Известие

Collapse
No announcement yet.

Питане?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Питане?

Мога ли да получа обеснение защо г-н Кукер или там както е ми е изтрил мнение в общ технически с рийзън спам при положение че мнението е по темата ?!?
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Кукер ще ти отговори сам. Вярвам, че ще има основателна причина.
    А ти как разбра, че именно Кукер го е изтрил?
    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

За това ли става въпрос?:
      Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
      Мнооо лесно ше си стане и ще си пее
      sigpic
      "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
        риторични въпроси ... не са прай на изненадан
        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

пък и така поднесена информацията е доста подвеждаща

мнението на Бобо съдържаше цитат на писалият преди него

Comment

Кукер ще ти отговори сам. Вярвам, че ще има основателна причина.
            Ами пишеше "deleted by Kuker reason spam"

---------- Post added at 11:20 ---------- Previous post was at 11:19 ----------

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
            риторични въпроси ... не са прай на изненадан
            Риторични за такива като теб дето немогат да четат явно!
            И модератори това на Крис тук не е ли чист спам че даже се и заяжда?!?!?!?

---------- Post added at 11:22 ---------- Previous post was at 11:20 ----------

Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
            За това ли става въпрос?:
            Точно както си го извадил от контекста на темата точно така си и прочел темата! Заедно с цитата си има много смисъл и си е по темата - не за първи път модерирането ти е тенденциозно!

Към модераторите - нямам нищо против работата ви но в последно време някакви междуличностни борби явно тласкат някой хора да модерират повече някой потребители а пък там където е за модериране си е боза! Не мисля че това трябва да става тук!
            sigpic
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от голямата риба Покажи съобщение
              пък и така поднесена информацията е доста подвеждаща

мнението на Бобо съдържаше цитат на писалият преди него
              Това съм извадил за да се уточни дали е проблемния коментар!

Точно както си го извадил от контекста на темата точно така си и прочел темата! Заедно с цитата си има много смисъл и си е по темата - не за първи път модерирането ти е тенденциозно!

Към модераторите - нямам нищо против работата ви но в последно време някакви междуличностни борби явно тласкат някой хора да модерират повече някой потребители а пък там където е за модериране си е боза! Не мисля че това трябва да става тук!
              Причината да го изтрия е елементарна, не казваш нищо!

Самата тема придоби озадачаващ за мен вид след твоята намеса.Не схващам смисъла на това, двама колеги работещи рамо до рамо, да отварят тема, в която единия задава въпрос а другия "отговаря".След като си решил да отговориш, мисля че щеше да е добре коментара ти да бъде технически издържан!

А причината която аз съм написал като основание, не е адресирана към теб!Ти не трябва да я виждаш, и не те касае по никакъв начин!
              sigpic

Comment

добре де все пак мнението по темата ли е или не е по темата

това, че на теб не ти харесва е твой проблем

Comment

А наистина ли е толкова съществено. Мнението с нищо не допринася към темата.

Comment

А наистина ли е толкова съществено. Мнението с нищо не допринася към темата.
                    да въпроса е принципен

Comment

Ето го цитирания пост.
                      Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                      Нищо няма да стане Не се мъчи, а си купи ЕКУ каквото ти трябва и си свиркай. Как ще му налееш от 1.9? Процесора е друг. Как ще се оправи с адресациите? А то има и още купища функции дето ще са на други места по файла и с други стойности.

Даже да ти си мисля още при записа програматора ще изврещи. Първо ще го затрие и като дойде време за запис ще има дръвце
                      Ето какво се получава реално.Поне това се разбира!
                      Нищо няма да стане
                      Без моята немеса, понеже е по темата, нещата можеха да се доразвият:
                      Не, няма да стане
                      Неее, ше си стане
                      ...и т.н.А да коментираме ли неаргументираното твърдение че ".....ще си пее "?Още ли говорим за ЕКУ!?

Принципи!?Основен принцип на "Общ технически раздел", е да съдържа техническа информация!Аз гледам да поддържам преди всичко този принцип!
                      sigpic

Comment

А на теб стана ли ти ясно ,че може да се трансформира ЕКУ-то??????

Защото ако ти е станало ясно ,това е техническо инфо!!!!!
                        145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

Нека оставим емоциите настрани.
                          Често казано поста на бобо е висящ. Може да стане и толкова. Не става ясно дали може. Бобо казва че може, ама дали може.... Не че не му вярвам, просто не е достатъчно едно такова мнение. ОЕМ поне се аргументирал, макар и да греши.

Comment

това с уравниловката на начина на изказване(писане)
                            не беше ли един срамен период от близкото ни минало?

Comment

Причината да го изтрия е елементарна, не казваш нищо!

Самата тема придоби озадачаващ за мен вид след твоята намеса.Не схващам смисъла на това, двама колеги работещи рамо до рамо, да отварят тема, в която единия задава въпрос а другия "отговаря".След като си решил да отговориш, мисля че щеше да е добре коментара ти да бъде технически издържан!

А причината която аз съм написал като основание, не е адресирана към теб!Ти не трябва да я виждаш, и не те касае по никакъв начин!
                              Не мисля че модератор трябва да го интересува кой къде се намира какво работи и дали двама потребители са близнаци или пък работят на едно място - няма как ти да знаеш дали аз не съм на малдивите а голямата риба на северния полюс А за стила ми на писане не си този който ще ми каже по какъв начин да се изразявам - не убиждам никого и мнението ми има смисъл - следователно не се занимавай с мен !
                              Какво ме интересува мен че не трябва да виждам основанието и кой е изтрил поста ?!?! Факт е че го виждам и за това не съм виновен аз! С последния си пост доказа на 100% че модерираш тенденциозно!

П.С Пак питам какво правите по въпроса с мнението на Крис от по горе - което си е чист спам и на всичкото отгоре е заяждане????????? Значи това е модерирането ?
                              Last edited by Bobo; d.m.y г., 13:52.
                              sigpic

Comment

Working...
                              X