Първоначално публикувано от morfius
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Коментари относно спирането на системата за репутация
Collapse
X
-
... да речем че 50,100, или повече потребители започнат да си слагат подобни аватари, с на кой колкото му скимне зелени точки и цифрички след тях.Това от своя страна въвежда в заблуда най-новите потребители, както и тези които ползват форума сравнително рядко....но на кой ли му пука .sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Прав си на 100%!
Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение... да речем че 50,100, или повече потребители започнат да си слагат подобни аватари, с на кой колкото му скимне зелени точки и цифрички след тях.Това от своя страна въвежда в заблуда най-новите потребители, както и тези които ползват форума сравнително рядко....но на кой ли му пука .
В тема, засягаща мнения на честни и откровени ползватели,да се правят подобни колажи си е направо подигравка!Само не знам защо админите не се самосезират??? Това е в общ план! А иначе,за мен лично това си е селска хитринка от времето на Елин Пелин- "Андрешко"Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Comment
-
Първоначално публикувано от JORDI Покажи съобщениеНапример на мен ми пука!
В тема, засягаща мнения на честни и откровени ползватели,да се правят подобни колажи си е направо подигравка!Само не знам защо админите не се самосезират??? Това е в общ план! А иначе,за мен лично това си е селска хитринка от времето на Елин Пелин- "Андрешко"
тук лицемерието и двойните стандарти са издигнати на пиедестал, е има и изключения естествено .
Андрешко ,може и да е направил лек завой но движен от желание да помогне на съселянина си докато тук имаме действие подбудено от его и желание за дразнене на хората с противоположно мнение които се нарочват за неудобни и почва да им се търси цаката ...
Послепис : Предлагам на "уважаемите" власт имащи да продължат с уравниловката като занулят и броячът на постове както и дата на регистрация и цвета на шрифта с който се изписват никовете на всички потребители така нещата ще станат още по яки а форумът още по интересен .sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщениеПослепис : Предлагам на "уважаемите" власт имащи да продължат с уравниловката като занулят и броячът на постове както и дата на регистрация и цвета на шрифта с който се изписват никовете на всички потребители така нещата ще станат още по яки а форумът още по интересен .0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Хммммм,
Я какви добри идеи.
Радващото е че всичко е възможно
@Димо, официално ти отправям покана да се присъединиш към на мод екипа.
Очаквам отговор.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщениеХммммм,
Я какви добри идеи.
Радващото е че всичко е възможно
@Димо, официално ти отправям покана да се присъединиш към на мод екипа.
Очаквам отговор.sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Това си е лично твой избор, но все пак бих те помолил да размислиш.
Изобщо не се шегувах в предишното си мнение.
Имаш одобрението на глобалните модератори за това и е гласувано съвсем официално още преди 2-3 седмици.
Просто изчаквах момента да ти го съобщя.
Ами ето така стана, че поканата не дойде на лично ами се получи доста публично.
Твърдо съм на мнение, че човек с принципи като теб би спомогнал за работата на екипа и за движението на форума напред.
Всичко е въпрос на желание.
За работа.
За промяна.
За много неща.
Ако го няма - няма и смисъл.
Това е.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Признавам си че съм изненадан и още веднъж ви благодаря за поканата,но поради причини стоящи извън форума и извън интернет към настоящия момент не ми е възможно да приема това интересно предложение, поради факта че не бих могъл да върша тази работа качествено с нужното време и внимание.sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениее колега, да си опозицията е много по-лесно от това да свършиш нещо .
Но опозиция не е точната дума тъй като аз нямам амбиции за "власт" по скоро понякога си позволявам да критикувам конструктивно. И пак казвам не мога да приема поради факта че не бих могъл да върша тази работа по начин по който да ми харесва тоест качествено и с нужното време и внимание .sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Жалко.
Надявах се да приемеш.
Живи и здрави.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
Comment
Comment