аз имам едно несъществуващо наказание и не ми е премахнато от профила сумати времевече ахахах
Известие
Collapse
No announcement yet.
Коментари относно спирането на системата за репутация
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение....та кога ще ни се върнат грахчетата....???
Ако не свърши света до тогава .
Едни се оплакваха ,че получавали негативна репутация , други сега защо я няма .
Няма угодия на никого ....
А стига вече с тия грахчета (бобчета) .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение22.12.2012
Ако не свърши света до тогава .
Едни се оплакваха ,че получавали негативна репутация , други сега защо я няма .
Няма угодия на никого ....
А стига вече с тия грахчета (бобчета) .156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Бъркаш понятията колега .
Предупрежденията и наказанията нямаха нищо общо с репутацията .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Малиии, колеги сериозно се кахърите са тия неща? Добре че беше тази темичка за да разбера че е имало нещо такова. И какво като преди статуса ми беше "може да му се вярва" или нещо от тоя сорт, това трябва да е някакъв душевен оргазъм или ...
Аз се сещам за един (няма да казвам имена) колега които със сигурност е бил с много добър статус, но понеже отдавна следя мнениеята му съм си изградил мнение и като видя постовете му в някоя тема изобщо не ги чета. Усещате ли накъде бия? Може и 5000 мниения да имаш, но половината като е талаш и караници с другите колеги, нали...."аз това, аз онова"
Както и да е, УС са решили така, значи така ще е.(точка) Неможе само да хленчим, искам това, искам онова.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
почти съм 100% че нямя да е 50/50, според мен репутацията във форума е много важна от гледна точка на коректни купувачи/продавачи (за рубриката за далавери), от гледна точка за съвети за различни ситуации и прочие. Аз лично се доверявах на хора, които от доста време са имали коли и са правили 2200 ремонта по тях..така, че..... да пробваме един вот? нали знаете глас народен, глас Божи!
Comment
-
Първоначално публикувано от svetozar_sosi Покажи съобщение...нали знаете глас народен, глас Божи!
Comment
-
Забрави, тук е диктатура.
Така трябва и да бъде де, аз съм напълно съгласен. Демокрация може да вирее само в общества, които са узрели за това, имат съвест, самосъзнание и самоконтрол. Проблемите с грахчетата показаха, че това общество тук не е дорасло за демокрация.Две черни перли...
Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93
Comment
Comment