Колеги имам предложение - да обобщим всички телефони от темичката в някакъв "ексел" или "пдф" файл, като най-напред се пише населеното място, телефон и име, никейма на въпросния човек, естествено по азбучен ред според населеното място. Мисля че ще е много полезно, спокойно може да се качи в телефона и където и да отидеш да можеш да разчиташ на някой. С времето ще се допълват с нови имена. Аз не съм правил подобно нещо, но мога да се пробвам да ги напиша на текстов документ като този по-долу.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Телефони за взаимопомощ
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
ОК, ама как да разберем от кога е този списък и дали последните писали ги има вътре? Идеята ми беше да се направи в такъв файл И всички постове които са във въпросния файл да се изтрият от темата. Когато пише някой нов колега, след вкарването му във списъка и неговото мнение ще се изтрие, и така ще си имаме един постоянно обновен списък.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеОК, ама как да разберем от кога е този списък и дали последните писали ги има вътре? Идеята ми беше да се направи в такъв файл И всички постове които са във въпросния файл да се изтрият от темата. Когато пише някой нов колега, след вкарването му във списъка и неговото мнение ще се изтрие, и така ще си имаме един постоянно обновен списък.Теб те няма още щот днес си се писал. Друг е въпроса колко от тези хора все още карат алфи, дали дадените телефони отпреди 3-4 години са действащи и доколко са склонни да помогнат.
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеАз имам грижата да дописвам всеки който си даде телефона. В това отношение списъкът е актуаленТеб те няма още щот днес си се писал. Друг е въпроса колко от тези хора все още карат алфи, дали дадените телефони отпреди 3-4 години са действащи и доколко са склонни да помогнат.
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
Comment