Известие

Collapse
No announcement yet.

Заблуждаваща информация, редно ли е?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Понеже тук явно се бъркат 2 различни неща, КАРБ и форума който хич не ми е ясно на КАРБ ли или не е... имам едно по-простичко предложение.
    Който отговаря за форума да отдели потребителската титла - която си е просто място да си напишеш етикетче, от статуса на потребителя (наказан, баннат, администратор, модератор, потребител, бла бла) - който е системно съобщение.

Едит, с тая моята снимка и етикетче някой да не би да си помисли, че пиша от ховъркрафт
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Даммм, за сетен път се убеждавам, че аз съм сбърканият.

Мен друго ми е интересно, човек има човек който умишлено ни заблуждава, за вас е важна техническата част на форума.

П.П. Форума е на Григор, едно бързо who is, го доказва.

Comment

Първоначално публикувано от голямата риба Покажи съобщение
        Даммм, за сетен път се убеждавам, че аз съм сбърканият.

Мен друго ми е интересно, човек има човек който умишлено ни заблуждава, за вас е важна техническата част на форума.

П.П. Форума е на Григор, едно бързо who is, го доказва.
        Човеците които визираш са поне 2 ма... аз на толкова съм видял такава титла

Казуса е интересен с друго, ако това - форума е на Григор, означава, че КАРБ не е отговорен за него, тия титли дори при УС на КАРБ нямат никакво значение, в противния случай ситуацията е друга.
        Та за това поставих така въпроса...
        А техническия коментар е със съвсем друга цел...

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

то казуса е интересен и с друго
          това е и човек, който иска да поеме контрол над форума

Comment

Е това е ново 20... какво по дяволите става тук тези дни?

Comment

ми трябва да се четат не само общи приказки
              Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
              Айде стига глупости. Очевидно правилата са нарушени. Докато имам някаква дума в този клуб и в този форум, такива постове няма да бъдат толерирани.
              разбира се има и други думи които не са изписани

Comment

Я дай линк да не вадим от контекста...
                Чета много неща, но не мога да изчета всичко

Comment

Working...
                X