Мога ли да получа обеснение защо г-н Кукер или там както е ми е изтрил мнение в общ технически с рийзън спам при положение че мнението е по темата ?!?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Питане?
Collapse
X
-
Питане?
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v SuperТагове: Няма
-
За това ли става въпрос?:Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеМнооо лесно ше си стане и ще си пееsigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщениеА ти как разбра, че именно Кукер го е изтрил?33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщениеКукер ще ти отговори сам. Вярвам, че ще има основателна причина.
А ти как разбра, че именно Кукер го е изтрил?
---------- Post added at 11:20 ---------- Previous post was at 11:19 ----------
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениериторични въпроси ... не са прай на изненадан
И модератори това на Крис тук не е ли чист спам че даже се и заяжда?!?!?!?
---------- Post added at 11:22 ---------- Previous post was at 11:20 ----------
Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщениеЗа това ли става въпрос?:
Към модераторите - нямам нищо против работата ви но в последно време някакви междуличностни борби явно тласкат някой хора да модерират повече някой потребители а пък там където е за модериране си е боза! Не мисля че това трябва да става тук!0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от голямата риба Покажи съобщениепък и така поднесена информацията е доста подвеждаща
мнението на Бобо съдържаше цитат на писалият преди него
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
Точно както си го извадил от контекста на темата точно така си и прочел темата! Заедно с цитата си има много смисъл и си е по темата - не за първи път модерирането ти е тенденциозно!
Към модераторите - нямам нищо против работата ви но в последно време някакви междуличностни борби явно тласкат някой хора да модерират повече някой потребители а пък там където е за модериране си е боза! Не мисля че това трябва да става тук!
Самата тема придоби озадачаващ за мен вид след твоята намеса.Не схващам смисъла на това, двама колеги работещи рамо до рамо, да отварят тема, в която единия задава въпрос а другия "отговаря".След като си решил да отговориш, мисля че щеше да е добре коментара ти да бъде технически издържан!
А причината която аз съм написал като основание, не е адресирана към теб!Ти не трябва да я виждаш, и не те касае по никакъв начин!sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщениеА наистина ли е толкова съществено. Мнението с нищо не допринася към темата.
Comment
-
Ето го цитирания пост.Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеНищо няма да станеНе се мъчи, а си купи ЕКУ каквото ти трябва и си свиркай. Как ще му налееш от 1.9? Процесора е друг. Как ще се оправи с адресациите? А то има и още купища функции дето ще са на други места по файла и с други стойности.
Даже да ти си мисля още при записа програматора ще изврещи. Първо ще го затрие и като дойде време за запис ще има дръвцеПървоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеМнооо лесно ше си стане и ще си пее
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеНищо няма да станеПървоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеМнооо лесно ше си стане и ще си пееПървоначално публикувано от oem Покажи съобщениеНе, няма да станеПървоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеНеее, ше си стане"?Още ли говорим за ЕКУ!?
Принципи!?Основен принцип на "Общ технически раздел", е да съдържа техническа информация!Аз гледам да поддържам преди всичко този принцип!sigpic
Comment
-
А на теб стана ли ти ясно ,че може да се трансформира ЕКУ-то??????
Защото ако ти е станало ясно ,това е техническо инфо!!!!!
Comment
-
Нека оставим емоциите настрани.
Често казано поста на бобо е висящ. Може да стане и толкова. Не става ясно дали може. Бобо казва че може, ама дали може.... Не че не му вярвам, просто не е достатъчно едно такова мнение. ОЕМ поне се аргументирал, макар и да греши.Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
Причината да го изтрия е елементарна, не казваш нищо!
Самата тема придоби озадачаващ за мен вид след твоята намеса.Не схващам смисъла на това, двама колеги работещи рамо до рамо, да отварят тема, в която единия задава въпрос а другия "отговаря".След като си решил да отговориш, мисля че щеше да е добре коментара ти да бъде технически издържан!
А причината която аз съм написал като основание, не е адресирана към теб!Ти не трябва да я виждаш, и не те касае по никакъв начин!А за стила ми на писане не си този който ще ми каже по какъв начин да се изразявам - не убиждам никого и мнението ми има смисъл - следователно не се занимавай с мен !
Какво ме интересува мен че не трябва да виждам основанието и кой е изтрил поста ?!?! Факт е че го виждам и за това не съм виновен аз! С последния си пост доказа на 100% че модерираш тенденциозно!
П.С Пак питам какво правите по въпроса с мнението на Крис от по горе - което си е чист спам и на всичкото отгоре е заяждане????????? Значи това е модерирането ?Last edited by Bobo; d.m.y г., 13:52.0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
Comment