Известие

Collapse
No announcement yet.

дефиниция що е то реклама

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• дефиниция що е то реклама

по повод редактирано мнение в тази тема
    http://www.alfaromeo-bg.com/forum/sh...ad.php?t=54051

няма ли да е добре да се даде точна дефиниция какво е точно реклама в този форум

чак Добромирски да не смее да пусне сайтовете на фарнел и комет е смешно

П.П. дори не съм прочел редактираното мнение, но така излиза, че отиди в ЕМК33 при еди кой си или VGZ в Асеновград е твоя човек , аз бях при Драго е все реклама

явно няма кой да отговори

да попитам, защо след като горната тема е редактирана,
    в момента в тунинг раздела има тема която е пряка реклама на автосервиз?

Comment

Чакаме отговор от доста време от ръководството на форума???

Какво лошо има като някой е доволен от VGZ или Драго или примерно вафла мура да го сподели. Да се презеня според случая поне като няма правила. Щото с тези мнения поне се помага хората да ходят при проверени и особено Добри форумни хора.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Аз за това давам линка на раздела със сервизите като някой пита... щото и аз вече не мога да разбера, ако кажа един от тях дали няма да го третират като реклама.
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
          Аз за това давам линка на раздела със сервизите като някой пита... щото и аз вече не мога да разбера, ако кажа един от тях дали няма да го третират като реклама.
          добре де нали сега си един от "власт" имащите
          какво направи за подобряване на положението?

Comment

Не съм властимащ или управител, а прост чистач & охрана на отделение... 2 в 1

Рекламната политика във форума се определя от собственика/собствениците му.
            Не знам администраторите, дали имат само технически права или и управленски.
            Та и да искам, нищо не мога да променя.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

то и за това власт беше в кавички, ма карай

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
              ...Та и да искам, нищо не мога да променя.
              интересно ми е това последното как се вписва в мирогледа ти и темата за докторите и полицаите?

Comment

Никак, просто нямам информация за да имам позиция и да предприемам действия.

Comment

чакаме отговор

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                  Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Аз ще ти кажа отговора.Като на повечето неща .КЛЮЧ. После защо имало такива като г-н Николов

---------- Post added at 12:17 ---------- Previous post was at 12:15 ----------

Иванов ,Петров няма значение.
                    CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
                    Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500

Comment

нека и аз споделя мнение:

преди известно време админ ми направи забележка, че аватара ми бил рекламен да съм го махнел. беше логото на радио Фреш. имахме спор, и накрая ми го махнаха без мое желание.

така, че с интерес ще следя темата!
                      Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive

Comment

Първоначално публикувано от stani4a Покажи съобщение
                        нека и аз споделя мнение:

преди известно време админ ми направи забележка, че аватара ми бил рекламен да съм го махнел. беше логото на радио Фреш. имахме спор, и накрая ми го махнаха без мое желание.

така, че с интерес ще следя темата!
                        Хахаха
                        Сега почитателите на Немската овчарка да не ме обвинят,че пропагандирам Сибирското хъски с комерсиална цел и да ме нарочат,че имам кучкарник за такива кучета и аватара ми е с цел реклама,за да ми върви "стоката"
                        Last edited by me4o4ko; d.m.y г., 10:45.
                        Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
                        Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
                        http://www.family-sozopol.com/

Comment

поредният абсурд от вчера
                          рапортувах мнение на Нено, в което има препратка към mobile.bg, след което мнението му беше изтрито, а аз дори съм получил зелени точки за това си действие.

по късно обаче рапортувах тема, в която модератор и член на УС на КАРБ, пряко рекламира фирма Мустанг
                          разбира се на него не са наложени никакви санкции

П.П. Нено, Даги си е купил праговете благодарение на теб
                          Last edited by голямата риба; d.m.y г., 11:31.

Comment

Кучетата си лаят,кервана си върви.
                            CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
                            Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500

Comment

То хубаво си лаят кучетата, ама ако лаеха информирани щеше да е още по добре.
                              Лесно е да се плюе, ама модератора на раздела си е свършил работата и то добре.

и следващото на

Dagi

Обаждах се още одавна и каза,че е продал спойлера и праговете още 1-вия ден
                              са изтрити за да се опази темата чиста.
                              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Working...
                              X