше да бъда оведомен,иначе ок,ще я пусна пак със снимка,благодаря за яснотата
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

И аз чаках ама...

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                      А не смяташ ли че трябваше да бъда оведомен,иначе ок,ще я пусна пак със снимка,благодаря за яснотата
                      Преди време пуснах обява с един и същи текст тук и в още 3 форума за продажба на 2 билета за концерт!За тях нямаше нужда от снимки! Тук въобще не ги публикуваха и дори не ме уведомиха защо! А в другите форуми ги поместиха веднага и дори ги купиха в рамките на 15 часа! И така!...
                      Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Oбема обяви или още по-точно обема некоректни обяви не ни позволява да се свръзваме със всеки един потребител. Ако обявата ви не се появи до 24 часа най-вероятно има нещо нередно с нея.Винаги можете да се свържете с модовете за инфо.
                        Моля да изчетете подробно правилата преди пускането на обява.

15 часа ужас... престъпление просто....

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                          ...

15 часа ужас... престъпление просто....
                          Така е! Спах 8-9 часа през нощта и пропуснах, че съм чакал реално около 6 часа! Щом е престъпление...няма да спя повече, а ще псувам безредието!
                          Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Само информативно питам че имам много части за алфа и мисля от другия месец да пусна обява трябва ли да ги снимам всичките че са около 3 коли разглобени на части има няма 200 или 300 отделни детаила
                            Last edited by nicola 59; d.m.y г., 19:06.
                            155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Не не трябва. Но ще трябват няколко общи снимки в план на всяка кола.

Comment

Да попитам и аз,в петък пуснах обява но още не е излезнала,къде е проблема,с предишната обява се получи пак същото,пуснах втора и получих наказание??????

Comment

Working...
                                X