If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Коментари относно спирането на системата за репутация
Колега, ако имаш нещо да казваш - давай по съвест. Пред моята аз съм чист. А ти чии интереси защитаваш? На клуба? На сервиз? Ти дали имаш информация пипано ли е по потребителската репутация? На хора от конкретен сервиз?
Пак ли почваш с тия сервизи!!! Май ти се иска да си намериш нещо
Дайте да я приключим тая тема, пък каквото имате към мен, ще го изчистим. Нямам проблем с това, стига да не отвлича вниманието от темата. Защото това би означавало защитаване на интереси, различни от тези на КАРБ.
Въпросът ми е съвсем конкретен - има ли ръчно променяна репутация на потребители и на кои точно?
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Въпроса е в друго, ей го там в едно от по-предните ми мнения, дали е толкова важна тая шаренийка за цялостната услуга, че да иска толкова ресурси за защита от злоупотреби и компрометиране.
Ами според администраторите явно не е.
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Изобщо не е необходимо (и е невъзможно) да се защитава от злоупотреби.
Просто всяка репутация е нещо субективно. Човешката психика не подлежи на матечатическо моделиране.
Съответно резултатите от една (очевидно елементарна) система за оценка на човешко поведение са грешни априори, но също така носят голяма полза, стига анализаторът им да е поне малко грамотен.
ПП Администраторите (евентуално) са нормални хора и като такива са изложени на неизбежни грешки.
ППП Пишкомеренето е породено от качеството на този форум. Не от системата за репутация. Съответно то няма да намалее с премахването ан тази система, а просто ще намери нова медия за канализирането си.
И какво имаме сега? Махнаха рейтинга. Ужас! Живко нещо си мрънка и църка, но нищо не казва конкретно. Ако знаеш нещо или те интересува нещо конкретно питай, ама за конкретно нещо. Примерно "Променян ли е ръчно рейтинга на Бай Пешо от Бай Гошо, щото са баджанаци и си го слагат?". Ако знаеш нещо питаш и чакаш отговор. Ако не ти харесва отговора си правиш твоя проверка.
Търтей, качеството на тоя форум се определя от потребителите му. От теб също. Ако ние сме ок и форума ни ще е ок. То е като да си хвърляш фасовете и боклуците по улиците и да се оплакваш, че е мръсно. То е като да не си плащаш данъка и да ревеш, че улиците имат дупки. Колкото повече се опитваш да преебеш системата, толкова повече осъзнаваш, че всъщност това дето напира в теб не е гений, а пишката на тая система, дето ти е влезнала до топките вече!
Аман от тъпотии! Ако впрегнете 5% от усилията дето ги хабите за такива простотии за нещо полезно и градивно и форума ни ще стане по-хубав и клуба ни ще просперира! Ама не - конспирация му е майката! Мрънкате и се оплаквате, ама едно полезно нещо не сте сътворили иначе!
Боянчо, ако искаш да ми кажеш нещо давай, ама в прав текст
Иначе не мене ми е през дедовия за тая репутация. Просто беше нещо полезно и работещо. Това е. Пък с нея и без нея се двеста.
Форумът е частен и като такъв се вмирисва откъм главата. Не са ти виновни потребителите.
Променян ли е на Бобо и на Еньо рейтинга ръчно и това част от решението за премахване на системата за репутация ли е?
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Петърчо, аз каквото имах да казвам го казах баш предното мнение! Ако не си ме разбрал пак ще ти го кажа: Ако всички, които си губите време с безсмислени дейности и мрънканици за този форум, се стегнете и вложите и 5% от енергията, която изразходвате за всякакви мрънканици и търсене на конспирации, в нещо градивно, то тогава съм убеден, че ще можем да направим чудеса и с форума и с клуба! Капиш?
Живко, е това е да поставиш въпроса мъжки - директно и без да овърташ! Ако имаш още информация - моля, сподели за какво иде реч.
Тва за мрънкането държа да ми го кажеш лице в лице. Ма преди това да си изясниш кво точно е мрънкане.
А дали има конспирации и магареспирации - това че ти не знаеш че има такива, не значи че няма.
Comment