Темата ми е провокирана от факта, че в напия мил форум общо взето автомобилните теми не се толерират. За пример - последната. Пуска човекът питане каква кола да си избере и веднага се започват "щом питаш купи си гоуф", "тоя сигурно е пуснал тема за да гледа сеир" и т.н. Не знам за вас, но аз си мисля, че е по-подходящо да пуснеш тема за сондиране на мнения за покупка в автомобилен форум, а не в бгмама примерно. Аз например преди време бях пуснал тема за сравнение между три модела - темата умря след три дена и три страници.
За сметка на това ако се пусне тема за поредната изцепка на поредната вип курва или вип педераст например, темата за един час става десет страници и стои най отгоре. Да не бъда разбран погрешно, нямам нищо против спам темите, даже взимам дейно участие в някои от тях, но мисля, че не такава трябва да бъде тенденцията.
Та каква е позицията на модераторите, а и на потребителите по този въпрос?
За сметка на това ако се пусне тема за поредната изцепка на поредната вип курва или вип педераст например, темата за един час става десет страници и стои най отгоре. Да не бъда разбран погрешно, нямам нищо против спам темите, даже взимам дейно участие в някои от тях, но мисля, че не такава трябва да бъде тенденцията.
Та каква е позицията на модераторите, а и на потребителите по този въпрос?
Comment