Известие

Collapse
No announcement yet.

Коментари относно спирането на системата за репутация

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
    И
    Форума е услуга, тя се издържа от реклами.
    Потребителя на услугата, се съгласява с правилата при които ще я получава.
    От там нататък е въпрос на баланс на възможностите на доставчика на услугата и интересите на ползвателите, до колко последните ще имат глас в развитието на услугата.
    И когато доставчика насира услугата все повече и повече потребителя си събира парцалите,изнася се от...услугопродавницата и заедно с още няколко потребители си прави своя,по-хубава.След време и други потребители се преместват,след още време повече и така докато доставчика не остане с гол...а услуга в ръка,дето няма и кой да рекламира при него.

С това срамно действие властта направи грубо посегателство срещу свободата на народа.Беше потъпкано всичко човешко,бяха унищожени изконните човешки ценности.Рожденните правата на човека са поставени под съмнение.Премахването на репутациите ще остане в историята като паметник на връзкарството,робството и подмазвачеството.Целият уют и гостоприемсто на форума са унищожени за да се угоди на нечии лични интереси.Това е първата стъпка към краха на тази институция.
    Last edited by Kondoliza; d.m.y г., 02:22.

Comment

Искам си зеленичките, ПЪК!! Реновирайте ги, реформирайте ги, усъвършенстайте ги, тунинговайте ги, ама да си ги има пак!
      Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
      Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
      BMW 328i

Comment

Първоначално публикувано от Kondoliza Покажи съобщение
        И когато доставчика насира услугата ...
        Що пък Доставчикът да е осрал услугата - той я предостави, а я осраха разни "вкисляци", "рендета", "мишоци" и др. подобни твари - част от т.нар. потребители, демек - ние самите!

Тя и ядрената енергия е нещо готино, ама предоставена в ръцете на злобаря/скапаняка се превръща в унищожително оръжие, способно да унищожи и него самия на принципа "Нека на мен да ми е зле, ама на Вуте да му е още по-зле", нали живеем в България - страната на "позитивните" хора ... ама и аз къв паралел засуках между вота и атома
        Alfa Romeo 147 JTD 115hp+
        Fiat Croma 2.4 Mjet 200hp

Comment

И когато доставчика насира услугата все повече и повече потребителя си събира парцалите,изнася се от...услугопродавницата и заедно с още няколко потребители си прави своя,по-хубава.След време и други потребители се преместват,след още време повече и така докато доставчика не остане с гол...а услуга в ръка,дето няма и кой да рекламира при него.

С това срамно действие властта направи грубо посегателство срещу свободата на народа.Беше потъпкано всичко човешко,бяха унищожени изконните човешки ценности.Рожденните правата на човека са поставени под съмнение.Премахването на репутациите ще остане в историята като паметник на връзкарството,робството и подмазвачеството.Целият уют и гостоприемсто на форума са унищожени за да се угоди на нечии лични интереси.Това е първата стъпка към краха на тази институция.
          Колега, регистрирал си се доброволно тук. Като влизаш в магазин не обясняваш на собственика как да го подреди нали!
          Има и такива потребители дето се изнесоха от услугопредлагалника и си направиха такъв. само дето си останаха сами в него без нови услугоползватели.

Какво сте се разревали за тази руепутация. Нещо пораства ли ви от по висока репутация. Или просто е добър параван на някакви комплекси. Множество положителни отзиви в несериозни раздели правят ли от потребителя по надежден в един технически форум. В края на краищата репутацията тук би следвало да показва на останалите дали могат да се вслушат н съвета вотносно проблемите си. Едва ли някой се интересува кой потребител е пише най ефектните простотии.
          Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
          sprint tropheo
          155/1.8
          156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
            ...
            Колега,аз много лесно и безпроблемно мога да си продължа живота и без репутация и без форума дори.Според мен ако се вкарат малко промени в системата "зелените бобчета" хем ще са полезни хем ще са..."безпристрастни" така да се каже.Най-оптимално ще бъде ако се трупат точки само за мнения в техническите раздели.За търговския раздел си има тема с коректните,така че няма смисъл от там да се трупа.Много е полезно питащите/четящите да имат идея какъв човек им дава съвети,защото не всеки е длъжен да помни кой е компетентен и кой само си флууди.В един друг автомобилен форум това е направено по друг начин-отчитат се само мненията на потребителите в техническите раздели(някой може да е изписал 1000 мнения с вицове и клюки и 3 мнения в техническите раздели и си се води че е пуснал 3 мнения),но подозирам,че ако това се въведе тук ще има прекалено много реване.

Comment

Мдааа, жените в този форум излязоха по-мъже от "мъжете"!
              Бах тая драма, бах това реване!

Comment

Има репутация - има проблем
                Няма репутация - пак ИМА проблем

Аз предлагам, мод екипа, да налага сурови наказания, дори само при изплозването на думата репутация или "синонимите" и

Айде стига се излагайте...

Originally Posted by Kondoliza
                Дрън дрън дрън...

Това като в "Ченгета без значки" - ЦРУ вкарвало кегове с нелегален алкохол, за да покварват негрите - хахахахахааа

Comment

Колега,аз много лесно и безпроблемно мога да си продължа живота и без репутация и без форума дори.Според мен ако се вкарат малко промени в системата "зелените бобчета" хем ще са полезни хем ще са..."безпристрастни" така да се каже.Най-оптимално ще бъде ако се трупат точки само за мнения в техническите раздели.За търговския раздел си има тема с коректните,така че няма смисъл от там да се трупа.Много е полезно питащите/четящите да имат идея какъв човек им дава съвети,защото не всеки е длъжен да помни кой е компетентен и кой само си флууди
                  Относно репутацията - дори и да могат да се дават мнения сам в техническите раздели, няма никакъв проблем потребителите отново да злоупотребят с това.

И пак ще има коментари за репутация от сорта на

"ооо пешо ей ти малко репутация да не забравиш да ми върнеш - гошо"
                  или
                  "Пешо дай ми репутация - гошо"

.В един друг автомобилен форум това е направено по друг начин-отчитат се само мненията на потребителите в техническите раздели(някой може да е изписал 1000 мнения с вицове и клюки и 3 мнения в техническите раздели и си се води че е пуснал 3 мнения),но подозирам,че ако това се въведе тук ще има прекалено много реване.
                  Браво - страхотна идея.... направо отлична.
                  Как ли не сме се сетили ?
                  А това какво ли е ?
                  http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=48598

Без коментар просто.
                  Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                  ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

pr_00f
                    Може ли един директен въпрос? А защо направо, това правило за постовете, не важи за целия раздел Общи Приказки ?
                    Там е същото като в Чат....

Comment

Интересни администраторите на форума могат ли да ровят по профилите на потребители и да виждат основанието за гласуването и кой на кого какво е гласувал???
                      Range Rover Vogue 4.4
                      Rexton 270 cdi
                      Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                      Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Да.
                        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                        Roosevelt

Comment

Гледам много е модерна думата "Мишок"!
                          Що като ме дразни някои,и няма възмоност да му го покажа наяве и му тресна минус с "!",трябва да му се обяснявам ??????
                          Аз слагам минус на някои хора защото съм нервак и лесно се паля.Това значи ли че съм "мишок"??
                          Или е по-добре да пращам поздрави на майка му на лс.?
                          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Администратора на един сървър/софтуер/база данни може всичко да види (освен ако не говорим за секретни или висши финансови системи).
                            Даже няма нужда да се рови по профили... има си бази, кюерита и логове за тия цели.
                            Да продължавам ли с урока - що е то системна (мрежова, софтуерна, база данни) администрация и с какво се аджаба яде

Че ако си кажа всичко дето го знам по темата (без изобщо да знам как е изграден форума) тук ще настане една параноя и паника
                            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Не, не продължавай, исках да бъде написан отговора ясно, както го направи Живко. Слабо ме касае как работи системата, аз от компютъри не разбирам, много тъмна индия са ми. Параноя няма да настане.
                              Last edited by tanatos; d.m.y г., 12:32.
                              Range Rover Vogue 4.4
                              Rexton 270 cdi
                              Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                              Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                                Гледам много е модерна думата "Мишок"!
                                Що като ме дразни някои,и няма възмоност да му го покажа наяве и му тресна минус с "!",трябва да му се обяснявам ??????
                                Аз слагам минус на някои хора защото съм нервак и лесно се паля.Това значи ли че съм "мишок"??
                                Или е по-добре да пращам поздрави на майка му на лс.?
                                Еми да според тия хора си такъв,макар че съм 100% сигурен че половината от тия дето я използват тая дума няма да имат смелостта да ти я кажат на живо.Не може някои си клипар които се е регистрирал примерно преди една година да има повече репутация от един мод които примерно е регистриран от самото начало на форума и след това да реве къде ми е репутацията.Хубаво стана че я няма вече тая прослувута репутация,но някои хора продължават да реват все едно им е бащиния,то ако им беше бащиния нямаше да реват така.
                                АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Working...
                                X