Известие

Collapse
No announcement yet.

Коментари относно спирането на системата за репутация

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• аз имам едно несъществуващо наказание и не ми е премахнато от профила сумати времевече ахахах
    .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

• ....та кога ще ни се върнат грахчетата....???
      156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
      147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
      159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
        ....та кога ще ни се върнат грахчетата....???
        22.12.2012
        Ако не свърши света до тогава .

Едни се оплакваха ,че получавали негативна репутация , други сега защо я няма .
        Няма угодия на никого ....

А стига вече с тия грахчета (бобчета) .
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
          22.12.2012
          Ако не свърши света до тогава .

Едни се оплакваха ,че получавали негативна репутация , други сега защо я няма .
          Няма угодия на никого ....

А стига вече с тия грахчета (бобчета) .
          Аз никога не съм се оплаквал от предупреждения и наказания,въпреки че имам.Но за тях си имам вина,и никой не ми е виновен,че съм заплес....за другото,държа да си го има......2012
          156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
          147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
          159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Бъркаш понятията колега .
            Предупрежденията и наказанията нямаха нищо общо с репутацията .
            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Малиии, колеги сериозно се кахърите са тия неща? Добре че беше тази темичка за да разбера че е имало нещо такова. И какво като преди статуса ми беше "може да му се вярва" или нещо от тоя сорт, това трябва да е някакъв душевен оргазъм или ...
              Аз се сещам за един (няма да казвам имена) колега които със сигурност е бил с много добър статус, но понеже отдавна следя мнениеята му съм си изградил мнение и като видя постовете му в някоя тема изобщо не ги чета. Усещате ли накъде бия? Може и 5000 мниения да имаш, но половината като е талаш и караници с другите колеги, нали...."аз това, аз онова"
              Както и да е, УС са решили така, значи така ще е.(точка) Неможе само да хленчим, искам това, искам онова.
              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
              Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
              Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• То се видя че грахчета няма да има и май темичката до 2-3 дена е у коша....
                Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
                Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

• Зоб с боб не става!

1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
                  и делта

Comment

• защо не пуснете един вот за и против системата за репутация! според мен тя е полезна, особено за новаците тук.

Comment

• И ако резултата е 50:50 кво прайм?

Comment

• почти съм 100% че нямя да е 50/50, според мен репутацията във форума е много важна от гледна точка на коректни купувачи/продавачи (за рубриката за далавери), от гледна точка за съвети за различни ситуации и прочие. Аз лично се доверявах на хора, които от доста време са имали коли и са правили 2200 ремонта по тях..така, че..... да пробваме един вот? нали знаете глас народен, глас Божи!

Comment

• Първоначално публикувано от svetozar_sosi Покажи съобщение
                          ...нали знаете глас народен, глас Божи!
                          Видяхме, че народния глас може и да злоупотребява с привилегиите, които са му дадени.

Comment

• и в крайна сметка ще се пусне ли един вот?

Comment

• Забрави, тук е диктатура.
                              Така трябва и да бъде де, аз съм напълно съгласен. Демокрация може да вирее само в общества, които са узрели за това, имат съвест, самосъзнание и самоконтрол. Проблемите с грахчетата показаха, че това общество тук не е дорасло за демокрация.
                              Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

• аз съм за такъв дебат! ако не се пусне тема, аз ще пусна! към модераторите

Comment

Working...
                                X