Известие

Collapse
No announcement yet.

неоснователно наказание

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ще се повторя - всеки е свободен да прави каквото си иска, да се чувства както си иска и т.н.

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
      Е,ми при това положение наказания или се изживява като мъченик - борец за свобода, или да ви тегли ...... - няма да го пиша, за да не ме накажете.
      Не не се изживявам като мъченик .Просто едно голямо разочарование .
      Като да си купиш Сирене и установиш че са ти пробутали млечен продукт тип сирене със състав протеин от телешко шкембе и палмово масло .
      Чиста проба измама -0% честност .
      sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Е, да но някой може да предпочете да го накажат, но да напише това което мисли.
        Любопитсвото убива котката.
        Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
        ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
        Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
          Любопитсвото убива котката.
          Щом ви харесва да бъдете загадъчни, обвити в тайнственост - така да бъде.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Щом ви харесва да бъдете загадъчни, обвити в тайнственост - така да бъде.
            Наказанията и предупрежденията са нещо лично Видими са в мод раздела и информация оттам не се изнася. Инфо как точно е наказан Димо не можем да ти дадем.
            Иначе по принцип, според възприетата точкова система за нарушение на точка 1.9 от правилата се полагат 5точки.

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
              Иначе по принцип, според възприетата точкова система за нарушение на точка 1.9 от правилата се полагат 5точки.
              Благодаря и прощавайте, но не можах да намеря, че за 1.9 се дават 5т.
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

Естествено, че няма да намериш. Петте точки са предефинирани от "Обида или заплаха към друг участник"!

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                  Естествено, че няма да намериш. Петте точки са предефинирани от "Обида или заплаха към друг участник"!
                  Още по-зле.
                  В такъв случай При положение че изказвам лично мнение без да е адресирано конкретно към никой, бих искал да знам кого от участниците съм обидил или съм заплашил нека да се назове на драго сърце ще му се извиня ако се е почувствал застрашен от моята личност !

П.С Драги съфорумци вече знаете
                  Предефенирани означава нагласени така че на нас да са удобни !
                  sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение
                    Още по-зле.
                    В такъв случай При положение че изказвам лично мнение без да е адресирано конкретно към никой, бих искал да знам кого от участниците съм обидил или съм заплашил нека да се назове на драго сърце ще му се извиня ако се е почувствал застрашен от моята личност !

П.С Драги съфорумци вече знаете
                    Предефенирани означава нагласени така че на нас да са удобни !
                    Колега, нали не си очаквал в Правилника да има точка: "Забранено е на dimo да обижда циганите." Хайде малко по-сериозно ...

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                      Колега, нали не си очаквал в Правилника да има точка: "Забранено е на dimo да обижда циганите." Хайде малко по-сериозно ...
                      Колега ако толова си загрижен за реномето на циганите защо не пробва да ми отправиш някакъв вид предупреждение вместо да ме обвиняваш струва ми се ,че съм расист какъвто повярвай ми несъм и дори може да се твърди че в момента изричаш "клевета" което пък от своя страна е наказуемо по Чл. 147. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 10 от 1993 г., бр. 21 от 2000 г.)" Който разгласи позорно обстоятелство за другиго или му припише престъпление, се наказва за клевета с глоба от три хиляди до седем хиляди лева и с обществено порицание"
                      Или пък можеби извършваш "Набедяване" по чл. 286 НК?
                      разликата между клеветата и набедяването е в това- пред кого се разгласяват неверните факти. А тези неверни факти ти си изнесъл (при това написано черно на бяло което много олеснява нещата )
                      дефакто пред всички членове и дори гости на форума. От тази работа човек (в случая аз )може дори да се обиди и заведе тъжба за "Обида" -престъпление по чл.148 ал.1 т.1 вр.чл.146 ал.1 от НК.
                      П.Ц:погледни и тази новина тези кротки и миролюбиви хорица http://news.plovdiv24.bg/186801.html
                      Last edited by dimo; d.m.y г., 17:25.
                      sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Колега ако толова си загрижен за реномето на циганите защо не пробва да ми отправиш някакъв вид предупреждение вместо да ме обвиняваш струва ми се ,че съм расист какъвто повярвай ми несъм и дори може да се твърди че в момента изричаш "клевета" което пък от своя страна е наказуемо по Чл. 147. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 10 от 1993 г., бр. 21 от 2000 г.)" Който разгласи позорно обстоятелство за другиго или му припише престъпление, се наказва за клевета с глоба от три хиляди до седем хиляди лева и с обществено порицание"
                        разликата между клеветата и набедяването е в това- пред кого се разгласяват неверните факти. А тези неверни факти ти си изнесъл (при това написано черно на бяло което много олеснява нещата )
                        дефакто пред всички членове и дори гости на форума. От тази работа човек (в случая аз )може дори да се обиди и заведе тъжба за "Обида" -престъпление по чл.148 ал.1 т.1 вр.чл.146 ал.1 от НК.
                        За реномето на циганите - нямам отношение. Защо не съм пробвал предупреждение, така съм решил. Наказъл съм те с 5 точки. След подадения сигнал от теб, съвета на глобалните модератори реши, че наказанието е правилно и няма да се отменя.

...интегрирането е възможно, когато става дума за хора, а не за някакви примати, които са готови да те убият за 5 лева .. .все едно да закараш стадо маймуни в голям град и да ги интегрираш към обществото .Няма да стане нищо с това интегриране, с дресиране има малко по-големи шансове но и на това трудно може да се разчита да свърши работа сред всички цигански касти ....
                        Трабва ли да правя литературен анализ на цитата??? Или всички, дори и гости на форума, виждат, че става въпрос за сравняване на циганите с примати, готови да убият за 5 лв., стадо маймуни, които евентуално могат да се дресират и т.н.

Колега!
                        Това са ТВОИ думи. Отново ли клеветя?

Comment

Колега ако толова си загрижен за реномето на циганите защо не пробва да ми отправиш някакъв вид предупреждение
                          Предупреждение Ви беше отправено под форма на наказание.

Първоначално публикувано от dimo;
                          вместо да ме обвиняваш струва ми се ,че съм расист какъвто повярвай ми несъм и дори може да се твърди че в момента изричаш "клевета" което пък от своя страна е наказуемо по Чл. 147. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 10 от 1993 г., бр. 21 от 2000 г.)" Който разгласи позорно обстоятелство за другиго или му припише престъпление, се наказва за клевета с глоба от три хиляди до седем хиляди лева и с обществено порицание"
                          Все си мислех че наказанията и предупрежденията във форума не са публични.
                          Това че сте решили да дадете публичност на наложеното наказание така, че всички членове и гости на форума да го видят... Ами това си е Ваш проблем.

Първоначално публикувано от dimo;
                          П.Ц:погледни и тази новина тези кротки и миролюбиви хорица http://news.plovdiv24.bg/186801.html
                          Какви неверни факти са изнесени?
                          Нещо не ми стана ясно?
                          Много конкретно сте се изказали:
                          Вие може и да не сте расист - това бих казал е чудесно , но някак си не се връзва с написаното от вас.

Първоначално публикувано от dimo
                          ...интегрирането е възможно, когато става дума за хора, а не за някакви примати, които са готови да те убият за 5 лева .. .все едно да закараш стадо маймуни в голям град и да ги интегрираш към обществото .Няма да стане нищо с това интегриране, с дресиране има малко по-големи шансове но и на това трудно може да се разчита да свърши работа сред всички цигански касти ....

Хубаво е човек да познава законите...

Приятна вечер.
                          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Чудесен завършек от страна прооф. Темата е изчерпана. Нека не дълбаем повече. Ключ.

Comment

Working...
                            X