Известие

Collapse
No announcement yet.

Коментари относно спирането на системата за репутация

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
    Гледам много е модерна думата "Мишок"!
    Що като ме дразни някои,и няма възмоност да му го покажа наяве и му тресна минус с "!",трябва да му се обяснявам ??????
    Аз слагам минус на някои хора защото съм нервак и лесно се паля.Това значи ли че съм "мишок"??
    Или е по-добре да пращам поздрави на майка му на лс.?
    Никой не казва да се обясняваш, ама като не си съгласен с нещо и искаш да го покажеш на някого, на който няма как наяве да му го покажеш, може да се държиш поне като мъж, а не да се криеш зад анонимността на репутациите и вотовете им (не визирам пряко теб, ти може и да си пишеш името, ама други не го правеха). Никой не казва да поздравяваш майки, сестри и лели. Ясно е, че не може целия свят да е съгласен с позицията на някого. Но това има начин да се изрази човешки. От тази гледна точка, махането на вотовете е добре дошло, защото ще пресече анонимниците през ръцете, дори ще ги отсее, щото така или иначе, приликите при тях, които може да се видят когато има и когато няма репутации е, че и в двата случая мълчат.

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
    Администратора на един сървър/софтуер/база данни може всичко да види (освен ако не говорим за секретни или висши финансови системи).
    Аз още в темата за фейсбука казах, че който не иска да бъде следен - да си спира нет, гсм, сметки и да ходи в гората... то вече с малко повече желание и достъп можеш да разбереш човек с каква марка тоалетна хартия си бърше задника, а тук питат дали админите виждат кой на кого и какво гласувал...
    Аз бих добавил - достатъчно грамотен компютърджия, и без да е админ, може да се докопа до базата и да види каквото си поиска.
    Ако някой си вярва, че паролите защитават - в тежка и дълбока заблуда е. Защитават от това някой редови юзър да ти рови в нещата. Но ако някой по-advanced иска да те "провери", ще го направи без особен зор. Имах един познат луд хакер, дето за удоволствие разбиваше мейли на АБВ и четеше квото му попадне, като най-много обичаше да попада на пикантерии - мейли с признания или разкази и т.н. подобни.
    Филми като Enemy of the State не са фантастика. Който не го е гледал, да го гледа. Жалко само, че показаното в него вече са антични технологии, но подхода е същия.
    Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Абсолютно!!!
      Антични технологии в са показани в филм, който е правен 1998год и тези технологии са били разсекретени ТОГАВА. Така че явно фантастиката е какво имат сега. Та вие за форум/пощи СРС-та
      Sorry за off-а.

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
        Интересни администраторите на форума могат ли да ровят по профилите на потребители и да виждат основанието за гласуването и кой на кого какво е гласувал???
        Наско и модераторите могат Има много интересни коментари. Включително и в моя профил. Да не цитирам че ........
        Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
        sprint tropheo
        155/1.8
        156/2.0 Selespeed

Comment

Не могат.
          Само администратор има достъп до пълната функционалност на системата.

Съответно да виждат кой за кого и защо е гласувал.
          И това е една от причините да гласувам за спирането и.

Цитирах малко произволни коментари в предишното си мнение.
          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
            Не могат.
            Само администратор...
            Това не е вярно. Със сигурност глобалните модератори и още няколко с права на глобални модератори можеха да виждат кой за кого е гласувал. За модераторите на раздели не съм сигурен.
            Last edited by Old Fox; d.m.y г., 17:28.
            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
            Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
              Супер е, че репутацията я няма, защото беше напълно безсмислена и изкривена.

Идеята на подобен модул е да се разбира кой потребител е с меродавно мнение, всепризнат експерт и коректен потребител. Например... Ако бяхме форум с чисто техническа насоченост, без спам, политики, снимки, пиянски събирания и т.н. щеше да се получи нещо такова, но в случая няма как да стане.

Почва едно избиване на комплекси и повсеместно набиване на минуси за оставено различно мнение дали "нафтата е по-бръз от тунджата" или 10 човека започват да си раздават плюсчета взаимно на мнения от сорта "Лелеее, баси как се напихме снощи" и "Поздравявам цялата компания с Шопската салата".

Та така, по мое мнение.
              Абсолютно съм съгласен.
              И с тях и без тях взе ми е тая.
              Когато съм фен,като си карам или ремонтирам или каквото и да било друго свързано с автомобила/марката/ на който съм фен АЛФА РОМЕО никога не са ме вълнували и интересували някакви зелени неща нещица.
              Аз съм съгласен с махането на Нереалната Репутация.
              ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                Това не е вярно. Със сигурност глобалните модератори и още няколко с права на глобални модератори можеха да виждат кой за кого е гласувал. За модераторите на раздели не съм сигурен.
                Всъщност не.
                Глобалните модератори не виждат кой потребител за кой друг потребител е гласувал. Тоест ако ти погледна профила ти виждам репутацията, както и всеки друг, но не виждам кой е гласувал за теб.
                Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                  Всъщност не.
                  Глобалните модератори не виждат кой потребител за кой друг потребител е гласувал. Тоест ако ти погледна профила ти виждам репутацията, както и всеки друг, но не виждам кой е гласувал за теб.
                  Модераторите на раздели са виждали кой гласува за тях

Хаха, тука стана като с досиетата , което пък показва, че този форум е абсолютен модел на обществото .
                  Айде една комисия по досиетата да се спретне набързо
                  Last edited by Speeder; d.m.y г., 17:35.
                  145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                    Всъщност не.
                    Да не влизам отново в полемики, да доказвам, да обяснявам, говори с профа. Можеха и глобалните, а за модераторите на раздели, за които не бях сигурен, преди малко се потвърди, че също са имали тази възможност. Това, че малко хора са запознати със софтуера е факт. Често самоназначилите се администратори също нямат идея къде и какво, но това е пък съвсем друг въпрос.
                    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                    Roosevelt

Comment

• Системата си работеше перфектно.
                      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
                        Модераторите на раздели са виждали кой гласува за тях

Хаха, тука стана като с досиетата , което пък показва, че този форум е абсолютен модел на обществото .
                        Айде една комисия по досиетата да се спретне набързо
                        Ахахаха, а най-забавното е, че модератори и администратори не могат да се разберат по между си аджеба кой какво е виждал и имал ли е право да вижда... И после защо изтичала информация от тия "скритите" за обикновените потребители секции на форума...
                        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• В интерес на истината след като се закопах задълбочено се оказа че модераторите на раздели са можели да я виждат....
                          А глобалните не

Така че Фиоре е прав.
                          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Така и така си почнал, кажи сега, имало ли е случаи администратори да променят ръчно репутацията на потребители?
                            Roosevelt

Comment

• Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                              Да не влизам отново в полемики, да доказвам, да обяснявам, говори с профа. Можеха и глобалните, а за модераторите на раздели, за които не бях сигурен, преди малко се потвърди, че също са имали тази възможност. Това, че малко хора са запознати със софтуера е факт. Често самоназначилите се администратори също нямат идея къде и какво, но това е пък съвсем друг въпрос.
                              Точно ти тихо по тая тема! За влизане и ровене в чужди профили дори не си помисляй да се обаждаш! Ама грам!
                              няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Колега, ако имаш нещо да казваш - давай по съвест. Пред моята аз съм чист. А ти чии интереси защитаваш? На клуба? На сервиз? Ти дали имаш информация пипано ли е по потребителската репутация? На хора от конкретен сервиз?
                                Roosevelt

Comment

Working...
                                X