Известие

Collapse
No announcement yet.

Коментари относно спирането на системата за репутация

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
    Малко чувство за хумор не вреди

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...ewpost&t=56577
    ...дали е чувство за хумор или хитруване на дребно ...
    sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

• Питам се като как ли точно е хитруване...?
      Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
      ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
      Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• ... да речем че 50,100, или повече потребители започнат да си слагат подобни аватари, с на кой колкото му скимне зелени точки и цифрички след тях.Това от своя страна въвежда в заблуда най-новите потребители, както и тези които ползват форума сравнително рядко....но на кой ли му пука .
        sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

• .... ми на никого.
          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Прав си на 100%!

Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение
            ... да речем че 50,100, или повече потребители започнат да си слагат подобни аватари, с на кой колкото му скимне зелени точки и цифрички след тях.Това от своя страна въвежда в заблуда най-новите потребители, както и тези които ползват форума сравнително рядко....но на кой ли му пука .
            Например на мен ми пука!
            В тема, засягаща мнения на честни и откровени ползватели,да се правят подобни колажи си е направо подигравка!Само не знам защо админите не се самосезират??? Това е в общ план! А иначе,за мен лично това си е селска хитринка от времето на Елин Пелин- "Андрешко"
            Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• Първоначално публикувано от JORDI Покажи съобщение
              Например на мен ми пука!
              В тема, засягаща мнения на честни и откровени ползватели,да се правят подобни колажи си е направо подигравка!Само не знам защо админите не се самосезират??? Това е в общ план! А иначе,за мен лично това си е селска хитринка от времето на Елин Пелин- "Андрешко"
              Приятелю, нещата не са такива каквито ти ги представят
              тук лицемерието и двойните стандарти са издигнати на пиедестал, е има и изключения естествено .
              Андрешко ,може и да е направил лек завой но движен от желание да помогне на съселянина си докато тук имаме действие подбудено от его и желание за дразнене на хората с противоположно мнение които се нарочват за неудобни и почва да им се търси цаката ...

Послепис : Предлагам на "уважаемите" власт имащи да продължат с уравниловката като занулят и броячът на постове както и дата на регистрация и цвета на шрифта с който се изписват никовете на всички потребители така нещата ще станат още по яки а форумът още по интересен .
              sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

• Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение
                Послепис : Предлагам на "уважаемите" власт имащи да продължат с уравниловката като занулят и броячът на постове както и дата на регистрация и цвета на шрифта с който се изписват никовете на всички потребители така нещата ще станат още по яки а форумът още по интересен .
                Е тука се убърка тези споменати от теб неща няма как да се манипулират и да се спекулира с тях за разлика от репутацията
                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                sigpic
                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Вероятно си прав Бобо !
                  sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

• Хммммм,
                    Я какви добри идеи.
                    Радващото е че всичко е възможно

@Димо, официално ти отправям покана да се присъединиш към на мод екипа.
                    Очаквам отговор.
                    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                      Хммммм,
                      Я какви добри идеи.
                      Радващото е че всичко е възможно

@Димо, официално ти отправям покана да се присъединиш към на мод екипа.
                      Очаквам отговор.
                      Благодаря за поканата но Страхувам се трябва да ви откажа
                      sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

• Това си е лично твой избор, но все пак бих те помолил да размислиш.
                        Изобщо не се шегувах в предишното си мнение.
                        Имаш одобрението на глобалните модератори за това и е гласувано съвсем официално още преди 2-3 седмици.
                        Просто изчаквах момента да ти го съобщя.
                        Ами ето така стана, че поканата не дойде на лично ами се получи доста публично.
                        Твърдо съм на мнение, че човек с принципи като теб би спомогнал за работата на екипа и за движението на форума напред.

Всичко е въпрос на желание.
                        За работа.
                        За промяна.
                        За много неща.
                        Ако го няма - няма и смисъл.
                        Това е.

Comment

• Признавам си че съм изненадан и още веднъж ви благодаря за поканата,но поради причини стоящи извън форума и извън интернет към настоящия момент не ми е възможно да приема това интересно предложение, поради факта че не бих могъл да върша тази работа качествено с нужното време и внимание.
                          sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

• е колега, да си опозицията е много по-лесно от това да свършиш нещо .
                            точка

Comment

• Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                              е колега, да си опозицията е много по-лесно от това да свършиш нещо .
                              Разбира се че е по лесно от страни "да се дава акъл"
                              Но опозиция не е точната дума тъй като аз нямам амбиции за "власт" по скоро понякога си позволявам да критикувам конструктивно. И пак казвам не мога да приема поради факта че не бих могъл да върша тази работа по начин по който да ми харесва тоест качествено и с нужното време и внимание .
                              sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

• Жалко.
                                Надявах се да приемеш.
                                Живи и здрави.

Comment

Working...
                                X