Известие

Collapse
No announcement yet.

Телефони за взаимопомощ

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Телефони за взаимопомощ

Колеги имам предложение - да обобщим всички телефони от темичката в някакъв "ексел" или "пдф" файл, като най-напред се пише населеното място, телефон и име, никейма на въпросния човек, естествено по азбучен ред според населеното място. Мисля че ще е много полезно, спокойно може да се качи в телефона и където и да отидеш да можеш да разчиташ на някой. С времето ще се допълват с нови имена. Аз не съм правил подобно нещо, но мога да се пробвам да ги напиша на текстов документ като този по-долу.
    Attached Files
    Last edited by mirchozo; d.m.y г., 11:03.
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Това го имаше на сайта на клуба и беше много кадърно направено, но сега странно защо линка от сайта води към тази тема.
    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

http://www.clubalfaromeo.com/sos/Sos.php

?
      147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
      Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
      156 2.4 JTD - ex

Comment

ОК, ама как да разберем от кога е този списък и дали последните писали ги има вътре? Идеята ми беше да се направи в такъв файл И всички постове които са във въпросния файл да се изтрият от темата. Когато пише някой нов колега, след вкарването му във списъка и неговото мнение ще се изтрие, и така ще си имаме един постоянно обновен списък.
        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...EF%EE%EC%EE%F9
          147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
          Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
          156 2.4 JTD - ex

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
            ОК, ама как да разберем от кога е този списък и дали последните писали ги има вътре? Идеята ми беше да се направи в такъв файл И всички постове които са във въпросния файл да се изтрият от темата. Когато пише някой нов колега, след вкарването му във списъка и неговото мнение ще се изтрие, и така ще си имаме един постоянно обновен списък.
            Аз имам грижата да дописвам всеки който си даде телефона. В това отношение списъкът е актуален Теб те няма още щот днес си се писал. Друг е въпроса колко от тези хора все още карат алфи, дали дадените телефони отпреди 3-4 години са действащи и доколко са склонни да помогнат.
            166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
            ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
              Аз имам грижата да дописвам всеки който си даде телефона. В това отношение списъкът е актуален Теб те няма още щот днес си се писал. Друг е въпроса колко от тези хора все още карат алфи, дали дадените телефони отпреди 3-4 години са действащи и доколко са склонни да помогнат.
              Супер, не знаех че има човек който се занимава с това, благодарско че вкарахме малко яснота в темата. Аз явно съм пропуснал преди да се пиша в темичката, но от вчера съм се коригирал.

Comment

Working...
              X