Известие

Collapse
No announcement yet.

Коментари относно спирането на системата за репутация

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

На мен ми харесваше, че имаше зеленко иначе все ми е тая дали има реп или няма
    .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Ще си дам коментара без да коментирам предишни или настоящи мнения по въпроса.На мен лично последната седмица някой анонимен герой ми постави 3 минуса по теми без да си остави инициали или нещо такова.Не ми дреме изобщо , че ми е сложил червената точка но можеше поне след като е такъв капацитет да се обоснове а не вместо това да ми пише неща от сорта: ,,...аман от разбирачи като теб..." Е да не съм разбирач от алфи, но разбирам от неща които ще са полезни на хора които карат алфи.Така, че относно репутацията считам че следва да я има но да бъде контролирана.В конкретният случай разни геройчета могат да ми поставят в теми колкото си искат червени точки неправилно и необосновано което само по себе си наистина обезмисля действителната оценка за даден потребител.Надявам се този който ми сложи тези 3 червени точки последните седмици сега да чете настоящото мнение и да е доволен, че заради такива като него премахват определени опции........само много ми е интерестно сега как този който слага червени точки и се прави на пораснало момченце ще задоволи самочуствието си .......сигурно в елмаз.ком
      Last edited by syfer; d.m.y г., 22:25.
      Бивша:156 2.4 JTD-140 Distinctive
      Настояща: Opel Vectra Caravan 1.9 CDTI- 150 h.p.живички мъркат.

Comment

Предлагам модовете да върнат репутацията, но този път да не е анонимна, ще стане интересно...

Comment

Супер е, че репутацията я няма, защото беше напълно безсмислена и изкривена.

Идеята на подобен модул е да се разбира кой потребител е с меродавно мнение, всепризнат експерт и коректен потребител. Например... Ако бяхме форум с чисто техническа насоченост, без спам, политики, снимки, пиянски събирания и т.н. щеше да се получи нещо такова, но в случая няма как да стане.

Почва едно избиване на комплекси и повсеместно набиване на минуси за оставено различно мнение дали "нафтата е по-бръз от тунджата" или 10 човека започват да си раздават плюсчета взаимно на мнения от сорта "Лелеее, баси как се напихме снощи" и "Поздравявам цялата компания с Шопската салата".

Та така, по мое мнение.
          Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
          Mazda 6 2.3 2005
          sigpic

Comment

Имах доста '' репутация '' и да ви кажа , от темата забелязах , че я няма . Като цяло системата за репутация би била обективна ако е в определни раздели и не е анонимна . При всеки друг случай е спомагател за спама в форума .
            Поздрави
            145 1.6 ТС '97 ех.
            145 1.9 JTD '00
            307 CC 2.0 '04

Comment

Едно доро дело това трябваше да стане много отдавна.
              Last edited by BillyBoy`; d.m.y г., 22:40.
              АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                Супер е, че репутацията я няма, защото беше напълно безсмислена и изкривена.

Идеята на подобен модул е да се разбира кой потребител е с меродавно мнение, всепризнат експерт и коректен потребител. Например... Ако бяхме форум с чисто техническа насоченост, без спам, политики, снимки, пиянски събирания и т.н. щеше да се получи нещо такова, но в случая няма как да стане.

Почва едно избиване на комплекси и повсеместно набиване на минуси за оставено различно мнение дали "нафтата е по-бръз от тунджата" или 10 човека започват да си раздават плюсчета взаимно на мнения от сорта "Лелеее, баси как се напихме снощи" и "Поздравявам цялата компания с Шопската салата".

Та така, по мое мнение.
                Че е по-добре без компрометираната шаренийка вече казах, ама явно и ти не и схващаш идеята на тая шаренийка

Никога не и е бил замисъла да мери техническа грамотност... единственото което може да измери подобен плъгин е коректността.
                И идеята на репутацията беше да намали флейма... а всъщност породи нов вид, както и нов вид злоупотреби.
                И и дръпнаха шалтера...

@All
                И и го дръпнаха администраторите, спрете да намесвате мод екипа
                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
                  Абе с репутация или без нея всеки, който пише във форума си има изградено мнение за останалите пишещи, без значение от броя на бобчетат под аватара им. Хубавото на системата беше възможността да се "похвали" даден пост, което сега ще се пресели на лични или в допълнителни постове. Та от тая гледна точка не виждам ефект в спирането й.
                  Така е Бирист, обаче ние се познаваме!
                  Когато и ние се познаваме е лесно и за модовете.
                  Това не могат да го разберат тия като Павлин, които искат още от самото начало да влезат в групата(глутницата) и предявяват претенции за равнопоставеност!
                  Мисля.че казах това, което мислят мнозина!
                  Имаме два пътя!
                  Единия да сме по либерални и да приемаме всеки, който има Алфа в кръвта си и втори:
                  Да се консервираме и да си чатим, безнаказано само старите юзери.
                  Има и друго!
                  Форума е разделен на търговски и всички останали.
                  Парите се въртят в търговските раздели и колкото и да искаме да идеализираме нещата, все пак там е шията.
                  Че там има въпиющи нарушения на етиката е едно на ръка. Много ми е интересен момента с довода, че форума е частен и юзерите нямат право на глас.
                  Господа, форума се издържа, понеже 12 000 + юзера четат безумните реклами, с които се издържа форума и някои други.
                  Ако няма юзери, няма да има и реклама.
                  Колкото до бобчетата, аз имам убийствен Реп пауър, не само за техническите ми просветления, а защото и съм радетел на българщината и родовата памет.
                  Освен това съм и примирявал и непримирими позиции.
                  И се гордея с това.
                  За това съм против отменянето на бобчетата.
                  Злоупотребите- Прууфа ясно заяви, че зложелателите ще бъдат неприятно изненадани!
                  Значи проблема е другаде!
                  Имахме нещо, а го осрахме както винаги!
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Имаме и трети път - тоя дето го ползва всеки от нас при запознанство с нови хора, да ги преценяваме докато ги опознаваме
                    Финансовите спорове не са ми ясни, за това няма да ги коментирам.
                    Форума е услуга, тя се издържа от реклами.
                    Потребителя на услугата, се съгласява с правилата при които ще я получава.
                    От там нататък е въпрос на баланс на възможностите на доставчика на услугата и интересите на ползвателите, до колко последните ще имат глас в развитието на услугата.
                    Прост пример 2 онлайн игри - Уърлд оф Уаркрафт и Стар Трек Онлайн, Близард (УоУ) изобщо не ги е еня за гласуванията на играчите, но имат над 10 милиона активни потребители, Криптик (СТО) се съобразяват с играчите (до колкото смогват) но имат пряко сили 1 мил.
                    Дали гласуването на потребителите е най-важното за качеството и популярността на услугата?
                    И изобщо демокрацията е отговорно нещо...

А системата е компрометирана, докато не (ако изобщо) и се направи преработка да не позволява експлойтване, едва ли ще я видим отново.
                    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Точно за това говорех!
                      За баланса!
                      Ти като матричар го знаеш много добре.
                      Няма ли баланс, ще се счупи!
                      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

......аз съм ядосан,че съм с малка репутация(бях),какво да кажат хората които с години получавали точици за някоя полезна приказка,помощ или информация........сега остана да си гледаме само отрицателните "вотове" и наказанията в контрол панела........както и да е,.... Мир да е.....
                        156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                        147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                        159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                          Имахме нещо, а го осрахме както винаги!
                          Ето едно две бобчета от мен.

Comment

Попрочетох от написаното и като че ли, преобладава мнението да се запази в някаква форма репутацията.
                            Според мен би могло да се раздели имиджа в няколко скали -техническа, общи или някакви други каквито преценят собствениците,но продължавам да твърдя написаното от мен в началото, че отрицателните мнения не трябва да съществуват - ако някой има нещо против да излезе насреща срещу опонента си с аргументите си, а не да щрака в изблик на безсилие.
                            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                              Начин има, но не е препоръчително да се прави.
                              Ако помислиш малко, ще се сетиш защо
                              Що да не може...ми вие лека полека всичко ще махнете, накрая и целия форум може да изтриете, няма да се учудя

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                              Предлагам модовете да върнат репутацията, но този път да не е анонимна, ще стане интересно...
                              Ето точно заради това се разрастваха конфликтите...Да видим ако не е анонимна дали щяха да се раздават въобще отр. вотове без основателна причина!
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Много ясно, утре на някое форумно дупе пак нещо няма да му хареса и ще земат и аватарите да отменят, щото някой има по-хубав от неговия (не визирам прууф - да не се обиди ).
                                Last edited by Abar7h; d.m.y г., 02:23.
                                Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                                Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                                BMW 328i

Comment

Working...
                                X