Известие

Collapse
No announcement yet.

дефиниция що е то реклама

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

правила които да се спазват. Т.е. адекватни правила. И двойния стандарт когато го няма, все си мисля че ще има по-малко нерви и по-малко псувни!!! Типичен пример е това за спечелиста... Много пекан човек, и по телефона ми се е налагало и съм говорил с него, но ако аз си пусна обява на Вюрт да речем.. от там мога да вземам неща с отстъпки и да ги продавам на алфисти, мен ще ме разкарат Аз пък мисля и предлагам да се поуспокои малко мисленето тук. Все пак е интернет пространство и няма нищо общо с реалното. В БТВ и Нова като отидем, може да ни ограничат... но тук! Хайде стига леки работи, нека всеки да препоръчва с цена части и аксесоари, така публично всеки може да помогне на някой, вече измамниците да се наказват, но другото е печалбарство. Аз не съм член на клуба само заради това че не искам да платя 60 лева и до тях да се докосват "много хитри" глави. Иначе на драго сърце. Обзалагам се, че има много хора които като мен зарадии принципността на 60тте лева, а не заради сумата Такаче хубаво обмислете, тук печелите или помагате. Един форум е за помощ. Един сайт за продажби е за печалбарство (там няма помощ, Бай Злати от Тръмбово ако му вземеш с 200 лева повече, са 200 лева в джоба ти) . ПП: Аз съм за такива обяви като на спечалиста да има макар и на други фирми които ясно са написани цени и служат. Например имам въпрос, ако на някой препоръчам силикон на вюрт за реклама ли ще се вземе, или за помощ?

Comment

Първоначално публикувано от r.jelev Покажи съобщение
      правила които да се спазват. Т.е. адекватни правила. И двойния стандарт когато го няма, все си мисля че ще има по-малко нерви и по-малко псувни!!! Типичен пример е това за спечелиста... Много пекан човек, и по телефона ми се е налагало и съм говорил с него, но ако аз си пусна обява на Вюрт да речем.. от там мога да вземам неща с отстъпки и да ги продавам на алфисти, мен ще ме разкарат Аз пък мисля и предлагам да се поуспокои малко мисленето тук. Все пак е интернет пространство и няма нищо общо с реалното. В БТВ и Нова като отидем, може да ни ограничат... но тук! Хайде стига леки работи, нека всеки да препоръчва с цена части и аксесоари, така публично всеки може да помогне на някой, вече измамниците да се наказват, но другото е печалбарство. Аз не съм член на клуба само заради това че не искам да платя 60 лева и до тях да се докосват "много хитри" глави. Иначе на драго сърце. Обзалагам се, че има много хора които като мен зарадии принципността на 60тте лева, а не заради сумата Такаче хубаво обмислете, тук печелите или помагате. Един форум е за помощ. Един сайт за продажби е за печалбарство (там няма помощ, Бай Злати от Тръмбово ако му вземеш с 200 лева повече, са 200 лева в джоба ти) . ПП: Аз съм за такива обяви като на спечалиста да има макар и на други фирми които ясно са написани цени и служат. Например имам въпрос, ако на някой препоръчам силикон на вюрт за реклама ли ще се вземе, или за помощ?
      Колега,
      предполагам знаеш че Вюрт са само пакетаж и ценичките им са маллко понапомпени точно поради тая причина.
      За отстъпки кой какви дава е малко по деликатна тема, тъй като тук вече започва да действа закона за защита на конкуренцията. Ти си позваш персонална отстъпка от върт предполагам а не затова че си магазин и се занимаваш с търговия. Когато започнеш да се занимаваш по комерсиално с тия неща, ще видиш че неможеш да даваш и да продаваш публично на цени, на които ти сам си решиш, освен ако не си вносител, което пак не е гаранция за това.
      Да предположим че аз ползвам 20% отстъпка от Бош, кажа - хайде колеги, който иска - давам му на 20%. По този начин фирмата ми доставчик започва да губи крайните си клиенти и няма интерес да продава на мен!
      Може много да се пише по тая тема, това го давам просто за пример.
      sigpic
      Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
      Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Това е защото ни е ориенталска търговията. В нормалните страни няма 30,40,50 процента отстъпки.Просто тук са надути нещата и за това кьораво и съкато дава отстъпки.Ако нещата бяха по регламентирани тогава щеше да има полза от тези 60 лв членски внос и законови отстъпки.В определени вериги магазини и членовете на клуба щяха да са повече.Като гледам как вървят нещата и всичко почваме да си правим сами.Преправяме си части,произвеждаме си част,сами си ги монтираме няма да се изненадам ако утре някой пусне обява че продава рециклирана Алфа Ромео 156.От 2-3 Алфи се прави една вървяща.
        CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
        Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500

Comment

Баш в нормалния свят има и по 90% отстъпки, при ликвидации и разпродажби.
          Но за авточасти и автомобили нямаше ... поне преди кризата.
          В държави които не наляха пари за това, отстъпките си бяха доста сериозни за нови автомобили на склад.
          Ние с ориенталската още не стигаме до там.
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Мдааа подкрепям горното! В нормалните страни OUTLET има тук имаме само табелки . Цените в България са верно много надути. На авточасти да не говорим. Е на тия нашите свещи за ТС .. еб*ем ти, аз от 330 на 158 ги взех. Това какво показва, че някой си си слага една надценка от 40+% . Ама така си има гъдел, хем печелиш от баламия който няма как да дойде с познат да му се даде отстъпка, хем и печелиш клиенти- опааа бате сега тука ти пускам една 30% отстъпка. И познай след това си пазариш от този магазин. Да ама то и след 30% отстъпка печалбата не му е никак малка

Comment

Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
              Колега,
              предполагам знаеш че Вюрт са само пакетаж и ценичките им са маллко понапомпени точно поради тая причина.
              За отстъпки кой какви дава е малко по деликатна тема, тъй като тук вече започва да действа закона за защита на конкуренцията. Ти си позваш персонална отстъпка от върт предполагам а не затова че си магазин и се занимаваш с търговия. Когато започнеш да се занимаваш по комерсиално с тия неща, ще видиш че неможеш да даваш и да продаваш публично на цени, на които ти сам си решиш, освен ако не си вносител, което пак не е гаранция за това.
              Да предположим че аз ползвам 20% отстъпка от Бош, кажа - хайде колеги, който иска - давам му на 20%. По този начин фирмата ми доставчик започва да губи крайните си клиенти и няма интерес да продава на мен!
              Може много да се пише по тая тема, това го давам просто за пример.
              Прав си .. но идеята ми е че тук във форума би следвало да се мисли за помощ на някой, а не за бизнеса на някой Съжалявам хората които печелят от форума но все пак... всеки си гледа интереса и знам, че интереса на хората които им се пази бизнеса ще надделее тук за жалост. И не го казвам защото нямам бизнес тук, а защото от форум става на онлайн магазин. За недоволните от поста ми - съжалявам, не съм се насочил срещу никой, просто наистина се иска да се седне и да се мисли много. Но определено всичко да се насочи по посока обикновенни хора а не хора развиващи бизнес.

Comment

Първоначално публикувано от r.jelev Покажи съобщение
                Прав си .. но идеята ми е че тук във форума би следвало да се мисли за помощ на някой, а не за бизнеса на някой Съжалявам хората които печелят от форума но все пак... всеки си гледа интереса и знам, че интереса на хората които им се пази бизнеса ще надделее тук за жалост. И не го казвам защото нямам бизнес тук, а защото от форум става на онлайн магазин. За недоволните от поста ми - съжалявам, не съм се насочил срещу никой, просто наистина се иска да се седне и да се мисли много. Но определено всичко да се насочи по посока обикновенни хора а не хора развиващи бизнес.
                Колега, разбра ме погрешно.
                Защо да не си го вземе от форума с 20% отстъпка например и да останат 5% за този който го продава отколкото да отиде и да си го вземе на крайна клиентска цена от магазина.
                Тук във форума поне се познаваме и лично аз не бих си позволил да продавам части, които са с недоказано качество или пък да товаря колегите - напротив, сремя се да е точно обратното
                sigpic

Comment

Е нали за това има платен раздел...

А аз като питам, от къде да си купя носачи TRW, никой да не смей да каже дадено място, защото е реклама?!
                  К'ва реклама е това? Един колега помага на друг. 1-вия в общия случай не печели... а ПОМАГА!

Та http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=54829&page=4 - пост 51, на колегата аватара, реклама ли е, или не?
                  Last edited by cyberhill; d.m.y г., 08:25.

Comment

Колегата се коригира.
                    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                      Колегата се коригира.
                      проблема не е да се коригира
                      корегирането е безумието

Comment

Това което за един е безумно, за друг може да е умно.
                        И обратното.
                        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                          Въпроса е поставен на високо клубно и форумно ниво. Чакаме решение.
                          Дали се реши нещо по моят въпрос?
                          Срещнахте ли се на високо ниво
                          Last edited by pininfarina; d.m.y г., 16:36.
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
                            Дали се реши нещо по моят въпрос?
                            Срещнахте ли се на високо ниво
                            Като гледам май въпросът е отдавна решен, щом и модератори си слагат реклами в подписите, без дори и да имат платени обяви ( визирам ROBYGAS ) !!!
                            Моля за някакъв коментар по въпроса. Щом ще издребняваме дотам че всеки да се има за много велик и да раздава "правосъдие" наляво и надясно, за също ще се поровя малко из потовете на модератори и ще докладвам за нарушения от тяхна страна, пък да видим.
                            Много стринктни и принципни хора се извъдиха.
                            Има един лаф - вържи попа за да е мирно селото - то тук май натам отиват нещата!
                            На сила хубост нестава.
                            Баси и военното положение стана в тоя форум!
                            Абе - вие сутрешен развод правите ли си? И къде ви е поделението на модове?

Яд ме е е заради 2-3 зрънца, всички модове обират негативите, а те наистина си вършат добре работата.
                            Last edited by pininfarina; d.m.y г., 13:00.
                            sigpic

Comment

И какво рекламирам?
                              М-тел ли?
                              0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                              Автогаз сервиз-
                              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
                                И какво рекламирам?
                                М-тел ли?
                                тия можеш да ги приказваш на деца в детската градина.
                                Все пак доматите не ги ядем с колчетата. Мисля че във форума има достатъчно интелигентни хога, които ще се съгласят с мен. като искаш да развиваш бизнес - прочети правилата на форума. Цената за 12 месеца комерсиална обява е 180 лева
                                Хайде стига с такива превилегии, които ви дава модераторството.
                                Аз имам платена обява и немог да си сложа реклама ( като твоята ) в подписа, а ти нямаш а можеш - е как става?
                                п.с. И стига сте се оплаквали че сте много заети - не мисля че излизат повече от 10 обяви на ден, което за 4-ма модератори в раздела май е съвсем достатъчно.
                                Това че не получавате пари за това не ви оправдава - на който не му отърва знае процедурата!
                                Last edited by pininfarina; d.m.y г., 14:53.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X